Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

O FI BINE ? SOMAŢIE: Argeşenii cer Aquaterm informări publice periodice despre calitatea apei 

Avatar

Publicat

in

Întrucât creşterea preţului apei potabile la Curtea de Argeş nu a adus şi un plus de calitate , mai mulţi argeşeni, buna parte dntre ei reveniţi în ţară după perioade de locuit în străinătate, au lansat zilele trecute un apel public către aleşii locali şi conducerea Aquaterm SA prin care solicita ceva ci totul si cu totul nou, dar in deplin cu rgelementărle europene in vigoare. Mai exact, pornind de la calitatea apei potabile care ar trebui să fie asigurată printr-o monitorizare eficientă, dublată de verificări ale Direcțiilor de Sănătate Publică, ei cer ca pe siteul primariei si al Aquaterm să fie afisat saptamanal rezultatele buletinelor de analiza a apei. “Noi, consumatorii trebuie să fim informaţi zilnic cu privire la apa pe care o folosim şi să aflăm de ce avem apa cafenie la robinete sau de ce nu stim indicatorii de calitate ai apei pentru care platim asa scump!”. Ziarul nostru a solicitat acest lucru inca de anul trecut iar acum, o dat[ cu cet[‘enii din Curtea de Argeş, ne propunem să atragem atenția asupra unor probleme ce țin de calitatea apei potabile în sensul obligării SC Aqauterm AG 98 SA, societatea care asigură serviciul public de alimentare cu apă a populației să publice saptamanal buletinele de analiză a apei. Reamintim că, potrivit legislaţiei, Direcția de Sănătate Publică Argeş are obligația să realizeze zilnic analiza apei furnizată populației de către Aquaterm SA și să publice zilnic pe site-ul acestora rezultatele aferente fiecărui buletin de analiză a apei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila precizează că Ministerul Sănătății sub conducerea lui Vlad Voiculescu a scăpat de sub control pandemia de COVID-19.

„Nu cred ca e vorba de lipsa de autoritate, ci de lipsa de viziune, în primul rând, de lipsa de acțiune și de lipsa de asumare. Sunt trei elemente care au lipsit în acest ministeriat al lui Vlad Voiculescu. În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic. Situația aceasta imposibila în care am  ajuns, cu blocarea spitalelor, a secțiilor ATI, era previzibilă, datorită inacțiunii ministerului Sănătății. Am avut un joc, tot timpul, care n-a avut rost, când discutam despre testare, domnul ministru transparentiza datele despre câteva centre de vaccinare administrate de MAPN, când discutăm despre asistenta medicală, face o conferință de presa care avea un alt subiect. Tot timpul a fost o diversiune și o lipsă de asumare a responsabilității… Faptul că prim-ministrul Cîțu și-a asumat responsabilitatea, este foarte bine, chiar dacă mai târziu”, a spus Rafila, conform b1.ro.

Vezi și:

Alexandru Rafila: ‘Nu cred că Alianța USR PLUS va ieși de la guvernare. Au interese foarte mari în zona economică și acest lucru se răsfrângea și în zona Sănătății’

Alexandru Rafila a răbufnit: ‘Până de curând, ‘greaua moștenire’ era de la PSD, acum vedem că ‘greaua moștenire’ se referă la guvernul precedent condus, de Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

George Simion: ‘Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani’

Avatar

Publicat

in

De

„O să participăm la consultări și o să venim cu o soluție. Specialiști din afara partidelor actuale din Parlament. Pentru ministerul Sănătății, Educației, Agriculturii, Energiei.”, a spus George Simion, informează Antena3.ro.

„Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani. Noi nu vom intra la guvernare dacă se propune dar vom propune specialiști.

Năsui, Popescu și ce miniștri mai avem acum nu satisfac necesitatea țării de a avea niște conducători.

Din păcate nu există șanse pentru alegeri anticipate. Este egoismul prea mare din partea unora. Suspendarea lui Klaus Iohannis este însă de actualitate.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend