Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

O colaborare de succes pe nevazute

Avatar

Publicat

in

118357743_135829448207011_115711456073719976_o.jpg

Artistul Iustin Gondos si compozitorul Dumitru Jijie isi cunosc chipurile din fotografii si vocea alaturi de pasiunea pentru muzica este cea care i-a unit intr-o prietenie si colaborare frumoasa in plina pandemie dand nastere alaturi de alti interpreti celui mai nou CD de compozitor al lui Dumitru Jijie “Cantece pentru sufletul tau”.
Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus nu le-a permis celor doi sa se intalneasca, astfel incat primul contact real al acestora v-a fi la lansarea albumului ce v-a fi programata imediat de conditiile vor permite o desfasurare in siguranta.
Piesa ce i-a fost incredintata lui Iustin Gondos pentru acest album se numeste “E soare” si a fost cadoul pe care interpretul l-a primit de la artista Viorela Filip, autoarea versurilor.
Era august 2020 cand Iustin Gondos isi anunta fanii ca urmeaza sa se casatoreasca iar Viorela Filip lucra la textul piesei “E soare” alaturi de compozitorul acesteia, Dumitru Jijie. Nu aveau inca in minte numele unui interpret cand Viorela Filip si-a pus intrebarea “Cine poate transmite mai bine mesajul unei iubiri decat acela ce o traieste intens?” si asa a venit sugestia interpretului.
Dumitru Jijie a ascultat cateva dintre piesele inregistrate deja de Iustin Gondos, i-a placut timbrul acesuia si l-a contactat spre a-i incredinta aceasta prima piesa.
Aceasta este povestea unei colaborari de succes “pe nevazute” sau modul in care pasiunea, iubirea pentru muzica depaseste obstacolele tuturor restrictilor impuse de pandemie.

Comenteaza cu profilul de FB

Stirea Ta

Valea Danului

Avatar

Publicat

in

Cand se va putea utiliza reteaua de canalizare a comunei Valea Danului?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

apocalipsa

Avatar

Publicat

in

De

Avertisment: in 2023 va venii APOCALIPSA care este aproape din cauza voastra ca nu va-ti invatat lectia si va-ti batut joc de pamant si ati ignorat semnele primite de la dumnezeu precum schimbarea vremii,revolte si vieti distruse, caci nimeni nu scapa de judecata Lui.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend