Conecteaza-te cu noi

Administratie

Oficial, pentru 49 de ani, staţia de tratare Cerbureni, intrǎ în domeniul public al Curţii de Argeş

Publicat

in

Staţia de tratare a apei de la Cerbureni, împreunǎ cu inventarul aferent, vor trece, oficial, prin hotǎrâre de consiliu, de la domeniul public al judeţului Argeş, la domeniul public al municipiului Curtea de Argeş. Schimbarea se face în scopul iniţierii procedurii de delegare a Serviciului de alimentare cu apǎ şi de canalizare în municipiul Curtea de Argeş.

Conform hotǎrârii care se va lua zilele acestea de cǎtre consilierii locali, durata concesionǎrii se face cu titlu gratuit pentru o duratǎ de 49 ani.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

  1. cititor

    29 martie 2016 la 10:29

    Destept titlul ! Statia de EPURARE(se trateaza ap-ele rezidual fecaloide din oras,KAKA) este la Valea Sasului ,linga fostul abator de pasari!!! Statia de la Cerbureni este de TRATARE a apei potabile.

  2. Malina Petrescu

    29 martie 2016 la 11:23

    Multumim pentru atentionare, a fost o greseala de redactare care a fost modificata.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

LUPTA ANTICOVID: Puhoi de amenzi date de polițiști și jandarmi, în Argeș

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19. Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, face apel la cetățeni să poarte masca de protecție, să evite zonele aglomerate și să respecte distanțarea fizică și igiena mâinilor, mai ales că în ultima perioadă ne confruntăm cu o creștere accelerată a numărului de cazuri COVID.
În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 35 de societăți comerciale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de totală de 47.100 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.
Jandarmii argeșeni au aplicat o amendă de 500 lei și 13 avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise.
Pompierii argeșeni au verificat 4 societăți comerciale și 121 de persoane. Au fost depistate 12 persoane, care nu respectau măsurile de protecție individuală. Reprezentanții ISU Argeș au dat o amendă de 500 lei și 11 avertismente, conform Legii 55/2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend