Conecteaza-te cu noi

Campulung

„O dragoste fără hotare” primul eveniment al anului de la Galeria Arta

Publicat

in

Astăzi, 21 februarie, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel a avut loc primul eveniment cultural din acest an. Gazda, Ioan Crăciun, curatorul Galeriei Arta, a avut plăcerea de a prezenta publicului iubitor de lectură cartea O dragoste fără hotare: Leagăn de muscele (vol. I), Poezie şi onoare (vol. II), sub semnătura Mariei Chirtoacă.
Autoarea, Maria Chirtoacă, este profesor de Limba şi Literatură Română la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel, şi în decursul timpului a publicat un număr de 21 cărţi de poezie, proză şi literatură pentru copii.

 

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Mașina lovită de tren la Curtea de Argeș –

Publicat

in

De

In urmă cu puțin timp, la Curtea de Argeș, un autoturism a acroșat de tren.
Din primele date, conducătoarea autoturismului, dar nici alte persoane, nu ar fi suferit leziuni.
Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului pentru primele măsuri.
Revenim cu detalii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Argeșul invadat de turiști – AGLOMERAȚIE MAXIMĂ la Mănăstirea Curtea de Argeș și în TOT JUDEȚUL

Publicat

in

De

Argeșul a fost luat cu asalt de zeci de mii de turiști în aceste zile. Curtea de Argeș, Transfăgărășanul , Corbii de Piatră și Campulung Muscel sunt zonele fierbinți unde se inregistreaza trafic infernal și densitate mare de turiști. Polițiștii și jandarmii argeșeni se află și astăzi la datorie, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona lăcașelor de cult de pe raza județului Argeș.
Principalele puncte de pelerinaj în această zi de sărbătoare sunt Mănăstirea Curtea de Argeș și Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung.
Pentru prevenirea oricăror incidente, Jandarmeria Argeș recomandă credincioșilor să respecte indicațiile forțelor de ordine, să aibă grijă de bunurile personale și să acorde o atenție deosebită copiilor care îi însoțesc.
De asemenea, jandarmii și polițiștii transmit pe această cale un sincer „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfintei Maria.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend