Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

NUNTA ANULUI în Marea Britanie: Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală

Publicat

in

Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit sâmbătă cu milionarul James Matthews într-o ceremonie aproape regală, la care au participat membri ai familiei regale britanice, precum Kate Middleton, Prinţul William şi Prinţul Harry, dar şi personalităţi din lumea mondenă.

Pippa Middleton a strălucit de fericire părăsind biserica unde a avut loc ceremonia, în calitate de femeie căsătorită, la braţul soţului său, James Matthews.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit cu milionarul James Matthews , în vârstă de 41 de ani, la biserica St Mark’s din Englefield, Berkshire. Aceasta este considerată nunta anului în Regatul Britanic.

Un colţ provincial din Berkshire s-a transformat într-un eveniment social major cu ocazia ceremoniei de nuntă a mierelui şi miresei, care şi-au făcut jurămintele în faţa Ducelui şi a Ducesei de Cambridge, a Prinţului Harry şi a fostului campion de tenis la Wimbledon, Roger Federer.

Au existat reguli stricte de securitate în orăşelul unde a avut loc nunta, iar localnicii au fost rugaţi să aibă asupra lor actele de identitate şi să nu facă declaraţii pentru presă. Mireasa a primit ovaţii din partea celor apoximativ 100 de fani şi localnici.

Pippa a radiat de bucurie de când a ieşit din maşina Jaguar decapotabilă purtând o rochie de mirească marca creatorului britanic Giles Deacon, creată pentru a da impresia că nu are cusături.

Rochia a fost însoţită de vălul marca Stephen Jones, dar şi de o tiara Maidenhair Fern şi pantofi de satin în culoare ivorie Manolo Blahnik.

Alături de Pippa a stat tatăl său Michael care şi-a condus fiica cea mică la altarul bisericii St Mark’s, din Englefield, Berkshire, iar mama miresei, Carole i-a întâmpinat la intrarea în lăcaşul de cult.

Sora mai mare, Kate a jucat un rol vital şi s-a asigurat că sora sa mai mică a arătat minunat în această zi importantă. Ducesa de Cambridge i-a rearanjat trena, dar şi alte părţi ale rochiei Pippei înainte de a intra în biserică.

Fanii familiei regale au fost dezamăgiţi pentru că actriţa Meghan Markle, iubita Prinţului Harry, nu s-a numărat printre oaspeţii prezenţi, Prinţul William şi Prinţul Harry sosind amândoi pe jos la locul ceremoniei. Se bănuieşte că prietena Prinţului Harry, va veni la recepţia de nuntă de mai târziu ce se va ţine la casa familiei Middleton în apropiere de Bucklebury.

Fanii familiei regale britanice au fost înveseliţi de faptul că Prinţul George şi Prinţesa Charlotte alături de alţi cavaleri de onoare şi domnişoare de onoare au sosit la nuntă în maşini clasice.

Printre ceilalţi invitaţi s-au numărat tatăl mierelui, dar şi personalităţi de televiziune precum Spencer Matthews, fratele de 28 de ani al mirelui, controversatul unchi al Pippei, Gary Goldsmith, şi Prinţesa Eugenie.

Inelul de logodnă al Pippei Middleton ar costa, potrivit unor surse, 250,000 de lire – aproape de 10 ori mai scump decât bugetul unei nunţi obişnuite în Marea Britanie.

Mireasa şi mirele au ieşit din biserică după o ceremonie ce a durat aproximativ 45 de minute – şi au avut parte de o vreme însorită.

Ploaia torenţială, care a început la câteva minute după ceremonie, a fost de scurtă durată încheindu-se tocmai când uşile bisericii s-au deschis.

În răsunt de clopote în micuţul orăşel din Berkshire, mirii au mers ţinându-se de mână pe lângă biserică, în timp ce grupul de cavaleri şi domnişoare de onoare, toţi copii, le-au deschis calea.

Şotul şi soţia şi-au zâmbit tot timpul, ajungând la porţile principale de intrare ale bisericii St Mark şi s-au sărutat în timp ce bliţurile fotografilor i-au scăldat într-o ploaie luminiscentă.

Kate Middleton a fost extrem de grijulie faţă de sora sa mica, fiindu-i alături la fiecare pas pentru buna desfăşurare a lucrurilor. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie culoarea piersicii marca Alexander McQueen, o pălărie creaţia Jane Taylor şi cercei Kiki McDonough.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte au fost îmbrăcaţi în haine create de retailerul spaniol Pepa and Co, toţi ochii fiind aţintiţi asupra celor doi mici moştenitori. Aceasta a fost prima nuntă la care au participat Charlotte şi George.

Pentru micile domnişoare de onoare, Pippa a ales rochiţe de culoare crem cu mâneci bufante şi panglici de culoare roz pal în jurul taliilor, asortate cu coroniţe de flori gingaşe, în timp ce micii cavaleri de onoare au purtat pantaloni aurii şi cămăşi de culoare crem cu gulere în stil Peter Pan şi şosete albe.

După ceremonie, mirii şi oaspeţii vor sărbători într-o marchiză de sticlă, construită pe proprietatea familiei Middleton.

Localnica din Englefield, Elizabeth Mary Reeves, a purtat la încheietură o banderolă argintie cu data nunţii imprimată, 20.05.17, acordtaă exclusiv localinicilor cărora li s-a permis accesul în apropierea bisericii pentru a putea privi mai bine ceremonia. Aceasta a declarat pentru BBC: „Ne-a făcut cu mâna şi arăta minunat. Aşa cum arată toate mieresele, pur şi simplu strălucesc indiferent de cât de scumpă sau nu le e rochia. Arăta de-a dreptul superb.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Raed Arafat: ‘Numărul nu va scădea. Va crește și numărul deceselor, din păcate’

Publicat

in

De

Șeful DSU, Raed Arafat, a precizat că numărul decedaților va crește. „Cu cât crește numărul cazurilor în secțiile de Terapie intensivă, va crește și numărul deceselor, din păcate”.

„Cu cât crește numărul cazurilor în secțiile de Terapie intensivă, va crește și numărul deceselor, din păcate. Numărul nu va scădea. Cu cât ai mai mulți pacienți la Terapie intensivă, procentul decedaților va crește”, a spus Raed Arafat la Digi24.

„Noi ce nu înțelegem, și e o chestiune importantă… Alte țări iau măsuri serioase. Astăzi Melbourne a fost închis. Acolo este emisfera sudică, adică acum virusul are impactul lui în zonă unde e toamnă-iarnă. Și a fost închis din nou din ce înțeleg”, a mai spus șeful DSU.

Raed Arafat spune că nu se problema să se închidă iar anumite activități.

„Nu închidem acum. Pentru că înseamnă că ne întoarcem din nou la toate aspectele care necesită starea de urgență. Și asta înseamnă că populația care și-a pierdut răbdarea va fi supusă din nou unui mecanism de închidere”, a precizat medicul.

„Noi am încercat acum să rezolvăm problema pe măsura de respectare a regulilor și totuși vedem creșterea asta. Avem un vid legislativ, fără discuție”, a adaugat Arafat.

Citește și:

Dosare cu nume grele de procurori din ‘elita lui Kovesi’, date uitării în sertarele birourilor de la SIIJ și CSM

Celebrul afacerist român care intermediază debarcarea lui Ludovic Orban – Pe cine ar vrea premier în locul șefului PNL

SURSE Dispoziție dată de Marcel Vela, după ancheta Bugetul.ro! Mașinile de Poliție vechi vor fi scoase din folosință

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Arafat: ‘Să nu mai asculte toate prostiile care se vehiculează pe rețelele de socializare. Există foarte multe dezinformări’

Publicat

in

De

sursa foto:  romania-insider.

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că „Singura modalitate de a controla fără măsuri restrictive pe care știu că nu le vrea nimeni, este ca populația să fie cooperantă și să respecte regulile care au fost recomandate și să nu mai asculte toate prostiile care se vehiculează pe rețelele sociale”.

„Ce este cert este că trendul este crescător, nu este descrescător, nici nu este stabil. Este un trend crescător, toate datele arată acest lucru. De aici, în ultimele 14 zile noi am crescut dacă nu greșesc cu vreo 30%. Deci asta este deja un semnal, adică trebuie controlată situația.

Singura modalitate de a controla fără măsuri restrictive pe care știu că nu le vrea nimeni, este ca populația să fie cooperantă și să respecte regulile care au fost recomandate și să nu mai asculte toate prostiile care se vehiculează pe rețelele de socializare, adică am început să vedem oameni, personaje care n-au nimic cu medicina, mai avem și din medicină unii care combat ideea virusului, dar care sunt din specialități despre care n-am ce să zic că n-au nicio relație cu partea asta, nici pe situații de urgență, nici pe urgență, nici pe virusologie, nici pe boli infecțioase, nici pe epidemiologie.

Dar vorbim de cei care au lansat niște campanii recent și care sunt cântăreți, am văzut, un om care se ocupă de modă și așa mai departe, și care fac niște campanii foarte bine aranjate, foarte bine regizate care țintesc o anumită categorie de populație. Acum, întrebarea mea, de ce? De ce acum? De ce fac acest lucru? Și vii și pui egalitate între mască și sclavie.

Pui egalitate între portul măștii și supunerea la dorințele statului. Deci trebuie să te împuternicești, trebuie să îți scoți masca. Deci astfel de campanii ajung la tineri, tinerii poate, o parte dintre ei, le cred, le văd și le aplică, conform Digi24.ro.

Oricine poate să meargă să se exprime să spună ce vrea, unde vrea.

Problema noastră este, în final, ce rezultă de acolo. Și vrând, nevrând, revin, specialiștii trebuie să aibă un cuvânt mult mai serios decât persoane care vin cu idei care nu au absolut nicio bază științifică. Și revin, trebuie să decidem, care este interesul nostru, libertatea individului și atunci dăm libertatea totală – nu vreau să mă internez, nu vreau asta, nu vreau asta – OK! Dacă era o boală care era individuală, adică o problemă cardiacă, nu vreau să mă internez, nimeni nu poate să te forțeze, este libertatea ta.

Dacă ai infarct și nu vrei să te trateze medicul, e libertatea ta. Îți explică medicul și se uită la tine, din păcate, cum poate chiar mori în fața lui. Dar nu poate să facă nimic. E dreptul tău. În această situație, când tu transmiți la alții boală, deja e discutabil dacă e doar libertatea ta ca individ sau trebuie să iei în considerare și libertatea celorlalți.

Există foarte multe dezinformări. Astăzi am avut o întâlnire, o discuție cu mai multe țări, am fost într-o videoconferință, și chiar despre asta se discuta că durata acestei pandemii, e o pandemie, are o durată lungă. Este normal că oamenii se plictisesc, la început sunt speriați, încet încep să intre mesajele negative, mesajele de dezinformare, sunt unii care se joacă cu aceste mesaje din varii interese și atunci e clar că populația, la un moment caută alte explicații, caută alte persoane de la care să asculte pentru că ei spun că au crezut că se termină într-o săptămână, dar nu s-a terminat. Asta nu se va termina într-o săptămână, nici până la sfârșitul anului nu cred că se va termina.

Va mai dura ceva timp. Și noi am zis asta de la început, e foarte greu să păstrezi populația focusată, interesată de subiectul ăsta continuu. Aici trebuie să învețe populația că acest moment este un moment unic, prin care n-a trecut nimeni.

Acum 100 de ani au trecut prin el și a fost tot foarte greu cu mare impact pe mapamond. Trebuie să învățăm că trebuie să conviețuim cu acest virus o perioadă mai lungă de timp. Este posibil, putem să o facem, dar trebuie să respectăm aceste reguli de bază”, a spus Raed Arafat.

Citește și:

Celebrul afacerist român care intermediază debarcarea lui Ludovic Orban – Pe cine ar vrea premier în locul șefului PNL

SURSE Dispoziție dată de Marcel Vela, după ancheta Bugetul.ro! Mașinile de Poliție vechi vor fi scoase din folosință

Bombă: Serviciile sfidează starea de alertă! Singurul restaurant deschis e al SIE

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend