Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NU A PLATIT SALARIILE Omul lui Voiculescu in Arges rade in nas jurnalistilor Antena 1 Pitesti

Avatar

Publicat

in

antena 1 pitesti

Vesela echipa a Antenei 1 Pitesti a fost sarita 4 luni de la plata salariilor. ITM stie dar tace. Prietenii stiu de ce….

– Cornel Lazar si-a bagat firma in insolventa

 

Situatie jenanta pentru preşedintele Partidului Conservator, Cornel Lazăr. Acuzat de proprii angajati, toti jurnalisti ai Antenei 1 Pitesti, ca timp de aproape 4 luni nu le-a dat salariile, micul mogul de Arges face pe niznaiul si incearca sa scape de rusine bagandu-si firma in insolventa. Degeaba au facut angajaţii de la Antena 1 Piteşti plangeri la ITM Argeş ca nici pana acum nu au primit vreun raspuns. Avand in vedere actuala configuratie politica dar si restantele morale ale fostului si actualului sef al ITM este foarte probabil ca jurnalistii sa ramana umflata.
Întrebat de situaţia de la Antena 1 Piteşti, Cornel Lazăr, vizibil deranjat de întrebare, a încercat să arunce pisica în curtea şefilor de la Antena 1: “Nu s-a mai vrut o colaborare cu mine”, după care a incercat sa dea o speranţă angajaţilor: “Se va rezolva şi această problemă”. Despre plângerile făcute la ITM, Lazăr a spus că nu ştie nimic. Anterior Cornel Lazăr admitea că Afacerea Antena 1, administrată prin fiul său- Romeo Alexandru- pe firma Ambasador Design- nu mai avea sorți de izbândă din cauza întârzierilor la plată a facturilor. “Cauza este una simplă. Facturările se făceau pe Intact Media și nu pe Ambasador Design și de aici întârzierile la plata către noi- cei de la Pitești, de aici blocajul. S-au adunat datorii, iar acum firma este insolvență”, a mai declarat Cornel Lazăr.

Antenistii argeseni s-au resemnat
Cornel Lazar a minti insa. Asta pentru ca nu el, ci Intact Media a reziliat contractul dupa valul de nemultumiri adresate in scris de jurnalistii din Pitesti. Dupa teapa cu Cornel Lazar, Antena 1 Bucuresti a decis sa nu mai mearga pe varianta cu franciza. Astfel, de curand exista un alt contract de productie TV iar pe plan local postul Antena 1 Pitesti este manageriat postul de Liviu Ionica. Adica de postul a trecut de sub obladuirea PC sub cea a PSD, lucru remarcat si de telespectatorii postului TV.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gheorghe Piperea răstoarnă ceea ce au transmis autoritățile: Obligația purtării măștii este, de fapt, o recomandare. Nu se pot aplica decât amenzi ilegale

Avatar

Publicat

in

De

Avocatul Gheorghe Piperea, cunoscut profesor de drept, răstoarnă ceea ce au transmis autoritățile la nivelul Bucureștiului.

Piperea explică, pe pagina de socializare, că obligația purtării măștii este, de fapt, o recomandare și că autoritățile nu au cadrul legislativ să impună o astfel de obligativitate.

Mai mult, Gheorghe Piperea susține că amenzile pe care le vor da oamenii legii în acest context sunt ilegale.

Obligația de a purta mască în aer liber nu este prevăzută nici în Legea 55, nici în Legea 136. Stabilirea unei astfel de obligații prin hotărâre de guvern sau alt act normativ inferior este interzisă de pricipiul ierarhiei actelor normative, dar și de art.53 din Constituție, conform căruia restricțiile de drepturi și libertăți nu pot fi impuse decât prin lege ca act juridic al parlamentului.

Textele din Legea 55 care stabileau contravenții pentru nepurtarea măștii sunt declarate neconstituționale de către CCR. În acest moment sunt virtual abrogate, pentru ca au trecut deja cele 45 de zile de suspendare a aplicabilității lor și nu au fost încă modificate pentru a fi puse de acord cu decizia CCR. Așadar, pentru fapta de a nu purta mască în aer liber nu se pot aplica decât amenzi ilegale, ușor de desființat în instanță, în procedura plângerii contravenționale.

Obligația purtării măștii este, de fapt, o recomandare.

De altfel, recomandarea cu adevărat rațională și cu potențial de eficiență este ca cei care au simptome să stea acasă.

Nu este așa de greu. Dintotdeauna, când oamenii au avut simptome de gripă sau alte boli contagioase au stat acasă ori s-au dus la medic. Nicidecum nu au ieșit pe stradă, nu au mers la școală sau la muncă, pentru că nu e nimeni atât de iresponsabil să se pună pe el/ea însu(ă)și și să îi pună pe ceilalți în pericol. Dimpotrivă, sunt puși în pericol ceilalți când cineva convins de la tv că masca sa îi protejează pe terți iese din casă știind că are simptome. Atunci, când garda este lăsată jos, suntem vulnerabili.

Așadar, purtați masca dacă credeți că sunteți asimptomatici, dar nu ieșiți în public cu masca pe figură când știți că sunteți bolnavi”, explică Gheorghe Piperea.

Vezi și

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Senator PSD, ieşire nemiloasă la Cîţu: ‘M-am săturat să văd un ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitatea ratingului de țară’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PSD Ștefan Radu Oprea îl acuză de responsabilitate faţă de ţară pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.Acum vine cu o fumigenă și, ce să vedeți, de vină este PSD pentru că dezbate noul program de guvernare.

Ștefan Radu Oprea,  m-am săturat de minciunile lui Cîțu! M-am săturat să văd un ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitatea ratingului de țară. Acum vine cu o fumigenă și, ce să vedeți, de vină este PSD pentru că dezbate noul program de guvernare.

Nu, dle. Cîțu, de vină este guvernul pe care îl reprezentați și care s-a împrumutat fără măsură. Creșterea exorbitantă a datoriei, lipsa măsurilor care să sprijine economia și locurile de muncă sunt cauzele reale pentru care ratingul de țară este amenințat”, spune senatorul PSD Ștefan Radu Oprea, citat de Mediafax.

„Sunteți la guvernare de 11 luni, incapabili să gestionați treburile țării, preocupați doar ca alegerile generale să aibă loc cât mai repede, în detrimentul sănătății publice. Dle. Cîțu, am lăsat țara stabilă din punct de vedere economic, ratingul de țară a fost reconfirmat în ciuda declarațiilor panicarde pe care le făceați atunci din Parlament.

Sunteți ministrul Finanțelor Publice și ar trebui să vă faceți treaba în conformitate cu fișa postului. Dacă nu puteți, plecați și lăsați locul unor oameni responsabili și profesioniști, care să gestioneze corect treburile țării”, conchide Oprea.

PSD despre ministrul Finanțelor: Guvernul s-a împrumutat pe o sută de ani! 85 de miliarde de lei împrumutați de Cîțu în 11 luni

PSD spune că ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a atins un „record istoric absolut în România”, împrumutând 85 de miliarde de lei în 11 luni. Ponderea datoriei în PIB a crescut de la 34,6% din PIB în octombrie 2019 la 42,8% în august 2020, arată PSD într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a partidului, informează gândul.ro

Citeşte şi:

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Scandal de proporții! Guvernul, propuneri controversate la Romgaz: Un controlor de trafic, un specialist în asfaltare și un angajat de la AEP

EXCLUSIV Firma mamei secretarului Violetei Alexandru solicită bani de la Guvern!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend