Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

O primarie de…. toată mîntuiala ! Cand pierzi vremea la privati, se sparg conductele publice de apa

Avatar

Publicat

in

Apar primele rezultate ale incompetentei tupeistului pesedist Gabriel Nastea, acelasi individ care, din functia de director al Aquaterm, dupa ce fusese prins in flagrant cu ilegalitatile, se răţoia la redactorii nostri ca il doare-n paişpe de lipsa documentelor legale si ca el face ce vrea colo, de parca ar fi mosia lui. Pai…. ” E curtea ma-ti ? Daca nu, RAUSS de-aici !”, vorba lui Mircea Badea.

In aceasta dimineata o conducta vitala pentru oras a plesnit iar, asta dupa ce saptamana trecute cand si-au mai facut timp dupa atata munca pe mosiile privatilor, Aquaterm o reparase. De mantuiala , se vede treaba, din moment ce la aceasta ora intreg centrul orasului este inundat si blocat. Ca de obicei tupeistul director Nastea nu era prezent acolo sa invete meserie, probabil fiind plecat la negocieri pentru alte reparatii cu privatii.  ” E curtea ma-ti ? Daca nu, RAUSS de-aici !”, vorba lui Mircea Badea.

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Astăzi, ministrul Agriculturii e în Argeș – Vizite multe și întâlnire cu fermierii la Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, vine astăzi într-o vizită de lucru în Argeș, unde va avea un program încărcat care prevede atât întâlniri cu oficialitățile județului, cât și o serie de vizite la unități de stat și private din domeniu. Astfel, la 11,00 ministrul se va afla la Rociu unde va vizia punctul de lucru al Sedomar Pitești, după care va veni la sediul Prefecturii unde la ora 15,00 va susține o conferință de presă. La 16,00 ministrul va merge la procesatorul de carne Radic Star din Ștefănești, la ora 17,00  va vizita Institutul Pomicol Mărăcineni iar la ora 18,00 societatea de panficație Pati Pan Pitesti. În fine, programul de lucru în Argeș al ministrului se va încheia cu o întâlnire cu fermierii din nordul județului programată la ora 20,00 la Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend