Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Obtii bani rapid sigur cu minim de acte de la Smilecredit

Publicat

in

Nevoile financiare urgente necesita solutii la fel de urgente. De aceea, aplicarea pentru un imprumut bancar clasic nu este cea mai buna varianta, acesta necesitand un proces lung si complex. Serviciile Smilecredit au aparut tocmai ca o alternativa la cele deja existente pe piata.

Diferentele pe care acestea le aduc sunt menite sa vina in ajutorul clientului, oferindu-i nelimitat un punct de sprijin la care poate apela ori de cate ori se confrunta cu o problema. Aplica aici pentru un credit rapid de 2500 de lei de la Smilecredit!

Prin ce se diferentiaza un credit rapid de la Smilecredit de unul bancar?

Cel mai important aspect este faptul ca Smilecredit nu impune conditii foarte complicate pentru acordare. Pentru a fi eligibil spre a obtine un imprumut nu trebuie decat sa ai varsta minima legala, sa ai o sursa constanta si stabila de venit si sa detii un cont bancar activ. Detalii precum scopul sau motivele aplicarii, cat si alte justificari suplimentare nu sunt necesare si nu influenteaza cu nimic modul de analiza a dosarului.

De asemenea, si etapele birocratice au fost cu mult simplificate. Totul se desfasoara online cu doar cateva clicuri, intr-un timp foarte scurt. Nu va fi nevoie sa parasesti locatia in care te afli, sa pierzi timp pe drum si la cozi infernale. La fel nu sunt necesare nici dosare cu zeci de documente. Cartea de identitate, adeverinta de salariat sau pensionar si un extras de cont sunt tot ce ai nevoie.

Ai posibilitatea sa accesezi si sa folosesti banii chiar in aceeasi zi. Intelegem in profunzime ce inseamna o problema urgenta si de aceea facem tot posibilul s oferim solutii adaptate la acest concept. Daca aplici in primele ore de program cererea va fi procesata in decurs de maxim 8 ore, perioada in care vor fi virati si banii. In caz contrar, cel tarziu in decursul celei de-a doua zile lucratoare poti retrage suma solicitata din contul tau.

Tu alegi cat, cum, de ce si pentru cat timp imprumuti

Serviciile Smilecredit se fundamenteaza pe nevoile clientilor. De aceea este important ca acestia sa se afle in deplin control asupra parametrilor imprumutului. De acest aspect depinde modul in care se solutioneaza problema, cat si eficacitatea colaborarii. Asadar, tu ai posibilitatea sa alegi fiecare detaliu in functie de natura problemei cu care te confrunti.

CAT – Nu toate situatiile sunt similare, ceea ce inseamna ca nu toate nevoile vor fi rezolvate cu aceeasi suma de bani. Asadar nu impunem anumite valori, ci punem la dispozitie un interval de la 200 pana la 2500 de lei, pe care clientul se poate pozitiona oriunde doreste.

CUM – In functie de perioada in care incasezi veniturile lunare sau oricare alt detaliu important pentru tine, vei putea alege o data la care sa achiti ratele, cu posibilitatea de amanare sau schimbare.

DE CE – Nu exista o lista cu situatii pentru care acest tip de finantare este valabil. Nu trebuie sa indeplinesti anumite conditii, ceea ce inseamna ca justificarea alegerii tale nu va face obiectul colaborarii noastre.

PENTRU CAT TIMP – Perioada de rambursare disponibila se intinde de la o luna, pana la 24 de luni. In functie de acest numar se va calcula si valoarea ratelor. Desigur ca in cazul in care ai posibilitatea sa rambursezi intreaga valoare imprumutata mai repede de termen, acest lucru nu va reprezenta o problema si nici nu va impune achitarea unor anumite comisioane suplimentare.

In plus, daca ai nevoie de informatii suplimentare sau raspunsuri la anumite intrebari, linia de consultanta este disponibila mereu. Specialistii nostri te vor ajuta si te vor ghida catre cea mai buna solutie in raport cu nevoile si preferintele comunicate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

E un semn că se pregătește ceva mai rău? Ministerul rus al Apărării: ‘Forțele armate ruse, care și-au îndeplinit obiectivele stabilite în Insula Șerpilor, și-au retras garnizoana de aici’

Publicat

in

De

Forțele armate ruse şi-a anunţat retragerea din Insula Şerpilor, un punct strategic în Marea Neagră cucerit de Moscova încă din primele zile ale invaziei sale în Ucraina la 24 februarie, după mai multe săptămâni de bombardamente intense.

La 30 iunie, în semn de bunăvoinţă, forţele armate ruse, care şi-au îndeplinit obiectivele stabilite în Insula Şerpilor, şi-au retras garnizoana de aici‘, a indicat Ministerul rus al Apărării, afirmând că acest gest ar trebui să faciliteze exporturile Ucrainei de cereale, informează AFP.

Kievul anunţase anterior că trupele ruse au fost forţate să-şi retragă în grabă ceea ce mai rămăsese din garnizoana lor în Insula Şerpilor, în urma unei operaţiuni încununate de succes a forţelor ucrainene. Un anunţ în acest sens fusese făcut de Comandamentul de operaţiuni Sud al forţelor de apărare ucrainene, citat de agenţia ucraineană de presă Ukrinform.

Totodată, şeful cancelariei prezidenţiale ucrainene, Andrii Iermak, a declarat joi că forţele ruse s-au retras de pe Insula Şerpilor, un avanpost strategic din Marea Neagră, relatează Reuters. ‘KABOOM! Nu mai există trupe ruseşti pe Insula Şerpilor. Forţele noastre armate au făcut o treabă grozavă’, a scris Iermak pe Twitter, potrivit agerpres.ro.

Vezi și:

Volodimir Zelenski, despre recuperarea combatanților din regimentul ultranaționalist Azov: ‘Vom face tot posibilul pentru a-i aduce acasă pe toți bărbații și femeile ucrainene’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Volodimir Zelenski, despre recuperarea combatanților din regimentul ultranaționalist Azov: ‘Vom face tot posibilul pentru a-i aduce acasă pe toți bărbații și femeile ucrainene’

Publicat

in

De

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat că Ucraina va face tot posibilul ‘pentru a-i recupera din captivitatea rusă pe toţi apărătorii ucraineni care în prezent se află acolo’.

‘Circa 144 de soldaţi ucraineni s-au întors acasă din captivitatea rusă – 59 de soldaţi ai Gărzii Naţionale, 30 din marină, 28 din armată, 17 grăniceri, nouă combatanţi ai apărării teritoriale şi unul din poliţie’, a detaliat Zelenski, într-un mesaj video difuzat în noaptea de miercuri spre joi, potrivit EFE, care citează agenţii de presă locale.

‘Cel mai în vârstă dintre cei eliberaţi are 65 de ani, cel mai tânăr 19. În special, 95 de apărători de la Azovstal se întorc acasă’, a spus preşedintele ucrainean, comentând cu privire la schimbul de prizonieri pe care guvernul său l-a făcut miercuri cu Kremlinul.

Apărătorii de la Azovstal sunt un grup de combatanţi aparţinând regimentului ultranaţionalist Azov şi care s-au alăturat trupelor ucrainene pentru a apăra oraşul-port Mariupol, controlat în prezent de ruşi.

Aceşti soldaţi s-au aflat sub asediu o lungă perioadă de timp împreună cu mai multe sute de civili în catacombele combinatului siderurgic Azovstal, dintre care mulţi au fost luaţi prizonieri de către ruşi.

În mesajul său, Zelenski a mulţumit Direcţiei principale de informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării (GUR) şi tuturor celor care au lucrat la realizarea acestui schimb de prizonieri.

‘Vom face tot posibilul pentru a-i aduce acasă pe toţi bărbaţii şi femeile ucrainene’, a reiterat preşedintele Zelenski, care nu a menţionat numărul prizonierilor ruşi daţi la schimb Moscovei.

De la începerea invaziei ruse în Ucraina la 24 februarie, cele două ţări au efectuat mai multe schimburi de prizonieri.

În acelaşi timp, Tatiana Harko, sora unuia dintre comandanţii apărătorilor de la Azovstal aflat în captivitatea rusă – comandantul Brigăzii a 36-a de infanterie marină, Serghei Volînski, alias Volîna, – a vorbit despre starea apărătorilor ucraineni care s-au întors acasă pe 29 iunie. 99% dintre soldaţii care au fost eliberaţi din captivitate şi-au pierdut membrele, a afirmat aceasta, potrivit Unian.

Soldaţii eliberaţi sunt într-o stare groaznică, dar, cu toate acestea, ei sunt fericiţi că au reuşit să se întoarcă acasă din captivitatea rusă, a declara ea într-un interviu pentru Suspilne.media.

Unii dintre combatanţii de la Azovstal nu au aud şi nu văd, a adăugat ea, subliniind că toţi cei eliberaţi au nevoie de asistenţă medicală.

Serghei Volînski nu se numără printre cei eliberaţi miercuri, a indicat sora sa, care a spus că de când a fost luat prizonieri de ruşi în luna mai familia nu mai ştie nimic de el, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vești bune pentru Volodimir Zelenski: ‘Ucraina poate conta pe noi atât timp cât va fi necesar’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend