Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Oameni noi, năravuri vechi: Pe modelul primarului de la Brașov, USR trimite în Senat un politician care minte că are licență

Avatar

Publicat

in

Scandal de proporții în filiala USR Timiș, după ce un membru al formațiunii a dezvăluit că filiala din Timiș a propus la Senat un candidat care nici măcar nu și-a finalizat studiile.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

Este vorba de Raoul Trifan, vicepreședinte USR Timiș, candidat pentru Senatul României din partea Alianței USR PLUS, potrivit renasterea.ro. “Dau și o soluție elegantă, demisia din poziția eligibilă din Timiș, următorul pe listă să fie candidatul nostru, iar tu, dragă coleg, care nu ne-ai spus până acum cum stă treaba, pune-ți cenușă în cap, că așa se întâmplă într-o țară ca afară… Pentru mine restul e tăcere, tristețe și dezamăgire”, a scris, pe pagina de Facebook, USR-istul care a făcut public acest subiect.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Pas cu pas vor fi luate măsuri. Vom vedea că din ce în ce mai multe zone, le vom avea în varianta de lockdown’

Și totuși, tânărul Raoul Trifan nu se arată dispus să recurgă la soluția elegantă oferită de colegul său. Dimpotrivă, așa cum menționează într-un fel de comunicat explicativ adresat colegilor de partid și postat pe site-ul intern al USR Timiș, candidatul care deschide lista USR Timiș la alegerile pentru Senatul României își precizează prioritățile: “În momentul acesta prioritatea mea este să fac cât mai repede trecerea de la IT la parlamentarism și să performez și acolo la fel cum am făcut-o la toate fostele mele joburi”.

Trifan a mai recunoscut senin pe Facebook: “Da, nu am terminat facultatea, și nici nu am susținut că aș fi absolvit-o. În CV-ul meu am specificat acest fapt.”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Polei pe autostrada București-Ploiești – Trei accidente s-au produs în aceeași zonă

Avatar

Publicat

in

De

Trei accidente s-au produs sâmbătă dimineața pe autostrada A3 București-Ploiești din cauza poleiului. Toate accidentele au avut loc în aceeași zonă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe autostrada A3 București – Ploiești sunt porțiuni acoperite cu polei.

În zona kilometrului 34, în apropierea localității Gruiu, din județul Ilfov, pe sensul către Ploiești, au avut loc trei evenimente rutiere, soldate doar cu pagube materiale.

Drumarii acționează cu material antiderapant, pentru remedierea situației.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

SE FURĂ ca în CODRU: Poliția Română anunță aproape 200 de DOSARE PENALE, în șapte zile, pentru tăieri ilegale

Avatar

Publicat

in

De

Polițiștii au întocmit 184 de dosare penale pentru infracțiuni la regimul silvic în timpul unei acțiuni care a ținut șapte zile. 89 de persoane sunt cercetate și au fost date amenzi în valoare totală de peste 200.000 de mii de lei. De asemenea, au fost confiscate cantități mari de lemn, conform Mediafax.

Citește și: Scandalos! Iulian Bulai a luat-o razna! Se folosește de imaginea marelui poet Mihai Eminescu

Poliția Română, prin Direcția de Ordine Publică, a organizat în perioada 8 – 14 ianuarie, o acțiune pentru combaterea activităților ilicite în domeniul exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Zilnic, polițiștii, alături de reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au acționat în teren, pentru verificarea legalității operațiunilor desfășurate cu material lemnos, fiind efectuate peste 600 de controale. În timpul verificărilor au fost descoperite numeroase neregulil

„În urma acțiunilor desfășurate, echipele de control au înregistrat 184 de dosare penale, 89 de persoane fiind cercetate pentru infracțiuni la regimul silvic.De asemenea, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 121 de sancțiuni la legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor, în valoare de aproape 210.000 de lei. Totodată, au fost confiscați 738 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproape 170.000 de lei. De asemenea, au fost identificați 582 de metri cubi de material lemnos tăiat ilegal, în valoare de aproape 230.000 de lei”, au anunțat polițiștii.

Totodată, în ultimele șapte zile au fost înregistrate 11 apeluri la 112 privind transportul de material lemnos, două dintre acestea fiind confirmate ca ilegale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend