Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Numirea comisarului din Teleorman la şefia IPJ Argeş „este o jignire la adresa polițiștilor argeșeni” CINE SPUNE ASTA ?

Publicat

in

Recenta numire a unui apropiat al ministrului Carmen Dan, fost adjunct al IPJ Teleorman- Tudorel Pieleanu, la sefia IPJ Argeş nu a rămas fără ecou în randurile politicienilor. Deputat PNLDănuț Bica, a comentat aceasta numire astăzi, la conferinţa săptămânală a PNL Argeş. Parlamentarul consideră că impunerea în fruntea Inspectoratului Județean de Poliție a unui om din afara județului este o „jignire” la adresa polițiștilor din Argeș. Bica este de părere că se găseau destui oameni capabili în județ, care puteau conduce IPJ, în condițiile în care cei mai mulți admiși de la Academia de Poliție sunt din Argeș. Chiar și în aceste condiții însă, IPJ Argeș va fi condus de un apropiat al ministrului Carmen Dan, fost adjunct al IPJ Teleorman- Tudorel Pieleanu.

„Numirea lui Tudorel Pieleanu este o jignire la adresa polițiștilor argeșeni. Nu cred că nu se găsea un ofițer care să îndeplinească condițiile funcției, din Argeș. Cei mai mulți admiși la Academia de Poliție sunt din Argeș. Și asta nu ar fi nimic, dacă nu am fi pierdut, pe rând, șefiile tuturor instituțiilor deconcentrate. Probabil se dorește un control direct al IPJ Argeș și s-a nimerit ca cel pus să o facă să fie și o cunoștință personală a ministrului Carmen Dan”, a declarat deputatul Bica.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mesajul lui Traian Berbeceanu după ce s-a înscris în PNL: ‘Pentru că mereu am avut simpatii liberale. Jos, la talpă, în linia întâi’

Publicat

in

De

Comisarul Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a încris vineri în PNL Deva. Acesta a venit cu precizări ulterioare despre motivul pasului făcut în politică.

”De ce acum?

Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viața tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicați politic.

Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul „în locul lor așa aș face”.

Și nu în ultimul rând, pentru că am dreptul!

De ce PNL?

Pentru că mereu am avut simpatii liberale.

Pentru că în organizațiile din județul meu sunt oameni minunați, dedicați comunităților locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosință, votul oamenilor.

Pentru că în ultima perioadă de timp am avut șansa să cunosc lideri naționali, oameni valoroși, buni profesioniști, convingăndu-mă personal de bunele lor intenții.

Pentru că, în condițiile unei guvernări pline de greutăți inimaginabile, am simțit grija față de cetățeni, preocuparea pentru sănătatea și siguranța acestora în detrimentul cumulului de capital electoral.

Pentru că este partidul care poate să repornească România.

Pentru că PNL!

Unde în PNL?

Jos, la talpă, în linia întâi.

Voi fi un simplu membru de partid, fără să vizez vreo funcție de conducere.

Nu mă interesează vreo candidatură personală, nu îmi doresc niciun loc pe vreo listă. Dar voi susține, cu toată puterea și priceperea, candidații desemnați, având convingerea că, împreună, avem șansa să schimbăm „culoarea” județului”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend