Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

O fi MULT sau PUŢIN ? Primăria vrea sa dea 7000 lei pentru organizarea Zilei Copilului – TU CE SPUI ?

Publicat

in

Aleţii locali vor decide prin vot, la şedinţa de vineri a Consilului Local si alocarea „imensei” sume de 7000 lei in scopul organizarii Zilei Internationale a Copilului. Potrivit documentelor atasate la acest proiect de hotarare , ziua de 1 Iunie, Ziua Internationala a copilului, se va sarbatori anul acesta la Curtea de Argeş pe durata a cateva zile. Avand in vedere precedentele din anii anteriori, speram ca macar anul acesta, copiii din Curtea de Arges sa simta grija si atentia autoritatilor locale. Avand in vedere ca suma care se doreste a fi alocata pentru copii, de ziua lor,  este echivalentul unui salariu mediu din primaria Curtea de Arges sau inzecit valoarea lucrarilor de exterminare a spatiului verde din fata primariei, speram ca se vor gasi consilieri care sa solicite suplimentarea acestei sume de 7000 lei, eventual cu premierea individuala a unor copii de exceptie. Sau, daca li se pare o suma uriasa, pot solicita diminuarea ei… si cedarea banilor catre acoperirea minivacantelor de perfectionare ale unor functionari din primarie. De ce sa stea ei la hoteluri de 2, 3 stele cand se pot rasafata la unele de 4 si 5 stele…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Eugen Teodorovici arată documentul: Guvernul Orban pregătește o CONCEDIERE masivă a bugetarilor

Publicat

in

De

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a publicat un draft al Guvernului prin intermediul căruia se pregătește o concediere masivă a bugetarilor.

”După ce ne-au convins cu măsurile “eficiente” adoptate în sprijinul economiei şi al mediului de afaceri, Orban şi ai lui “lucrează” la măsurile privind reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar.

Mă întreb oare ce vor spune sindicatele? Oare acum, când guvernul Orban vrea concedieri în cel mai NETRANSPARENT mod, sindicatele vor fi cel puțin la fel de implicate şi vocale ca atunci când negociau cu noi majorările salariale??

Dacă da … chiar ar fi o surpriză, nu pentru mine, ci pentru angajații din sectorul bugetar pe care îi reprezintă!”, scrie Eugen Teodorovici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ULTIMA ORĂ ! Klaus Iohannis anunță că ARMATA va fi scoasă ÎN STRADĂ pentru ca românii să stea ACASĂ

Publicat

in

De

Este oficial – așa cum se spunea pe surse încă de câteva zile, România va scoate Armata în stradă pentru a ține românii în case. Măsura urmează să fie formalizată în cursul zilei de azi prin intermediul unei noi ordonanțe militare. „Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend