Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

O colaborare de succes pe nevazute

Avatar

Publicat

in

118357743_135829448207011_115711456073719976_o.jpg

Artistul Iustin Gondos si compozitorul Dumitru Jijie isi cunosc chipurile din fotografii si vocea alaturi de pasiunea pentru muzica este cea care i-a unit intr-o prietenie si colaborare frumoasa in plina pandemie dand nastere alaturi de alti interpreti celui mai nou CD de compozitor al lui Dumitru Jijie “Cantece pentru sufletul tau”.
Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus nu le-a permis celor doi sa se intalneasca, astfel incat primul contact real al acestora v-a fi la lansarea albumului ce v-a fi programata imediat de conditiile vor permite o desfasurare in siguranta.
Piesa ce i-a fost incredintata lui Iustin Gondos pentru acest album se numeste “E soare” si a fost cadoul pe care interpretul l-a primit de la artista Viorela Filip, autoarea versurilor.
Era august 2020 cand Iustin Gondos isi anunta fanii ca urmeaza sa se casatoreasca iar Viorela Filip lucra la textul piesei “E soare” alaturi de compozitorul acesteia, Dumitru Jijie. Nu aveau inca in minte numele unui interpret cand Viorela Filip si-a pus intrebarea “Cine poate transmite mai bine mesajul unei iubiri decat acela ce o traieste intens?” si asa a venit sugestia interpretului.
Dumitru Jijie a ascultat cateva dintre piesele inregistrate deja de Iustin Gondos, i-a placut timbrul acesuia si l-a contactat spre a-i incredinta aceasta prima piesa.
Aceasta este povestea unei colaborari de succes “pe nevazute” sau modul in care pasiunea, iubirea pentru muzica depaseste obstacolele tuturor restrictilor impuse de pandemie.

Comenteaza cu profilul de FB

Stirea Ta

apocalipsa

Avatar

Publicat

in

De

Avertisment: in 2023 va venii APOCALIPSA care este aproape din cauza voastra ca nu va-ti invatat lectia si va-ti batut joc de pamant si ati ignorat semnele primite de la dumnezeu precum schimbarea vremii,revolte si vieti distruse, caci nimeni nu scapa de judecata Lui.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

Pe drumurile muzicii alaturi de Iustin Gondos

Avatar

Publicat

in

De

IMG-20201119-WA0002_800x754-2-1.jpg 01_800x529-1-0.jpg

Iustin Gondoș este un interpret de muzicã popularã, muzicã ușoarã, realizator de emisiuni radio-TV , manager al postului radio-TV Rtv Diamant.
Artistul și-a arãtat pasiunea pentru muzicã încã din copilãrie, la vârsta de 12 ani descoperind cã își dorește sã meargā pe acest drum frumos dar anevoios numit: muzicā.
Pe plan local este cunoscut datoritã folclorului iar pe plan național datoriatã muzicii ușoare. Și-a fãcut debutul în anii adolescenței la Casa de Culturã a Sindicatelor din Onești îmbrãcând costumul popular de care este tare mândru, fãcându-și datoria strãmoșeascã de a cânta muzica locurilor natale ca mai apoi sã se dedice muzicii ușoare, sã își construiascã o carierã pe acest segment.
Iustin Gondoș este cunoscut și ca jurat, considerat fiind unul exigent, bazându-se pe perfecționalism și corectitudine.
Un motiv suficient pentru a face parte din juriul unor festivaluri de renume precum “Armoniile Copilãriei”, “Art Combat Festival”,”Vocea de pe malul Dunãrii”, “Un cântec pentru tine”, “Music, my love by Viorela Filip” ș.a.

Piesa “Nu te las” este piesa ce i-a adus succesul, fiind chemat în mod special pentru aceasta în recital la Londra și Madrid. Piesa i-a fost încredințatã de artista Ioana Sandu și face parte din repertoriul regretatului compozitor Alexandru Jula, cel ce i-a fost și prieten artistului Iustin Gondoș.
De asmenea este compozitor si textier iar in repertoriul sãu sunt câteva piese ce ii poartã amprenta textelor și anume: “Viața omului”, “Împreunã”,”Cine-s eu?”, “Hai danseazā”, “Eu tot mai cred”. El este și autorul versurilor pieselor “Privesc” și “Strig la cer” interpretate de tânãra solistã Nora Tașnadi aducându-i acesteia numeroase premii în concursuri și festivaluri. Piesa “Privesc” este interpretatã și de tânarul solist constãțean Nicu Damian.

Albume:
Albumul Diamante muzicale contine 7 piese interpretate de Iustn Gondos iar lansarea acestui album a avut loc in luna martie a anului 2019 la magazinul Muzica din Bucuresti.
In decembrie 2020 a aparut si albumul “Cantece pentru sufletul tau” realizat de compozitorul Dumitru Jijie iar Iustin Gondos apare pe acest album alaturi de alti colegi de scena, interpretand piesa “E soare” pe versurile Viorelei Filip. Urmeaza ca acest album sa aiba lansarea oficiala in aceasta primavara.
In prezent artistul Iustin Gonodos lucreaza la piesele unui nou album si pregateste o multitudine de surprize pentru publicul sau in viitorul apropiat asa ca nu va ramane altceva de facut decat sa accesati canalul sau de youtube, Radio Diamant, site-ul www.rtvdiamant.live sau pe facebook pe pagina oficiala Iustin Gondos.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend