Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nu-l batjocoriti pe noul sef al OPC si …. ca la Bradu: Un primar în arest, altul la maternitate !

Publicat

in

– Cicǎ noul PSD vrea sǎ ne aminteascǎ de anii 50 în materie de numiri de şefi şi sefuleţi pe la diverse instituţii sau cabinete. Nu cǎ ar fi ceva rǎu în asta, mai ales pentru marea masǎ a pensionarilor melancolici, trǎitori în vremurile când cizmarii conduceau ţara. Si ca sǎ nu credeţi cǎ vǎ mint am sǎ va dau şi douǎ exemple concrete (sper sǎ nu mai am şi altele pe viitor). La OPC Argeş vine pe funcţie în locul doamnei Nedelcu, aflatǎ în concediu de maternitate, un fost portar. Nu, de la vreo echipǎ de fotbal sau handbal, ci un veritabil portar, sau paznic, cum vreţi,  pe la Hotelul Muntenia, ajuns între timp inspector la OPC şi mai nou, iatǎ, mare şef al acestei instituţii de control. Mulţi au râs dar, oameni buni, numirea e giratǎ de şeful ǎl mare al ANPC, argeşean de-al nostru. In plus, nu fiţi cârcotaşi, avem deja primǎriţǎ de „orǎşel” fostǎ dansatoare la barǎ, un alt primar fost strungar ca sǎ nu mai zic de Zgonea care a ajuns mare de tot plecând de la sculǎrie. O altǎ numire „bombǎ” este aceea decisǎ de legistul medic Dan Manu, noul şef al CJ. Firesc, nou venit în funcţie, Manu a dorit sânge proaspǎt în echipa cu care va conduce judeţul. Si uite aşa, în echipa sa de consilieri personali, a apǎrut pensionarul, fostul judecător Gheorghe Diaconu, fostul șef al Curții de Apel Pitești. Probabil Manu a observat cǎ ceata de jurişti nu îşi face treaba sau, a dorit sǎ ajute un pensionar a cǎrui pensie este micǎ, micǎ. Aproape 125 milioane lei vechi !!!!

Dupǎ ce au bǎgat mâna pânǎ la cot în canalizarea oraşului doar pentru cǎ aveau chef de chef la restaurantul din buricul oraşului şi dupǎ ce s-au pozat inaugurand o banalǎ şi ieftinǎ cişmea de apǎ, primarul Panţurescu şi vicele Jubleanu şi-au cǎpǎtat rapid simpatia cetǎţenilor care vor un primar care sǎ facǎ administraţie şi nu sǎ fie marioneta cuiva. Aşa se face cǎ, mai nou, cei doi au ajuns în mintea argeşenilor serioşi veritabile personaje de desene animate, mai exact Pic şi Poc, aşa cum îi ailnta deja unii concitadini. ” Ii rugǎm pe Pic şi Poc sǎ vina la chefuri şi prin Marina cǎ şi aici se înfundǎ canalizarea ! „, ţipa o doamnǎ a cǎrei curte fusese inundatǎ zilele trecute dar nu ştia unde este primarul des-fundǎtor. Doamna, însǎ,  mai are de aşteptat pânǎ se va face şi acolo vreun rstaurant, musai cu canalizarea în faţǎ. Alte doamne nu au mai aşteptat însǎ, şi, zilele trecute, tot de pe o terasǎ de restaurant îl chemau, cu mult mai plastic în exprimare, pe noul primar: ” Nu vrem bani, nu vrem valute, vrem primar sǎ ne-o desfunde ! „. Aici sar în apararea lui Pic şi Poc ! Nu primarul v-o desfundǎ, doamnelor, ci vreun medic ginecolog sau, dacǎ sunteţi cumva la menopauzǎ nu o mai desfunda nici dracu…. Dar, tot dracu ştie, poate Pic şi Poc s-or pricepe şi la asta ! Depinde de ordinul de la Parlament.

–  Frǎticǎ de la Bradu a dat din nou lovitura ! In timp ce Stroe pierdea vremea în arest fǎrǎ a fi mǎcar oficial primar, Fraticǎ chefuia straşnic, tot ca primar, bucuros de sosirea pe lume a fetiţei sale. Spun prietenii de pahar ai primarului de la Bradu cǎ acesta a închinat un pahar şi pentru Stroe. ” Sǎracul, nu a ştiut cǎ s-au modificat procedurile interne în PSD. Nu poţi fi primar pânǎ nu treci mai întâi pe la beciul domnesc ! Ia sǎ vezi cǎ dupǎ  ce iese de acolo are voie sǎ depunǎ şi jurǎmântul şi sǎ îşi preia funcţia”, ar fi spus Frǎticǎ. Din pǎcate, însǎ, nu s-a întâmplat chiar aşa, Stroe ieşind din arest dar neputând încǎ depune jurǎmântul. Sǎ fie un semn cǎ nu a stat suficient la beciul domnesc sau, aşa cum cârcotesc deja unii, ar renunţa de bunǎ voie la mandatul dat de brǎdeni ?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rareș Bogdan, despre viitorul premier: Cât timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că în următorii 4 ani și jumătate, Klaus Iohannis va desemna premierul doar de la PNL. 

”În cazul în care n-ar fi avut un astfel de plan m-aș fi gândit că cei de la PSD și ALDE nu mai fac politică. Este normal ca opoziția să își dorească să răstoarne puterea. Eu vă spun că în următorii 4 ani și jumătate PNL-ul va da premierul. Că se supără unii, că nu le convine, asta este realitatea.

Nu înțeleg exact poziția domnului Tăriceanu. El are un discurs de opoziție, dar au încă oameni în Guvern, au oameni în poziții cheie din domeniul Energiei. Oamenii lui Chițoiu, Gerea sau Tăriceanu conduc în continuare domeniul energetic.

Puteam să îi schimbăm, dar la învestirea în funcție, PNL nu a avut numărul de voturi necesare, iar noi am fost votați și de alte grupuri politice. Practic, PNL-ul guvernează împreună cu alte 7 grupuri politice.

Pentru PSD urmează 4 ani și jumătate de guvernare PNL. Ei ar trebui să gândească planuri pe termen lung, să preia modelul chinezesc, atât de drag lor și să gândească pentru următorul ciclu electoral. O spun pentru a treia oară: cât timp va fi Klaus Iohannis la Cotroceni, PSD nu va da premierul.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Vezi și:Scandal uriaș în Guvern! Ludovic Orban ar fi țipat la unul dintre miniștrii aflați pe ‘lista neagră’: ‘Iar te răzgândești?!’

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

China spune adevărul! De unde provine coronavirusul

Publicat

in

De

Gao Fu, şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor, a afirmat: „La început am presupus că virusul a plecat de la animalele din piaţă, dar acum pare mai degrabă că piaţa este o victimă”, notează Mediafax.

Ian Birrell notează într-un articol publicat de Daily Mail că „este o mărturisire şoc, mai ales că vine din partea omului de ştiinţă care a arătat categoric către piaţa din Wuhan după ce ţara sa a spus lumii despre virus. Piaţa a fost închisă şi tratată ca o scenă a crimei, în timp ce atenţia a fost concentrată către comerţul cu animale sălbatice. ”

Daily Mail mai notează că Gao Fu a afirmat şi că „coronavirusul exista cu mult înaintea descoperirii”, dar şi că oficialul nu este doar un epidemiolog de top, dar „membru al organului consultativ la nivel politic”. Un studiu efectuat în Wuhan a arătat că 27 dintre primii 41 de oameni diagnosticaţi cu COVID-19 în Wuhan au fost „expuşi” în piaţa umedă din oraş, respectiv doar unul dintre primii 4 prezentaţi cu simptome în luna decembrie.

Pe de altă parte, epidemiologi de top din mai multe ţări, China, Australia şi SUA, sunt de părere că virusul a evoluat treptat, poate chiar în 20 de ani. „Natura a creat un virus care ne-a demonstrat încă o dată că ea este cel mai eficient bio-terrorist cunoscut”, a spus dr. Francis Collins, director al US National Institutes of Health.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend