Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nu-l batjocoriti pe noul sef al OPC si …. ca la Bradu: Un primar în arest, altul la maternitate !

Publicat

in

– Cicǎ noul PSD vrea sǎ ne aminteascǎ de anii 50 în materie de numiri de şefi şi sefuleţi pe la diverse instituţii sau cabinete. Nu cǎ ar fi ceva rǎu în asta, mai ales pentru marea masǎ a pensionarilor melancolici, trǎitori în vremurile când cizmarii conduceau ţara. Si ca sǎ nu credeţi cǎ vǎ mint am sǎ va dau şi douǎ exemple concrete (sper sǎ nu mai am şi altele pe viitor). La OPC Argeş vine pe funcţie în locul doamnei Nedelcu, aflatǎ în concediu de maternitate, un fost portar. Nu, de la vreo echipǎ de fotbal sau handbal, ci un veritabil portar, sau paznic, cum vreţi,  pe la Hotelul Muntenia, ajuns între timp inspector la OPC şi mai nou, iatǎ, mare şef al acestei instituţii de control. Mulţi au râs dar, oameni buni, numirea e giratǎ de şeful ǎl mare al ANPC, argeşean de-al nostru. In plus, nu fiţi cârcotaşi, avem deja primǎriţǎ de “orǎşel” fostǎ dansatoare la barǎ, un alt primar fost strungar ca sǎ nu mai zic de Zgonea care a ajuns mare de tot plecând de la sculǎrie. O altǎ numire “bombǎ” este aceea decisǎ de legistul medic Dan Manu, noul şef al CJ. Firesc, nou venit în funcţie, Manu a dorit sânge proaspǎt în echipa cu care va conduce judeţul. Si uite aşa, în echipa sa de consilieri personali, a apǎrut pensionarul, fostul judecător Gheorghe Diaconu, fostul șef al Curții de Apel Pitești. Probabil Manu a observat cǎ ceata de jurişti nu îşi face treaba sau, a dorit sǎ ajute un pensionar a cǎrui pensie este micǎ, micǎ. Aproape 125 milioane lei vechi !!!!

Dupǎ ce au bǎgat mâna pânǎ la cot în canalizarea oraşului doar pentru cǎ aveau chef de chef la restaurantul din buricul oraşului şi dupǎ ce s-au pozat inaugurand o banalǎ şi ieftinǎ cişmea de apǎ, primarul Panţurescu şi vicele Jubleanu şi-au cǎpǎtat rapid simpatia cetǎţenilor care vor un primar care sǎ facǎ administraţie şi nu sǎ fie marioneta cuiva. Aşa se face cǎ, mai nou, cei doi au ajuns în mintea argeşenilor serioşi veritabile personaje de desene animate, mai exact Pic şi Poc, aşa cum îi ailnta deja unii concitadini. ” Ii rugǎm pe Pic şi Poc sǎ vina la chefuri şi prin Marina cǎ şi aici se înfundǎ canalizarea ! “, ţipa o doamnǎ a cǎrei curte fusese inundatǎ zilele trecute dar nu ştia unde este primarul des-fundǎtor. Doamna, însǎ,  mai are de aşteptat pânǎ se va face şi acolo vreun rstaurant, musai cu canalizarea în faţǎ. Alte doamne nu au mai aşteptat însǎ, şi, zilele trecute, tot de pe o terasǎ de restaurant îl chemau, cu mult mai plastic în exprimare, pe noul primar: ” Nu vrem bani, nu vrem valute, vrem primar sǎ ne-o desfunde ! „. Aici sar în apararea lui Pic şi Poc ! Nu primarul v-o desfundǎ, doamnelor, ci vreun medic ginecolog sau, dacǎ sunteţi cumva la menopauzǎ nu o mai desfunda nici dracu…. Dar, tot dracu ştie, poate Pic şi Poc s-or pricepe şi la asta ! Depinde de ordinul de la Parlament.

–  Frǎticǎ de la Bradu a dat din nou lovitura ! In timp ce Stroe pierdea vremea în arest fǎrǎ a fi mǎcar oficial primar, Fraticǎ chefuia straşnic, tot ca primar, bucuros de sosirea pe lume a fetiţei sale. Spun prietenii de pahar ai primarului de la Bradu cǎ acesta a închinat un pahar şi pentru Stroe. ” Sǎracul, nu a ştiut cǎ s-au modificat procedurile interne în PSD. Nu poţi fi primar pânǎ nu treci mai întâi pe la beciul domnesc ! Ia sǎ vezi cǎ dupǎ  ce iese de acolo are voie sǎ depunǎ şi jurǎmântul şi sǎ îşi preia funcţia”, ar fi spus Frǎticǎ. Din pǎcate, însǎ, nu s-a întâmplat chiar aşa, Stroe ieşind din arest dar neputând încǎ depune jurǎmântul. Sǎ fie un semn cǎ nu a stat suficient la beciul domnesc sau, aşa cum cârcotesc deja unii, ar renunţa de bunǎ voie la mandatul dat de brǎdeni ?

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Situație dură pentru Klaus Iohannis: AUR anunță că va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui

Publicat

in

De

Deputatul Dan Tanasă a anunțat că AUR va iniția procedurile parlamentare pentru ca organele abilitate să demareze controlul averii Președintelui României, Klaus Iohannis.

AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii Președintelui Klaus Iohannis 

În urmă cu aproape șase ani, opinia publică era șocată de informația potrivit căreia Președintele României, Klaus Iohannis, pierduse definitiv în instanță una dintre casele pe care le avea în proprietate. În 2015, familia preşedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv, la Curtea de Apel Braşov, un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Braşov a respins recursul declarat de Klaus şi Carmen Iohannis şi a menţinut decizia Tribunalului Braşov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.

Klaus Iohannis nu a explicat niciodată public modul de proveniență al averii sale, în ciuda acestei sentințe definitive care ridică mari semne de întrebare.

„Această soluţie, după părerea mea, nu este bună, mă nemulţumeşte şi împreună cu avocaţii mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluţie”, a declarat Klaus Iohannis după finalizarea procesului.

Românii sunt nemulțumiți de faptul că nici până astăzi, cel care ocupă cea mai înaltă demnitate în statul român, nu a explicat clar cum anume a dobândit cele șase case dintr-un salariu de profesor, ulterior de primar.

Baza legală a inițiativei AUR este dată de art. 25 din Legea nr. 115/1996 pentru declararea şi controlul averii demnitarilor, magistratilor, a unor persoane cu functii de conducere şi de control şi a functionarilor publici, care prevede că „Averea Presedintelui României va putea fi cercetata numai după încetarea exercitarii mandatului, iar pe durata acestuia, numai la solicitarea sa sau pe baza hotărârii Parlamentului României, adoptata cu votul majorităţii deputatilor şi senatorilor. În acest ultim caz, Preşedintele României poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa”.

AUR va iniția procedurile parlamentare pentru ca organele abilitate să demareze controlul averii Președintelui României, Klaus Iohannis”,  a scris Dan Tanasă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Dragoș Pătraru, ținta unor ironii pe internet, după ce s-a infectat cu Covid-19: ‘Păi cum rămâne cu imunizarea?’

Publicat

in

De

Jurnalistul Dragoș Pătraru a fost ținta unor ironii, pe grupurile de Facebook, unde circulă o fotografie cu acesta alături de textul ”Dragoș Pătraru, dublu vaccinat, iar acum bolnav de COVID. Păi cum rămâne cu imunizarea?”. 

Cam asta circulă pe net. Nu oamenii care n-au înțeles nimic, ci mizeriile care și-au făcut un scop din a omorî cât mai mulți cetățeni, ținându-i departe de vaccin. Asta nu e opinie, nu e libertate de exprimare, este crimă. Pur și simplu. Să induci ideea că nu trebuie să te vaccinezi pentru că și vaccinații fac boala, ei bine, asta nu mai ține de prostie, e ticăloșie calificată, făcută cu intenție. Iar rețelele sociale nu au nicio problemă să distribuie mizeriile astea, în timp ce autoritățile dorm. Somn bun!„, a scris Dragoș Pătraru pe Instagram.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend