Conecteaza-te cu noi

Administratie

O campanie extrem de liniștită?! Doar două incidente electorale în Argeș

Publicat

in

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale tinde să fie una dintre cele mai liniștite de până acum. Cel puțin în Argeș, unde, surprinzător, până la acest moment au fost înregistrate doar două incidente electorale. Prefectul Mihai Oprescu a anunțat ieri la videoconferința pe tema alegerilor că unul dintre incidente a avut loc în comuna  Bălileşti, iar altul la Piteşti. Incidentele au vizat afişarea în locuri neautorizate sau fără a avea acordul proprietarului, în ambele cazuri fiind aplicate amenzi în valoare de 500 lei fiecare. Până acum nu a fost înregistrată nicio infracțiune. Distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau în orice mod a listelor electorale permanente, a copiilor de pe acestea sau a tabelelor electorale constituie contravenţii, amenzile fiind de la 4.500 la 10.000 lei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

DIN NOU FĂRĂ APĂ LA CURTEA DE ARGEȘ – Matrapazlâcurile PSD au oprit pompele de la Cerbureni!

Publicat

in

De

De la orele 14:00 Curtea de Argeș a rămas iar fără apă la robinete. AQUATERM AG 98 SA spune că s-a produs o avarie la rețeaua de furnizare a energiei electrice a CEZ Romania. Mai exact un stâlp de electricitate s-a dat lovit în fața vântului și s-a prabușit, cu cabluri cu tot. Astfel, stația de pompare de la Cerbureni a rămas fără curent și a oprit motopompele iar apa din rețeaua de furnizare a apei potabile oraș nu a mai putut ajunge în robinetele argeșenilor. Deși s-a tot vorbit încă din iarna trecută despre necesitatea achiziției unui generator la stația de apă de la Cerbureni, consilierii PSD în frunte cu primarul Panțurescu au tocat banii pe alte lucrări ultraurgente. Așa se face că suntem printe puținele orașe din țară care nu a achiziționat nici pâna la această dată un generator care să suplinească lipsa curentului electric provocat de tot mai desele avarii din rețeaua de alimentare cu energie electrică. Problema este că bani au fost dar, spun unii consilieri, matrapazlacurile primariei, au oprit iar stația de apă de la Cerbureni și au lăsat un oraș întreg fără apă.

Așa se face ca, ori de cate ori vor fi avarii iar curentul electric de la CEZ nu va putea alimenta motopompele, în lipsa unui atât de necesar generator, argeșenii regali se vor trezi fără apă la robinete.

Astăzi, duminică, nici măcar nu se știe când CEZ va remedia avaria și nici când motopompele de la Cerbureni vor reporni să aduca apa in casele argeșenilor regali. Dacă aveau generator, nici nu se simțea lipsa apei și nici faptul ca CEZ are vreo avarie. Halal să le fie !

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Arhiepiscopia Argeșului, nicio reacție! Acuzat de sex cu un minor, Aurel Bălășoiu rămâne deputat în Adunarea Eparhială

Publicat

in

De

”Teologul” și ”juristul” Aurel Bălășoiu dat afară din PSD după ce acesta a fost surprins in imagini compromițatoare și rușionoase alaturi de un minor, nu pare a-și face griji despre statutul său de deputat in Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului. Asta pentru că, in ciuda scandalului sexual național in care este personajul principal, instituția bisericească nu a avut pâna la această oră nicio reacție. Puțini știu că parlamentarul PSD Aurel Bălășoiu, alături de alte nume grele din PSD, este și deputat in Adunarea Eparhialăa Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului pentru mandatul 2022-2026. Adunarea  Eparhiala  este  organism  deliberativ  pentru  toate  problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice si patrimoniale ale Eparhiei. Membrii ei, clerici si mireni, se aleg pe termen de patru ani și sunt în număr de 30.

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului a reușit să strângă în randurile sale, in ultimii ani, politicieni controversați, cu preponderență de la PSD. Alături de Aurel Bălășoiu, biserica argeșeană a mai dat mandat de deputați și altor controversați politicieni PSD cum ar fi „deputatul Mitralieră” Cătălin Rădulescu, condamnat si cercetat in dosare penale sau fostul trezorier PSD Mircea Drăghici aflat în prezent în pușcărie. Nici in cazul acestora, Arhiepiscopia nu a iesit public cu vreo informare sau poziție oficială.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend