Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nu te-ai gandit unde pleci azi ? Hai la super petrecere in aer liber cu gratare, muzica buna si distractie la maxim

Avatar

Publicat

in

Daca nu v-ati facut planuri pentru a petrece frumoasa zi de astazi, va sugeram o modalitate excelenta de a petrece ziua muncii. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la imensa zona de picnic de langa Mioveni, acolo unde se anunta o megfa petrecere de 1 Mai cu artisti indragiti in concert in aer liber, fum de grătare, miros de mâncăruri, muzică, parc de distractii cu tiroliana şi mai ales, multă voia bună. Toate acestea va asteapta in cadrul  “Sărbătoarii Muncii, Primăverii și Bucuriei”, astazi,  20 aprilie, în Zona de Picnic Făget. Autoritățile din Mioveni vă invită de la ora 17.00 să  participați la un concert extraordinar susținut de solista de muzică populară MARIA CONSTANTIN, acompaniată de Taraful Centrului Cultural Mioveni. Petrecerea va continua la iarba verde, in apropierea padurii pana spre seara, tarziu.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI

ACTUAL

Cozmin Gușă spune care sunt rezultatele finale de la Sectorul 1: SIE – 51%, SRI – 31%, STS – 10%

Avatar

Publicat

in

De

Este incredibil ceea ce se întâmplă în lupta pentru Primăria Sectorului 1! Nici până la această oră, n-am aflat cine e noul Primar al Sectorului 1, deși suntem în a treia zi de la încheierea procesului de vot.

Dacă până marți, la ora 12:00, număraseră 95,55% din voturile exprimate în Sectorul 1, cei de la Biroul Electoral Central au raportat, miercuri, la ora 10:30, numărarea a 97,74% din voturi.

STIRI FIERBINȚI

Astfel, au luat naștere o serie de controverse, iar analistul politic Cozmin Gușă, membru PSD, lasă să se înțeleagă, pe pagina de socializare, că lupta se dă, de fapt, în altă parte.

Gușă spune că rezultatele finale la alegerile pentru Primăria Sectorului 1 sunt: SIE – 51%, SRI – 31%, STS – 10%.

„GLUMA RENUMĂRĂRII. Aproximare corectă!”, este mesajul postat de Cozmin Gușă, care însoțește imaginea de mai jos.

Până miercuri, la ora 10:30, Armand conduce în lupta cu Dan Tudorache, având 40,95% din voturi, după numărarea a 97,74%.

Tudorache are 39,82% și se situează la o difernță de 1,13%, față de Armand.

Vezi și

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult

ACTUAL

Călin Popescu Tăriceanu: ‘O amânare a alegerilor ne va permite să trecem peste sezonul virozelor și gripelor de sezon’

Avatar

Publicat

in

De

Călin Popescu Tăriceanu propune organizarea alegerilor parlamentare în luna martie 2021. Care sunt argumentele liderului ALDE: ”Rămânem într-o democrație participativă și liberă sau lăsăm să voteze în locul nostru tabletele STS-ului!”

Biroul Electoral Central nu a anunțat, încă, rezultatele finale oficiale ale alegerilor locale 2020, însă discuțiile se mută, încetul cu încetul, către alegerile parlamentare care urmează să aibă loc.

În acest context, Călin Popescu Tăriceanu propune care aceste alegeri parlamentare să fie organizate în luna martie a anului viitor, punctând și 4 puncte de reper care devin argumente forte în favoarea acestei idei. Curtea Constituțională a decis că Parlamentul României stabilește data organizării alegerilor parlamentare, iar liderul ALDE este de părere că fixarea acestei date trebuie să fie prioritară.

STIRI FIERBINȚI

”Curtea Constituțională a stabilit că legea care prevede că Parlamentul României este cel care stabilește data alegerilor parlamentare este constituțională.

În aceste condiții cred că este foarte potrivit ca Parlamentul să hotărască rapid o dată pentru alegerile parlamentare. Noi suntem în favoarea organizării lor în luna martie 2021”, notează liderul ALDE pe pagina sa de socializare.

Liderul ALDE prezintă, în mediul online, motivele care l-au determinat să ceară ca alegerile parlamentare să se desfășoare în primăvara anului viitor.

”Să ne lămurim unde suntem cu criza coronavirus. Vedem cifre din ce în ce mai mari de infectări și încă nu au venit valurile de la deschiderea școlilor și alegerile locale.

O amânare a alegerilor ne va permite să trecem peste sezonul virozelor și gripelor de sezon care vor complica și mai tare situația medicală.

Vom da o șansă noilor administrații locale să se așeze, să facă pregătiri pentru iarnă și nu să fie concentrate doar pe alegerile parlamentare. Asta dacă toți reprezentanții clasei politice consideră că cetățeanul are întâietate.

Va da timp guvernului Orban să negocieze cu statele în care trăiesc mulți români pentru a putea organiza în siguranță secții de vot”.

”Intuiesc reacția lui Orban (Tăriceanu a obținut un scor mic și nu mai vrea alegeri), dar aici este vorba despre mai mult decât interesul unui partid sau altul. Este vorba dacă vrem să rămânem într-o democrație participativă și liberă sau abandonăm această idee și lăsăm să voteze în locul nostru tabletele STS-ului!”, relatează Călin Popescu Tăriceanu, notează gândul.ro

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend