Conecteaza-te cu noi

CULTURA

Nu rataţi în acest week-end – Cavalerii templieri vin la Biserica Domnească

Publicat

in

Sâmbătă şi Duminică, în curtea Bisericii Domneşti din Curtea de Argeş va avea loc prima ediţie a unui festival medieval organizat de Muzeul Municipal, primărie şi Centrul de Cultură şi Arte. Cei care s-au ocupat de organizare promit surprite de proporţii pentru participanţi, de la concerte în aer liber şi demonstraţii de luptă, la concursuri de tras cu arcul şi alte activităţi… medievale. La eveniment vor participa şi câţiva cavaleri templieri, îmbrăcaţi în straiele caracteristice, dintre care i-am putea aminti pe Ştefan Dumitrache, managerul Muzeului Municipal sau Cristian Mitrofan, viceprimarul municipiului, de altfel cei doi fiind şi cei care au pus bazele acestui festival medieval.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

EVENIMENT – Dublă lansare de carte la Romexpo – Autori, Robert F. Kennedy Jr. și Călin Georgescu

Publicat

in

De

Editura PRESTIGE are onoarea de vă aduce la cunoștință o dublă lansare de carte, eveniment editorial de excepție:

  1. Călin Georgescu: Marea Renaștere. Adevăr, Libertate, Suveranitate – Ieșirea din Matrix, cu un cuvânt înainte de dr. Reiner Füllmich.
  2. Robert F. Kennedy Jr.: Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma și războiul global împotriva democrației și a sănătății publice, cu un cuvânt înainte de Călin Georgescu, traducerea din engleză: Mariana Oanță.

Cele două volume ale Editurii lansate în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus sunt produse editoriale complementare, curajoase și deosebit de interesante, deschizătoare de drumuri și de perspective.

Reprezentanții mass-media, reprezentanții mediului academic, oamenii de cultură și nu în cele din urmă publicul iubitor de carte și de adevăr vor avea plăcerea de a-i urmări pe invitații speciali ai evenimentului cultural:
dr. Rainer Füllmich, dr. Călin Georgescu, dr. Ovidiu Hurduzeu, Dan Puric (prin video), Cristela Georgescu, ec. Bogdan Cuza, dr. Răzvan Constantinescu, dr. Anca Nițulescu, dr. Geanina Hagimă, dr. Damian Baciu, av. Marina Ioana Alexandru, dr. Pavel Chirilă.

Moderator: Luiza Ciolac, cineast.

Evenimentul editorial are loc sâmbătă, 10 decembrie, 2022, la orele 13:00 la sala „Nicolae Titulescu”, Pavilionul B3, din incinta Romexpo, Bd. Mărăști nr. 65–67, sector 1, București.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ucrainenii s-au suparat pe Scala din Milano

Publicat

in

Consulul Ucrainei din Milano, precum si comunitatile de ucraineni din Italia, au cerut operei Scala sa renunte la spectacolul Boris Godunov. Celebra opera, compusa de artistul rus Modest Musorgski, in secolul al 19-lea, va deschide noua stagiune a prestigioasei scene lirice, pe 7 decembrie. Ucrainenii vor excluderea tuturor rusilor din repertoriu pana ce nu se incheie razboiul. Conducerea Scala a ramas insa ferma pe pozitie: este un spectacol decis inca de acum 3 ani si nu il putem anula. “In fond, de ce sa-l anulam ?” declara directorul artistic al Scala.  El reaminteste ucrainenilor ca Scala a organizat spectacole de binefacere, pentru strangerea de fonduri pentru Ucraina si a facut multe alte acte de prietenie. Alte detalii citeste aici https://newsin.ro/scala-din-milano-nu-cedeaza-presiunilor-facute-de-ucraineni-boris-godunov-va-avea-premiera-pe-7-decembrie/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend