Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

O dansatoare la bară, angajată fără concurs la Primărie!

Publicat

in

O fostă dansatoare la bară în Italia, Isabela Danalache, a fost angajată fără concurs la Primăria Iași, mai precis la firma de asfaltări a primăriei.

În aprilie 2022, potrivit presei locale, conducerea Citadin SA, firma de asfaltări a Primăriei Iași, a decis să facă angajări la secția Mecanizare. Șefă la această secție este de mai bine de 20 de ani Gabriela Delicostea.

Interesant este faptul că fiica Gabrielei Delicostea, Isabela Danalache, a fost angajată în cadrul secției Mecanizare. Angajarea s-a făcut fără ca Isabela să dea concurs pentru ocuparea postului.

Ce o recomandă pe Isabela Danalache pentru ocuparea postului?

Timp de patru, Isabela a lucrat într-un club din Italia, „Bulli & Pupe One”, unde a fost angajată ca dansatoare la bară, informează jurnaliștii de la Bzi.ro.

Contactată de presa locală, Isabela Danalache a reacționat astfel: „Care este problema? Care este relevanța? La revedere!”.

Nici mama Isabelei nu a comentat angajarea în instituție.

„Nu, o zi bună!”, a declarat Gabriela Delicostea.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO/ Premierul Nicolae Ciucă dă vești bune primarilor – Când vor începe să curgă primii bani din programele de finanțare

Publicat

in

De

În cadrul unei conferințe de presă premierul Nicolae Ciucă a detaliat modul în care administrațiile locale pot accesa programele de finanțare și a anunțat că primele contracte vor fi semnate la începutul lunii iunie.

„Ați putut vedea ieri în cadrul Ligii Aleșilor Locali că am avut o secțiune dedicată prezentării unei platforme pe care am realizat-o în sprijinul adiministrațiilor locale. Primarii cred că au înțeles foarte bine că au la dispoziției un set de instrumente, dacă n-au înțeles noi ne vom strădui săi- facem să conștientizeze oportunitățile care le sunt la îndemână, pentru că ați văzut că platforma respectivă cuprinde toate instrumentele, vorbim de PNRR, vorbim de fondurile de coeziune, vorbim de programul Anghel Saligny. Fiecare dintre primari este obligat să-și încarece  în acea platformă tot ce are ca proiecte și deasemenea să prezinte stadiul în care se regăsește fiecare proiect.

În ceea ce privește când pot să demareze concret aceste proiecte, ele sunt în momentul de față în analiză și în funcție de stadiul fiecărui proiect vor începe contractarea nu mai târziu de două săptămâni.”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

De 1 iunie, creează momente de bucurie pentru tine și copilul tău cu cardul Cadou de la Sodexo

Publicat

in

De

Ca să ai copii buni și cuminți, ai grijă să-i faci fericiți!

Ca să ai copii buni și cuminți, ai grijă să-i faci fericiți!Foto: Sodexo

„Când intră copilul în cameră, te luminezi la față?”, întreabă, într-o discuție cu Oprah Winfrey, scriitoarea Toni Morrison, câștigătoare a premiilor Nobel și Pulitzer. Împărtășind din experiența ei de mamă, Toni Morrison povestește că, de obicei, atunci când îi vedea pe copiii ei, mai întâi se uita dacă arătau cum se cuvine: dacă se spălaseră, dacă se pieptănaseră, dacă erau îmbrăcați cum trebuie.

„Tu crezi că-ți arăți iubirea pentru ei, continuă Toni, dar nu este așa, pentru că ceea ce văd ei este o față care îi privește critic, iscoditor, căutând să vadă ce e în neregulă la ei. Când mi-am dat seama de asta, am început să fiu atentă și m-am străduit ca pe chipul meu să se vadă ceea ce simțeam eu, de fapt, în suflet: că mă bucur să-i văd.” La rândul său, scriitorul Oscar Wilde spune: „Ca să ai copii buni și cuminți, fă-i fericiți!”

Fericirea inspiră tot ce e mai bun în noi, iar fericirea copiilor depinde în mare măsură de timpul petrecut cu părinții și de calitatea legăturii sufletești pe care o au cu ei. Copiii care petrec timp de bună calitate cu familia lor au mai multă forță emoțională și mentală, sunt mai sănătoși și mai puțin predispuși la a adopta obiceiuri și comportamente riscante, iar studiile demonstrează acest lucru.

Este important să creezi momente de bucurie și de conexiune sufletească cu copilul tău – iar asta se poate face simplu, prin dragostea pe care i-o arăți și prin ceea ce faceți împreună. Atunci când mâncați sau gătiți împreună, când vă jucați sau glumiți, când stați, pur și simplu, de vorbă, departe de telefon, tabletă sau televizor, cand practicați un hobby împreună – toate acestea sunt ocazii de creare și întreținere a unei legături autentice și calde între părinte și copil, care vă întremează sufletește pe amândoi.

Creează momente de bucurie pentru tine și copilul tău cu cardul Cadou de la Sodexo

Sodexo, lider local pe piaţa beneficiilor extra-salariale și a serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, are pentru tine o soluție simplă și eficientă: Cardul Cadou, oferit de angajatori de 1 iunie.

Cardul poate fi încărcat cu până la 300 de lei pentru fiecare ocazie specială, deci și pentru 1 iunie, Ziua Copiilor. Suma este deductibilă la calcularea impozitului, așa că te poți bucura de ea în totalitate. Ai la dispoziție o întreagă rețea de magazine din care poți achiziționa produse care să-i aducă bucurie copilului tău. Pentru jucării, poți alege dintre Noriel, Smyk all for kids, Pepco.

Dacă copilului tău îi place sportul, ai la dispoziție Intersport și Hervis. Iar dacă trebuie să faci fericit un mic cititor, atunci Cărturești și Diverta sunt opțiunile potrivite. Pentru un mic fashionist, poti alege haine, încalţăminte şi accesorii de la branduri precum: Lee Cooper, C&A, Vans, Meli Melo, CCC şi multe altele. Dacă, pe de altă parte, vrei să mergeți la film împreună, atunci te vei bucura să afli că poți folosi cardul Cadou și în reţeaua de cinematografe Happy Cinema sau Cinema City. Şi spectacolele de teatru sunt o opţiune bună, prin iabilet.ro.

Întreaga reţea de magazine partenere este afişată aici.

Cardul Cadou este disponibil într-un nou design, atractiv, elegant și modern, noua identitate vizuală venind în contextul în care anul trecut a fost schimbat cardul de masă. Modificarea designului are loc la nivelul întregului grup Sodexo, pentru a crea consistenţă între toate produsele oferite. Din mai, toate cardurile Cadou emise vor avea o noua înfăţisare și vor fi disponibile atât pentru noii beneficiari Sodexo, cât și pentru cei care urmează să îşi reînnoiască cardurile. Posesorii de modele vechi de carduri le vor putea utiliza în continuare până la expirare, când vor fi înlocuite cu cele noi. Suma rămasă pe cardurile care expiră va fi transferată pe noul card, care va păstra același cod PIN.

Când petrece timp de calitate cu tine, copilul tău simte iubirea ta pentru el. Iar pentru ca asta să se întâmple, este bine nu doar să fiți împreună, ci să interacționați, să faceți lucruri care vă implică sufletește, care vă dau prilejul de a vă oferi atenție, afecțiune, bunăvoință, bucurie, entuziasm.

Nu e suficient să fii alături de copilul tău numai la bine sau la rău. Creează momente de bucurie pentru voi, mereu.

Accesează site-ul Sodexo și află mai multe informații despre cardul Cadou Pass și cum te poți bucura de el.

Articol susținut de Sodexo

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend