Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Nu se confirmă acuzaţiile formulate de Peluza Cătălin Hâldan la adresa FC Voluntari, anunță LPF

Avatar

Publicat

in

“Liga Profesionistă de Fotbal a luat cunoştinţă de comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan, intitulat Jos măştile! şi ţine să facă următoarele precizări.

Instituţia noastră a cercetat faptele reclamate în comunicatul PCH, şi a constatat că nu se confirmă sub nicio formă acuzele faţă de situaţia de la FC Voluntari. Nu au fost identificate aspectele reclamate, ba dimpotrivă am constatat că Academia de Fotbal Voluntari nu este închisă, activitatea acesteia derulându-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii. Mai mult, antrenorii din cadrul academiei au fost instruiţi, înainte de reluarea activităţii, cu privire la protocolul medical. Totodată, niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatură şi nicio ambulanţă nu a fost chemată la vreun antrenament.

Publicitate

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ ‘basma curată’ în dosarul drogurilor pierdute în larg

Precizăm că am constatat, analizând lucrurile de la FC Voluntari, că toţi juniorii sunt termoscanaţi la intrarea in bazele sportive, iar temperatura este trecută într-un tabel. De asemenea, toate materialele cu care se lucrează sunt dezinfectate după fiecare antrenament. LPF a aflat că jucătorii de la prima echipă nu au intrat în contact cu juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, aceştia având alte căi de acces spre terenurile de antrenament, precum şi zile şi intervale orare cu totul diferite faţă de perioadele rezervate echipei din Liga 1.

Aşadar, LPF poate să afirme în deplină cunoştinţă de cauză că toată activitatea celor de la FC Voluntari este dusă în condiţii perfecte, cu respectul tuturor regulilor impuse de situaţia determinată de pandemie, dezminţind astfel afirmaţiile din comunicatul de presă al Peluzei Cătălin Hîldan”, arată LPF.

Peluza Cătălin Hâldan, care deţine acţiuni la FC Dinamo, a acuzat, într-un comunicat postat pe Facebook, că FC Voluntari a ascuns cazurile de infectare cu noul coronavirus din club. Ilfovenii au negat aceste acuzaţii şi au precizat că îi vor da în judecată pe dinamovişti.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Hotărâre definitivă – Ce se întâmplă cu retrocedarea terenurilor din Retezat

Avatar

Publicat

in

De

După 11 ani de la începerea procesului retrocedării controversate a peste 10.000 de hectare de păşuni, păduri şi goluri alpine din Masivul Retezat către presupuşii moştenitori ai familiei Kendeffy, Judecătoria Haţeg a stabilit că titlurile de proprietate emise în 2006 pe numele a două cetăţene austriece au fost nelegale, notează radio Rmânia Actualități.

Retrocedarea a fost una controversată de la început, iar procesul a început în anul 2009 la Judecătoria Haţeg.

Publicitate

Academia Română a solicitat anularea a trei titluri de proprietate acordate presupuselor moştenitoare ale familiei Kendeffy.

Unul dintre motivele invocate a fost că ele nu aveau cetăţenie română la momentul retrocedării.

De asemenea, nobilii Kendeffy ar fi fost despăgubiţi de statul român, în primii ani de comunism, pentru renunţarea la moşii – notează corespondentul RRA, Ilie Pintea.

Aproape 20.000 de hectare de pădure acoperă suprafaţa totală de peste 38.000 de hectare a Parcului Naţional Retezat, prima mare rezervaţie naturală înfiinţată în România.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Gabriela Firea, mesaj despre candidatura lui Traian Băsescu: ‘Nu știu și nici nu mă interesează’

Avatar

Publicat

in

De

Gabriela Firea se duelează, din nou, cu Traian Băsescu, după ce primarul Bucureștiului îi intentase un proces fostului președinte al României sub acuzația de amenințare. De data asta, ”meciul” va fi unul electoral. Ambii vor funcția supremă în București, fiecare având în palmares câte un mandat.

”E normală, orice persoană are dreptul să candideze. Dacă consideră că are ce să spună, de ce nu? Am înțeles, din declarațiile lui, că are dreptul să candideze pentru că verdictul de colaborare cu Securitatea nu este definitiv, că l-a contestat în instanță. Nu mi se pare ceva hilar. Nu mi se pare nici neobișnuit și nici nu mi se pare că ar contrabalansa negativ situația mea. Este un contracandidat și nu subestimez niciun contracandidat. Fiecare candidat are ceva de spus. Eu nu văd ceva paradoxal în această candidatură.

Publicitate

Nu știu și nici nu mă interesează de ce candidează Traian Băsescu.”, a declarat Gabriela Firea, marți seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend