Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NU RATA ! Cupa Hagi Danone vine la Pitesti in 5-6 MAI VEZI PROGRAM COMPLET

Avatar

Publicat

in

Cupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie pentru copiii sub 12 ani, a revenit cu cea de-a noua editie. Sambata si duminica (5 – 6 mai), pe terenul cu suprafata sintetica aflat langa Stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitesti, va avea loc a patra etapa zonala a competitiei care i-a lansat pe Gabi Torje sau Ianis Hagi. Cele mai bune 32 de echipe scolare din aceasta zona a tarii vor juca pentru titlul de campioana zonala si calificarea la Turneul Final din iunie, de la Constanta. Duminica, la finala de la Pitesti, vor asista Constantin “Jean” Barbu si Ilie Barbulescu, cei care ii vor premia pe pustii campioni.

Turneul din acest an are 6 faze zonale destinate echipelor scolare. Campioana fiecarei regiuni se califica la faza finala de la Academia Hagi (31 mai – 3 iunie), acolo unde celor 6 campioane din tara li se vor adauga 6 cluburi de fotbal: CSA Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, CSM Focsani, Luceafarul Turnu-Severin, New Stars Bucuresti si gazda Academia Hagi.

 

Castigatoarea Turneului Final Cupa Hagi Danone va reprezenta Romania la Danone Nations Cup 2019, in Spania. Va fi o editie speciala cu ocazia centenarului Danone si se vor organiza doua competitii. La prima vor lua parte campioanele din acest an, iar la cea de-a doua vor participa castigatoarele de anul viitor. Anul trecut, Luceafarul Cluj-Napoca a obtinut la New York cel mai bun rezultat din istoria participarilor Romaniei – locul 4.

 

·        Programul meciurilor de la Cupa Hagi Danone – Etapa a 4-a, Stadionul “Nicolae Dobrin”, Pitesti:

Sambata, 5 mai

“16”-imi de finala si optimi de finala09:00 – 15:30

Duminica, 6 mai  

Sferturi de finala: 09:00 – 10:35

Semifinale: 10:40 – 11:25

Finala: 12:00

Festivitatea de premiere: 12:30

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nicușor Dan: ‘Vă promit că în Bucureşti nu vor mai dispărea baze sportive’

Avatar

Publicat

in

De

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan,  a precizat  vineri seara la evenimentul de recepţie a proiectului de investiţii „Complexul Sportiv Steaua” că are o oarecare nostalgie după fostul stadion Ghencea, însă acum există un adevărat compleex sportiv unde vor avea loc antrenamente pentru diferite discipline sportive, iar acum complexul poate oferi şi cazare.

„Nu pot să nu vă spun că am o nostalgie după fostul stadion Ghencea. Am fost aici în ’87, eram elev în lotul de matematică şi am fost la România-Spania 3-1, însă asta e direcţia în care mergea lumea şi nu este doar un stadion, este un complex sportiv în care o să aibă loc de antrenament şi chiar de cazare mai multe discipline sportive şi asta este direcţia în care va merge Bucureştiul şi România.

Am fost aseară la lansarea de către Guvernul României a Planului Naţional de Relansare, 80 de miliarde de euro, deci Bucureştiul şi România au nevoie de dezvoltare, au un context extrem de favorabil, au mulţi bani. Trebuie doar să fim constructivi, trebuie să colaborăm, să schimbăm condiţiile de viaţă ale românilor. Sportul, aşa cum a spus Gică Popescu, este una dintre aceste zone pe care trebuie să le dezvoltăm.

Eu ca primar pot să vă promit că nu vom mai pierde baze sportive, pentru că în ultimii ani s-au construit câteva, dar s-au pierdut mai multe. Pot să vă promit că în Bucureşti nu vor mai dispărea baze sportive” a declarat Dan.

„Complexul Sportiv Steaua” este cel mai mare din cele trei stadioane realizate prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) în Bucureşti cu o capacitate totală de 31.254 de locuri pentru spectatori şi o suprafaţă desfăşurată de 82.000 de metri pătraţi.

A fost construit în mai puţin de doi ani (22 de luni), iar acum a fost demarat procesul de recepţie la terminarea lucrărilor, proces care se va încheia după parcurgerea tuturor etapelor legale.

Valoarea construcţiei este de aproximativ 78 de milioane de euro.

Complexul Sportiv Steaua are aproximativ 800 de încăperi,  între care 9 săli de antrenament, spaţii de cazare pentru sportivi (24 de camere), spaţii pentru Muzeul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti o zona de presă şi sky-box-ul în partea superioară a Tribunei 1, care respectă standardele  UEFA şi FIFA, o zonă de promenadă destinată publicului.

Stadionul va fi prevăzut şi cu alte spaţii precum magazine, restaurante sau cafenele pentru public. Acest complex sportiv va putea fi omologat de beneficiar ca fiind o arenă de categoria UEFA 4.

Suprafaţa de teren are dimensiunile standard (lungime de 105 metri şi o lăţime de 68 metri) şi este prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigaţie şi încălzire pentru sezonul de iarnă, informează news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CTP: ‘Mă ofer voluntar să fiu vaccinat în primă linie. Să fiu filmat. Să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochi, dacă încep să putrezesc, să înverzesc’

Avatar

Publicat

in

De

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, a declarat vineri seara că se oferă voluntar pentru a fi vaccinat în primă linie, împotriva COVID-19.

„Mă ofer voluntar să fiu vaccinat în primă linie. Să fiu filmat. Şi apoi să vin periodic la televiziune, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochi, dacă încep să putrezesc, să înverzesc”, a afirmat CTP, în direct la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a spus că este „foarte greu să lupţi cu antivaccinişti”, pentru că ei nu au în demersurile lor „nici cea mai mică urmă de logică”.

„Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că «se aude că accest vaccin te îmbolnăveşte». Au citit ei că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge. Zic că ne schimbă ADN-ul. Da ştiu ce e ADN-ul? Ce e acidul dezoxiribonucleic? Nu ştiu!”, a mai afirmat CTP, informează gândul.ro

Citește și:

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend