Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

O triplă campioană la Jocurile Paralimpice nu va participa la Tokyo din cauză că nu i se permite un însoțitor

Publicat

in

Rebecca Meyers, triplă campioană la JO de la Rio, nu va participa la Tokyo pentru că regulile pandemice îi interzic să aducă un însoțitor. Campioana la înot are deficienţe de auz şi de vedere, iar mama ei a însoțit-o la toate concursurile.

Comitetul Olimpic şi Paralimpic al Statelor Unite (USOPC) i-a respins Rebeccăi Meyers cererea de a fi însoţită pe mama ei, în calitate de asistent personal de îngrijire, informează CNN.

“A trebuit să iau decizia de a mă retrage de la Tokyo 2020. Sunt furioasă, sunt dezamăgită, dar, mai presus de toate, sunt tristă că nu îmi reprezint ţara”, a scris Meyers, într-un comunicat.

Ea a precizat că mama ei a însoţit-o în calitate de asistent personal de îngrijire (PCA) la toate concursurile internaţionale la care a participat din 2017. Însă, din cauza restricţiilor Covid-19, USOPC a refuzat solicitarea mamei sale de a merge în această calitate la Tokyo. Sportiva a spus că USOPC oferă un singur PCA pentru a-i ajuta cei 33 de înotători paralimpici americani, dintre care nouă au deficienţe de vedere.

“Cu pandemia Covid, există noi măsuri de siguranţă şi limite pentru personalul neesenţial, pe bună dreptate, dar un PCA de încredere este important pentru mine ca să pot concura”, a mai scris Meyers.

“Deci, în 2021, de ce, ca persoană cu dizabilităţi, încă lupt pentru drepturile mele? Vorbesc pentru generaţiile viitoare de sportivi paralimpici, în speranţa că nu vor mai experimenta niciodată durerea prin care am trecut. Este destul!”, a conchis ea.

Rebecca Meyers, în vârstă de 26 de ani, nu aude din naştere şi şi-a pierdut vederea în urma unei boli numite retinită pigmentară. Ea se deplasează cu ajutorul unui câine-ghid, Birdie.

În palmaresul ei figurează trei medalii de aur la Jocurile Paralimpice de la Rio, două medalii de argint, la Rio şi la Londra, şi un bronz, la Londra, informează News.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Gefco, expert global în lanţul de aprovizionare multimodal, a devenit partenerul logistic al Citroen, în Italia

Publicat

in

De

Gefco, expert global în lanţul de aprovizionare multimodal şi furnizor principal de logistică auto în Europa, a devenit partenerul logistic al Citroen, în Italia, pentru AMI, un vehicul inovator, 100% electric.

Conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES, prin acest parteneriat, Gefco va gestiona atât transportul, operaţiunile de post-producţie, depozitarea, dar şi livrarea door-to-door şi predarea către clienţi.
Gefco Italia va distribui vehiculul Citroen AMI din complexul său din Guasticce (Livorno), unde toate operaţiunile de post-producţie necesare pentru a scoate vehiculele pe şosea sunt efectuate de un personal specializat. În plus, compania va oferi numeroase facilităţi de depozitare pentru vehiculele Citroen AMI care aşteaptă livrarea în Italia.

Etapa de post-producţie include spălarea maşinilor, verificarea fluidelor, configurarea, instalarea accesoriilor şi reglarea fină a configuraţiilor pachetului My AMI Pop şi My Ami Vibe.

Prin acest parteneriat, Gefco va asigura şi livrarea la domiciliu. Toţi şoferii de livrare au fost instruiţi să distribuie şi să ofere explicaţii despre vehicul pentru a le permite clienţilor să poată folosi fiecare opţiune în cel mai scurt timp. Lansat în completarea serviciilor de vânzare digitale ale Citroen, acest parteneriat asigură o experienţă fără precedent pentru clienţi, se menţionează în comunicat.

“Suntem mândri să colaborăm cu Citroen AMI-100% electric, care a fost conceput pentru a revoluţiona ideea de mobilitate urbană. Gefco gestionează transportul, configurarea, personalizarea şi livrarea direct la domiciliul clienţilor, respectând cele mai noi cerinţe de protecţie. Este o plăcere să faci parte din această aventură şi lucrăm alături de CitroĂŤn Italia pentru a oferi clienţilor o călătorie cu adevărat excepţională”, a declarat Fabrice Barthe, managing director al Gefco Italia.

Gefco este un expert global în lanţul de aprovizionare multimodal şi un furnizor de frunte de logistică auto în Europa. Cu peste 70 de ani de cunoştinţe în gestionarea lanţurilor de aprovizionare complexe, Gefco inventează soluţii inteligente, agile şi durabile pentru a îndeplini nevoile partenerilor săi într-o gamă largă de industrii. Reţeaua globală a Gefco se întinde pe cinci continente, cu 11.500 de angajaţi în 47 de ţări. În 2020, Grupul a generat venituri de 3,8 miliarde euro.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Kieron Dyer, internat în spital cu probleme pulmonare

Publicat

in

De

Fostul internaţionl englez Kieron Dyer, în vârstă de 42 de ani, a fost internat în spital, miercuri, cu probleme pulmonare, informează lequipe.fr.

Anunţul a fost făcut de clubul Ipswich Town, la care Dyer care este antrenorul echipei under 23. Medicii îl supun pe fostul mijlocaş unei serii de teste pentru a stabili gravitatea afecţiunii sale. El ar fi suferit un colaps pulmonar.

“Toată lumea de la Ipswich Town Football Club îi trimite cele mai bune urări lui Kieron. Le cerem tuturor să respecte viaţa privată a lui Kieron şi noi nu vom mai face niciun comentariu pe acest subiect”, a precizat clubul din liga a treia engleză.

Născut la Ipswich, Dyer şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Newcastle United şi West Ham United. El a mai jucat la Ipswich Town, Queens Park Rangers şi Middlesbrough. La echipa naţională a Angliei, Kieron Dyer a jucat 33 de meciuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend