Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

NU RATA ! Dacia Renault face angajari masive ! VEZI POSTURILE DISPONIBILE

Publicat

in

Grupul Renault România  oferă pasionaţilor de automobile peste 600 locuri de munca si vine la cel mai mare târg de carieră din România cu o oferta greu de refuzat:

  • Peste 500 de posturi pentru activităţile de inginerie, servicii, fabricaţie
  • 100 de locuri pentru studenţi şi masteranzi care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei

De nouă ani, Grupul Renault, unul dintre angajatorii de referinţă din România, este prezent  la târgul de carieră, Angajatori de Top.  La ediţia de primăvară din acest an, (Bucureşti, 25-26 martie 2016), Grupul vine cu o ofertă generoasă de posturi pentru specialişti cu experienţă de minimum doi ani în activitatea de inginerie, supply chain şi post-vânzare. În plus, compania are deschise oportunităţi în domeniul fabricaţiei şi al activitaţilor suport, financiar şi achiziții.

Peste 300 de posturi în R&D

Grupul caută pentru activitatea de R&D ingineri, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive), cu următorul profil:

– Competenţe proiectare CATIA, calcul, simulare numerică

– Experienţă de minim 2 ani în domeniul auto sau conex

– Experienţă de management de proiect

– Cunoştinţe despre tehnica automobilului

Aceştia trebuie să facă dovada unui simţ practic dezvoltat şi să fie interesaţi de activitatea de dezvoltare vehicule.

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Candidaţii trebuie să întrunească următoarele cerinţe:

– Studii superioare tehnice sau studii economice

– Experienţă de minim 2 ani în domeniul supply chain, post-vânzare sau studii de piaţă

– Cunoştinţe în domeniul digital şi customer service

Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, pentru platforma industrială de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate. Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică, să fie deschişi să lucreze în mediul industrial şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în materie de calitate.

În oferta Grupului la Angajatori de Top există şi posturi în echipele activităţilor financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare preponderent studii tehnice, studii economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.

Candidaţii pentru cele peste 500 de posturi (bazate în Bucureşti, Titu sau Mioveni) trebuie să  cunoască minim o limbă de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi deschidere către mediul internaţional (multicultural) şi capacitate de comunicare.

Pasionaţii de automobile care răspund invitaţiei de a cunoaşte Grupul vor putea susţine un prim interviu în standul companiei, în cele două zile ale târgului.

„Drive your Future” 2016 continuă

Studenţii (anul III, IV) şi masteranzii care îşi doresc să facă practică în Grupul Renault România, pot accesa programul „Drive your Future” în perioada târgului.

Stagiarii vor descoperi principalele activităţi ale Grupului care se desfăşoară:

– pe platforma industrială de la Mioveni pentru activităţile de fabricaţie şi logistică

– la centrul de R&D, la Bucureşti (proiectare, calcul, simulare numerică) şi Centrul Tehnic Titu (testare vehicule şi componente mecanice)

– la Bucureşti pentru activităţile comercial, supply chain, post-vânzare, studii de piaţă şi cele suport (IT, financiar şi HR)

În ultimii 13 ani, peste 1.500 de studenţi şi masteranzi din ţară au avut şansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi meseriile Grupului Renault în România. 33% dintre aceştia  au fost angajaţi în urma stagiilor.

Întreaga ofertă a Grupului Renault este disponibilă în stand, în cele două zile dedicate târgului, dar şi pe site-ul companiei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Patronii de hoteluri se pregătesc să dea în judecată Guvernul

Publicat

in

De

Mai mulți patroni de hoteluri din România anunță că vor da în judecată statul român. Aceștia își doresc recuperarea pierderilor și daune în lipsa unor măsuri care să îi sprijine în această perioadă. „Deocamdată suntem în curs de a forma un consorțiu procesual din 15 patroni de hoteluri. Săptămâna viitoare voi face anunțurile. Ei sunt deciși să dea statul român în judecată, pe de o parte prelungirea nejustificată a stării de urgență sub numele de stare de alertă, în condițiile în care toate țările din jur și au deschis turismul. Și mai doresc să dea în judecată statul pentru că nu există o motivație reală pentru care să se păstreze această închidere a economiei României, ceea ce îi va duce în curând în faliment”, a declarat Ghoerghe Piperea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE MAXIM INTERES! Contractele de furnizare a gazelor trebuiesc reînnoite până la 30 iunie – Piața gazelor se liberalizeaza de la 1 iulie

Publicat

in

De

Consumatorii casnici de gaze trebuie să reîncheie contractele cu furnizorii până la 30 iunie 2020, în condițiile în care, începând cu 1 iulie 2020, piața gazelor, în privința furnizării către consumatorii casnici, se va liberaliza, adică prețurile nu vor mai fi reglementate de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Acestea vor fi stabilite în funcție de mecanismele pieței (în funcție de cerere și ofertă). Consumatorii care nu reîncheie contractele (fie cu același furnizor de gaze, fie cu altul)  vor beneficia, în esență, de prelungirea furnizării gazelor de la actualul furnizor, la fel ca până acum (cu excepția tarifelor, care vor fi stabilite în funcție de oferta furnizorului). 

Aspectele menționate mai sus au fost stabilite prin Ordinul ANRE nr. 27/2020 (care a intrat în vigoare la 1 aprilie 2020) și au fost reamintite de Autoritatea cu atribuții în domeniul energiei recent, printr-un comunicat adresat consumatorilor. În comunicat este explicat ce pași trebuie să urmeze consumatorii pentru a reîncheia contractele de furnizare a gazelor. 

Cum spuneam și mai sus, ANRE reamintește că, de la 1 iulie, piața gazelor, în privința furnizării energiei către consumatorii casnici, se va liberaliza. Așadar, consumatorii sunt încurajați să verifice piața și ofertele disponibile ale furnizorilor, pentru a încheia sau reîncheia contracte de furnizare a gazelor, cu tarifele stabilite în funcție de cerere și ofertă și nu de către ANRE. 

Atenție! Consumatorii interesați pot consulta ofertele existente pe piață prin accesarea acestei aplicații puse la dispoziție de ANRE. În plus, există, pentru telefoane și tablete, aplicația „ANRE” (disponibilă în magazinele online de aplicații App Store și Google Play), care oferă aceleași informații. De asemenea, consumatorii trebuie să primească (în luna mai sau iunie), de la furnizorul actual, o ofertă cu noile prețuri practicate de acesta, începând cu 1 iulie.

Noul contract, conform ANRE, va putea fi încheiat cu unul din furnizorii acreditați (inclusiv cu cel cu care consmatorul are un contract în derulare, acum), în una din modalitățile următoare: 

  • acceptarea unei oferte publicate de către un furnizor, pe care clientul o consideră mai avantajoasă;
  • solicitarea, de la oricare furnizor, a unei oferte privind condiţiile comerciale şi preţul de furnizare, în vederea negocierii acestora, după caz;
  • selectarea furnizorului prin procedee specifice de licitaţie/achiziţie publică, dacă este cazul.

Dacă decide schimbarea furnizorului, consumatorul nu va avea de suportat costuri suplimentare și nu va avea de trecut prin schimbări de ordin tehnic. 

Ce se întâmplă, însă, în cazul în care consumatorul este pasiv și nu încheie noul contract cu furnizorul de gaze? În aceste condiții, gazul îi va fi furnizat, în continuare, de actualul furnizor, conform contractului reglementat de ANRE, în prezent. Însă acest lucru nu înseamnă și practicarea aceluiași preț. Tariful va fi cel din oferta comunicată clientului de către furnizorul actual, la care am făcut referire mai sus.

Măsurile despre care am vorbit aici fac parte dintr-o tranziție către o o piață a energiei complet liberalizată, lucru care trebuie să se întâmple până în  2021. Dacă tarifele reglementate pentru furnizarea energiei în sectorul gazelor vor mai fi aplicate până la 1 iulie 2020, piața energiei electrice, în privința prețurilor de consum, va fi liberalizată abia de la 1 ianuarie 2021

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend