Conecteaza-te cu noi

Educatie

Olguța Vasilescu îl face praf pe noul ministru de Finanțe! Înregistrare devastatoare: ‘Educația și Sănătatea nu sunt priorități’

Publicat

in

Fostul ministru al Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, îl face praf pe noul ministru de Finanțe, Florin Cîțu.

Olguța Vasilescu a postat un fragment dintr-un interviu acordat de Cîțu, în care șeful Finanțelor spune că Educația și Sănătatea nu sun priorități.

„Na! Mai spuneti ca distribuie PSD fake news! Am gasit si cu imagini! Deci educatia si sanatatea nu sunt prioritati, zice ministrul Finantelor… Din ce ospiciu ii scoateti pe toti baietii astia?”, a scris, pe Facebook, Vasilescu.

Vezi și EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

Legea a fost promulgată- Ce se întâmplă cu alocațiile începând de la 1 ianuarie

Salariile vor fi majorate- Cine sunt angajații norocoși

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Elev sancționat cu 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara pe Facebook i-a impresionat pe profesori cu notele obținute la bacalaureat

Publicat

in

Andrei Voicu, liceanul de la Colegiul Național ”B.P. Hasdeu” din Buzău care pentru că și-a ironizat profesoara de desen pe Facebook a primit nota 2 la purtare, și-a impresionat profesorii odată cu aflarea rezulatelor de la probele de bacalaureat.

Cu toate că acesta a trăit o perioadă tensionată care a pornit odată cu criticarea profesoarei sale pe Facebook, a reușit nu doar să ia bacalaureatul, ci a obținut și note foarte bune. Mai precis, la proba de Limba și literatura română elevul a obținut nota 8, la proba de istorie 9,55 iar la proba de psihologie a obținut nota 8,75. Media de la bacalaureat a tânărului a fost de 8,76 iar toate aceste note au fost obținute fără vreun strop de meditații. Potrivit știridebuzău.ro, mama acestuia afirmă că băiatul nu este mulțumit de nota obținută la Română, motiv pentru care depune contestație.

Tânărul absolvent și-a propus să se înscrie la Facultatea de Psihologie în București, dar îl frământă media de 2 de pe primul semestru din clasa a X-a de la purtare pentru care Curtea de Apel Ploiești nu a luat nicio măsură, ci a decis să rămână aceeași.

Foto: Europa Liberă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Legea Educației va suferi noi modificări! Ce s-ar putea întâmpla începând din septembrie

Publicat

in

De

Un nou proiect de lege care propune reducerea numărului de elevi dintr-o clasă, dar care aduce şi alte modificări legate de progroma şcolară urmează să fie propus spre adoptare.

Pentru a fi adoptat şi pus în aplicare, proiectul de lege trebuie să treacă de Parlament şi să fie promulgat de preşedintele ţării.

Dacă acesta va fi adoptat, numărul de elevi din clase va fi modificat:

– învățământul gimnazial: clasa cuprinde în medie 22 de elevi, dar nu mai puțin de 10 și nu mai mult de 26;

– învățământul liceal și profesional: clasa cuprinde în medie 22 de elevi, dar nu mai puțin de 12 și nu mai mult de 26;

– învățământul dual: clasa cuprinde în medie 22 de elevi, dar nu mai puțin de 12 și nu mai mult de 26;

– învăţământul postliceat: clasa cuprinde în medie 22 de elevi, dar nu mai puţin de 12 şi nu mai mult de 26;

În ceea ce priveşte programa şcolară, aceasta ar acoperi maxim 65% din ore, restul fiind lăsat la dispoziţia profesorului. Proiectul de lege cuprinde numeroase alte modificari la Legea Educației, potrivit romaniatv.net

Vezi și

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

S-a dat Ordin! Se cutremură Ministerul de Interne: Jandarmii se transformă în polițiști

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend