Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

O fabrică de îmbrăcăminte din Calafat a luat foc

Publicat

in

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un transformator din incinta unei fabrici de îmbrăcăminte din oraşul Calafat, echipajele de pompieri intervenind şi lichidând focul. Hala de producţie nu a fost afectată şi în urma incendiului nimeni nu a fost rănit, arată News.ro.

Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, Detaşamentul de Pompieri Calafat a intervenit, duminică seară, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un transformator electric de înaltă tensiune din incinta unei societăţi comerciale din Calafat.

Surse locale au declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit la o fabrică de îmbrăcăminte. Transformatorul este amplasat în afara halei de producţie, astfel că nu a fost afectată şi clădirea.

La faţa locului au fost chemate echipaje de la furnizorul de electricitate, care au oprit alimentarea cu energie electrică a fabricii. Focul a fost stins, fără a se înregistra victime.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de pompieri se află la faţa locului pentru a se asigura că focul nu se reaprinsd în tubulatura transformatorului. Cauza incendiului nu a fost însă stabilită.

FOTO: Arhivă.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

BREAKING – Guvernul a decis: Facturile la energie se refac

Publicat

in

De

Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), a declarat miercuri, că în ședința de Guver s-a adoptat actul normativ care prevede refacerea facturilor întocmite eronat la gaze naturale și la energie electrică.

Potrivit ministrului, măsurile sunt:

1. Se interzice debranșarea clienților.

2. Se vor reface toate facturile eronate.

3. Se suspendă obligația de plată a facturii, până la emiterea noilor facturi.

4. Nu se aplică penalități pentru neplata facturii care trebuie refăcută.

5. Recuperarea sumelor plătite în plus de client se va face prin cerere la furnizor dacă suma este de peste 100 de lei sau se va scădea din factură dacă este mai mică de 100 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Cum pot fi recuperați banii din facturile emise greșit: anunț făcut de ministrul Energiei – VIDEO

Publicat

in

De

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a explicat cum o să fie recuperați banii din facturile emise greșit.

„Dacă diferența e mai mare de 100 de lei în cinci zile furnizorul are obligația să dea banii. Dacă e sub 100 de lei o să intre în factura viitoare.

O factură care nu are plafon evident că nu are aplicate mecanismele de compensare.  E evident că fiecare din noi știm cam cât plătim. În mod normal furnizorii au obligația să refacă facturle, să nu perceapă penalități și să nu prerceapă banii”, a spus Virgil Popescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend