Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Optează pentru un împrumut ori de câte ori ai o urgență!

Avatar

Publicat

in

Trăim într-o perioada în care ne petrecem destul de mult timp în confortul propriei noastre case, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ne confruntăm cu niște cheltuieli mult mai mari. Tocmai de aceea, nu este nicio rușine să apelăm la un credit de nevoi personale atunci când simțim că nu se mai poate!

Din fericire, putem apela cu încredere la oricare dintre cele 13 instituții nebancare financiare aflate în România, fără nicio problema!

Este de la sine înțeles faptul că fiecare astfel de instituție este diferită în funcție de caracteristicile tale, așa că vei putea să alegi instituția care se potrivește cu adevărat dorinței tale.

Mai mult de atât, două dintre aceste instituții pot să îți ofere un credit urgent online doar cu buletinul, ceea ce este grozav.

Desigur, este alegerea ta de fiecare dată. Nu te rușina dacă ți se întâmplă uneori să ai nevoie de bani.

Poți întâmpină un moment în viață ta în care să îți dorești un credit fulger aprobat online și să fii recunoscător atunci când reușești să îl obții.

Se poate chiar să fie necesar să plătești niște facturi mult mai scumpe decât ai fi crezut, având în vedere că ne petrecem destul de mult timp în casă.

Nicio situație grea nu îți poate stă în cale atunci când știi exact la cine să apelezi! O instituție financiară nebancară rămâne o opțiune foarte bune pentru un credit cu aprobare pe loc.

De fapt, tot ceea ce trebuie să faci este să cauți în mediul online mai multe detalii cu privire la acest aspect, să te hotărăști care este instituția finaciară nebancară la care vrei să apelezi iar apoi să completezi formularul online.

În cel mai scurt timp vei primi banii, ceea ce este extraordinar.

Ce ai auzit până acum despre Hora Credit? Știai că această instituție îți pune la dispoziție ocazia de a beneficia de o dobânda zero până la 3000 lei?

Tot ceea ce ai de făcut este să scanezi buletinul tău de indentitate și să deții o copie a extrasului bancar pe ultima luna.

Acestea trebuie să fie încărcate în contul tău pentru a avea un împrumut rapid nebancar.

Firește, poți alege una dintre cele două instituții financiare nebancare din România care îți pot oferi bani împrumut urgent doar cu buletinul.

Indiferent dacă discutăm despre adeverință de salariu sau orice alt tip de document de acest gen, important este să îți prezinți dovadă faptului că obții un venit în fiecare luna.

După  analiză vei fi imediat anunțat prin e-mail și prin SMS pe telefonul mobil.

Mai mult de atât, datele tale vor rămâne confidențiale, indiferent de împrumutul de care ai nevoie.

Nimeni nu poate împrumută o suma de bani în numele tău, indiferent de gradul de rudenie! Doar tu ești acela care poate decide, fără îndoială. Indiferent de problemele prin care treci, vei vedea că vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești dacă alegi calea această simplă și eficientă, aceea de a te încrede într-o instituție financiară nebancară din România!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Românii se înghesuie la vaccinare! Valeriu Gheorghiță: ‘Peste 1.2 milioane de programări în platforma de programare’

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marți, că peste 1,2 de milioane de programări sunt înregistrate, în prezent, pe platforma dedicată vaccinării anti-COVID-19.

„În ceea ce priveşte programarea persoanelor la acest moment în platforma de programare, au fost programate în total pentru vaccinul Pfizer şi respectiv Moderna, în respectivele centre de vaccinare sunt programate în total şi ocupate peste un milion de locuri, din care pentru doza I, 423.417 persoane, pentru doza a doua – 611.745 de persoane. Pentru vaccinul produs de AstraZeneca, în total sunt ocupate 317.020 de locuri, doza I fiind reprezentată de 85.020 de persoane şi pentru rapel avem încă 232.000 de persoane”, a arătat Gheorghiţă, informează agerpres.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP sare la gâtul polițiștilor în cazul Onești: ‘Cum să tragi 5-6 focuri? În astfel de situații se trage un singur foc’

Avatar

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, a declarat că ”Autoritățile îi au pe conștiință pe acești muncitori”.  El a precizat și că numărul de focuri de armă trase de forțele de ordine au fost ”mult prea multe”, ”Cum să tragi 5-6 focuri? Dacă tragi 5-6 focuri oricum respectivul asasin psihotic ar fi avut timp să-și omoare victimele. În astfel de situații se trage un singur foc”.

”Autoritățile îi au pe conștiință pe acești muncitori. Din ceea ce am văzut și am auzit relatat în legătură cu acest caz sunt o grămadă de greșeli ale autorităților care au dus la această dublă crimă groaznică.

Nu înțeleg cum a fost posibil ca un om de 60 și ceva de ani să poată să pună la pământ doi oameni, doi muncitori – un om de 36 de ani și un om de 50 de ani – și să-i lege”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Adrian Cojocaru, jurnalist Digi24: Din informațiile obținute de colegii mei, bărbatul a intrat în apartament în timp ce muncitorii erau acolo și sub amenințarea cuțitului i-a culcat la pământ și apoi le-a legat mâinile la spate cu acel colier de plastic.

”E posibil să se întâmple asta, dar e straniu, fiind doi oameni în putere. Nu poți să-l ameninți decât pe unul. Când îl legi, de pildă, pe unul dintre ei, celălalt este liber și poate să intervină. Asta n-am înțeles, cum au fost puși la pământ de respectivul.

Nu am văzut niciun fel de măsură profesionistă care se ia în astfel de situații.

Individul în cauză a procedat imitând filme. Ăsta este un caz tipic de imitație mediatică. Luarea de ostatici pe care o face un ins care a lucrat într-o companie sau are o problemă cu o instituție se consideră nedreptățit și atunci ia ostatici pentru a i se face dreptate. E un caz întâlnit de nenumărate ori și care a fost pus pe ecrane de multe ori. A procedat tipic omul.

În astfel de cazuri se analizează imediat conexiunile persoanei respective. De pildă, soția ar fi trebuit imediat contactată într-un fel de către polițiști, persoane specializate. Asta se face. Se merge la familia respectivului.

Se vede care este relația cu respectiva instituție, ce anume l-a scos din minți pe omul în cauză. Se înceracă rezolvarea în acel caz. Unii cer bani, o răscumpărare. Se vine cu banii într-o geantă. Se aduce acolo pentru a încerca să-l calmezi pe individ. Aici nu aveau de adus decât o hotărâre judecătorească, o hârtie care bănuiesc că putea fi obținută. Ea trebuie să existe, din moment ce a fost vorba de o evacuare silită. Bănuiesc că putea fi obținută în regim de urgență de la Judecătorie.

Sunt astfel de măsuri care se iau în mod profesionist în ceea ce privește relațiile din jurul persoanei respective și încerci să-l calmezi în felul acesta.

N-am văzut decât niște replici tâmpe ale celor care dialogau cu omul în cauză.

Când vezi dă individul respectiv are un discurs în mod evident fixist, obsesiv, psihotic. Omul nu stătea aproape deloc la negociere. Discursul era clar fixist și psihotic. Atunci, încerci să-l anihilezi. Un om de 60 și ceva de ani înarmat cu un cuțit să nu poată fi anihilat? Se găsea acolo un trăgător profesionist care a fost în trupele speciale, dotat cu o armă de asalt și era greu să fie anihilat?”, a declarat acesta

Gazetarul a precizat și că numărul de focuri de armă trase de forțele de ordine au fost “mult prea multe”.

”Cum să tragi 5-6 focuri? Dacă tragi 5-6 focuri oricum respectivul asasin psihotic ar fi avut timp să-și omoare victimele. În astfel de situații se trage un singur foc.

Ar fi fost suficient timp să vină specialiști de la București, de oriunde, care să gestioneze corect acest caz. N-am văzut un dialog cu un psiholog negociator profesionist”, a mai afirmat gazetarul, conform cu digi24.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend