Conecteaza-te cu noi

Campulung

Nu mai vin ruşii

Publicat

in

În perioada 9 – 28 decembrie, Eastern Royal Orchestra condusă de dirijorul Daniil Zaharov şi de concert maestro Natalia Racenko, orchestră internaţională compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă, urma să efectueze un turneu în 20 de oraşe din România. În intinerariul lor erau incluse şi spectacole în Câmpulung şi Piteşti, pe 19, respectiv 20 decembrie. Din nefericire, turneul a fost anulat, artiştii din fostele ţări sovietice nereuşind să obţină vizele de intrare în România. Regretul este cu atât mai profund, cu cât Daniil Zaharov declara înaintea acestui turneu că: “publicul din România este incredibil de receptiv. Se întâmplă adesea ca sectatorii să fie cei care dictează tempoul spectacolului, eu nefăcând altceva decât să duc mai departe spre orchestră indiciile lor.” În aceste condiţii, publicul din Câmpulung se va putea bucura totuşi de un concert de colinde. Sergiu Cicu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor “C.D. Aricescu” ne-a declarat că instituţia pe care o conduce, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului “Tudor Muşatescu”, organizează în 20 decembrie un concert de colinde de Crăciun în care vor evolua colaboratorii celor două instituţii de cultură.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

DE MAXIM INTERES – VREI SĂ TE VACCINEZI? VEZI lista centrelor de vaccinare din Argeș și programul acestora

Publicat

in

De

Prefectura județului Argeș informeaza toti argeșenii care vor să se vaccineze că a modificat programul centrelor de vaccinare din județ. Iată lista tuturor centrelor de vaccinare din județul Argeș, programul acestora precum și ce tip de vaccin puteti face in fiecare dintre acestea.

TABEL CU CENTRELE DE VACCINARE ACTIVE IN JUDETUL ARGES

Nr.crt.LocalitateCentrul de vaccinareTip vaccinProgram zileOrar
1.Curtea de ArgesCentru recreere varstniciPfizer Johnson&JohnsonToata saptamana8-20
2.MioveniCasa de Cultura RacovitaPfizer Johnson&JohnsonToata saptamana8-20
3.MaracineniCentrul de Permanenta ArgeseluPfizer Johnson&JohnsonToata saptamana8-14
4.TopoloveniPoliclinica TopoloveniPfizerToata saptamana8-14
5.CostestiPrimaria -Casa de CulturaPfizerToata saptamana8-14
6.CampulungAmbulatoriu de Specialitate (policlinca)Pfizer,Johnson&JohnsonToata saptamana8-14
7.PitestiCentrul Muntenia HospitalAstraZeneca Johnson&JohnsonLu-Ma-Mi-Jo-Vi-Sa8-14
8.PitestiSpitalul MilitarPfizerLu-Ma-Mi-Jo-Vi8-20
9.PitestiCentrul de vaccinare UAT (“hotelul primăriei”)Pfizer Johnson&JohnsonToata saptamana8-20
10.BraduBaza SportivaPfizer,Moderna,Johnson&JohnsonToata saptamana8-14
11.MicestiDispensar NouPfizerToata saptamana14-20
12.BogatiCentru vaccinare BogatiPfizerToata saptamana8-14
13.CostestiFaza II Spital OrasenescPfizerToata saptamana8-14
14.MaracineniCentrul de Permanenta ArgeseluModernaToata saptamana8-14
15.MioveniCasa de Cultura RacovitaPfizerToata saptamana8-14
16.PitestiSpitalu MilitarJohnson&JohnsonLu-Ma-Mi-Jo-Vi8-20
17.CampulungAmbulatoriu de Specialitate (policlinica)PfizerToata saptamana8-14

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Argeșean confirmat pozitiv…la păcănele

Publicat

in

De

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă.

Astfel, numai în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 27 de avertismente scrise și 14 amenzi, în valoare totală de 10.800 lei.

O întâmplare aparte a avut loc în data de 17.10.2021, când jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Câmpulung au depistat, în incinta unei săli de jocuri din municipiu, un bărbat față de care era dispusă măsura izolării, ca urmare a testării pozitive cu virusul SARS-CoV-2.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru săvârșirea faptei prevăzute de art. 65, litera i) din Legea 55/2020. Totodată, situația a fost comunicată DSP Argeș, pentru impunerea măsurilor suplimentare.

Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri, până la încetarea măsurilor restrictive și reamintim că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend