Conecteaza-te cu noi

Campulung

„O dragoste fără hotare” primul eveniment al anului de la Galeria Arta

Avatar

Publicat

in

Astăzi, 21 februarie, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel a avut loc primul eveniment cultural din acest an. Gazda, Ioan Crăciun, curatorul Galeriei Arta, a avut plăcerea de a prezenta publicului iubitor de lectură cartea O dragoste fără hotare: Leagăn de muscele (vol. I), Poezie şi onoare (vol. II), sub semnătura Mariei Chirtoacă.
Autoarea, Maria Chirtoacă, este profesor de Limba şi Literatură Română la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel, şi în decursul timpului a publicat un număr de 21 cărţi de poezie, proză şi literatură pentru copii.

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Elena Lasconi anunță o “premieră pentru Câmpulung”

Avatar

Publicat

in

Elena Lasconi a răspuns, pe Facebook, atacurilor politice la care a fost supusă în ultimul timp.

“Pentru cei care se ocupă zi de zi cu discreditarea primarului, a USR PLUS și se hrănesc cu răutate, am o veste” azi luați-vă liber. Am obținut 12 milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispoziția prim-ministrului, cu ajutorul colegilor mei, parlamentarii USR PLUS, pentru trei proiecte importante: bulevardul Pardon, o parte din strada Drăcești și “Câmpulung, capitala scrisului românesc “.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Bărbatul strivit de excavator a murit

Avatar

Publicat

in

Așa cum relatam într-o știre anterioară, în urmă cu puțin timp un grav incident a avut loc în Argeș, o persoană a fost prinsă într-un agregat in Câmpulung, ce aparține unei societăți. Potrivit ISU Argeș este vorba de un bărbat care a fost prins între cupa de la excavator și utilaj al unui mini buldo excavator. Bărbatul a suferit răni grave și a fost extras. Paramedicii executa manevre de resuscitare.

In urma manevrelor de resuscitate, bărbatul in vârsta de 41 de ani a fost declarat decedat de către medicul de pe echipajul SAJ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend