Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

OFICIAL – Hidroserv SA a intrat în insolvență ! O firma din Piteşti, apropiata PSD, are bani grei de recuperat !

Publicat

in

Este oficial si cale de intors nu maiexista ! Tribunalul București a admis, ieri, 10 octombrie 2016, intrarea în insolvență a Hidroserv SA, filiala de mentenanță a Hidroelectrica, în urma cererii depuse de companie în acest sens în urmă cu o săptămână, și a numit ca administrator judiciar provizoriu Casa de Insolvență Transilvania (CITR). Mai mulți creditori ai Hidroserv solicitaseră încă din vară intrarea în insolvență a filialei de servicii a Hidroelectrica, instanța hotărând conexarea dosarelor și înregistrarea acestor solicitări drept declarații de creanță asupra Hidroserv.

Printre creditori se afla si o firma din Pitesti, cunoscuta ca fiind apropiata PSD. Este vorba de MD MECANIC BENZ 2003 SRL ce are ca asociati pe BALTAT MARIAN DANIEL SI BURGHELIA VALERICA. De fapt cei doi au infiintat de-a lungul timpului mai multe firme care au avut contracte cu companii de stat. Sa mai amintim ca directorii sucursalelor Hidroelectrica sunt numiti politic, functie de ce partid se afla la guvernare, ultimii directori ai acestora provenind pe filiera PSD.

Creditorii care se opun insolvenței Hidroserv au 15 zile la dispoziție pentru a depune cereri în acest sens la instanță, care vor fi soluționate în cel mult 10 zile de la expirarea termenului-limită de depunere. Înscrierile la masa credală se vor putea face până pe 25 noiembrie, tabelul preliminar de creanțe se va publica până pe 16 decembrie, iar definitivarea acestuia se va face până pe 3 ianuarie 2017. Prima ședință a adunării generale a creditorilor va avea loc pe 22 decembrie.

„Califică cererile următorilor creditori drept declarații de creanță: HIDROTEKNIKA SRL, SC IAICA SA, SC SFERA SRL, SC CONTRAX SRL, ELECTRICAL BUSINESS CENTER SRL, MARCONF SRL, SC ICCO ELECTRIC SRL, SC BRIO ELECTRIC SRL, SC MD MECANIC BENZ 2003 SRL, SC NURVIL TUNING SRL, SC NURVIL SRL, ENERGOMONTAJ SA, SC ROMBET SA”, se mai arată în decizia de luni a Tribunalului București. O parte dintre aceste companii solicitaseră încă din vară intrarea în insolvență a Hidroserv.

Hidroserv SA a fost înființată în 5 august 2013, ca urmare a fuziunii prin contopire a celor opt filiale Hidroserv: Bistrița, Cluj, Curtea de Argeș, Hațeg, Porțile de Fier, Râmnicu Vâlcea, Sebeș, Slatina. La înființare, noua companie a preluat atât activul, cât și pasivul celor opt sucursale, inclusiv datorii de aproximativ 64 milioane lei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DATE CIUDATE ? În Argeș, 500.000 Euro BONUS pentru 1000 cadre medicale, la doar 135 argeșeni infectați, in luna aprilie –

Publicat

in

De

500 euro lunar pe cap de medic, aceasta este valoarea stimulentului de risc acordat medicilor şi personalului medico-sanitar şi paramedical din Arges, personal care s-a ocupat de transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID -19, aferent lunii aprilie 2020. Potrivit informatiilor oficiale, acesta a fost platit de către Guvern, dar nu s-a spus si cate cadre medicale au primit acesti bani. Potrivit informațiilor obtinute de ziarul PROFIT, cifrele sunt spectaculoase in Argeș si ar putea ridica semne de intrebare.

Astfel, pentru cei 135 argeseni infectati cu COVID, 976 cadre medicale au fost platite cu 500 Euro, pentru luna aprilie.

Valoarea totală a stimulentelor primite de cele aproape 1000 de cadre medicale se ridica la circa 500.000 Euro. In acelasi timp, statul cheltuit maxim 65.000 Euro pentru testarea a circa 1000 argeseni. Date valabile pentru luna aprilie, luna pentru care au fost platite cu 500.000 euro cele aproape 1000 de cadre medicale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! FĂRĂ APĂ ÎN CURTEA DE ARGEȘ și 3 COMUNE – Aquaterm vă cere scuze și … banul !

Publicat

in

De

De cateva orea presiunea apei a scazut iar alimentarea a fost oprita in reteaua de alimentare cu apa a orasului. Situatia va dura pana spre dupa amiaza iar situatia este cauzata de o avarie de proportii. Aquaterm anunță utilizatorii din municipiul Curtea de Argeş şi comunele Băiculeşti, Valea Danului şi Valea Iaşului că din cauza unei avarii majore în zona  Spitalului Municipal Curtea de Argeş,staţia de tratare a apei de la Cerbureni va fi oprită pentru circa 2-3 ore, ceea ce va conduce la golirea reţelei de alimentare cu apă în aceste localităţi în cursul zilei de 28 mai. Dacă in privinta apei si a banului irosit, Aquaterm nu spune nimic, conducerea isi cere scuze argeșenilorpentru disconfort. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi sperăm să reparăm avaria în cel mai scurt timp”, se precizeaza in informarea tarzie a societatii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend