Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NU E DE GLUMA ! Partidul #REZIST vrea iesirea ţării din UE: ” RoExit, solutia Romaniei de a deveni lider in regiune !”

Publicat

in

Fondatorii noului Partid #REZIST lucreaza intens la platforma program a formatiunii politice dar si la statut. Demn de precizat faptul ca aceste documente esentiale sunt dezabtute online, simpatizantii partidului putand veni cu propuneri si sugestii de care chiar se tine cont. Daca ieri s-a dezbatut intens trecerea rapida la un Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari, in conformitate cu rezultatele Referndumului din 2009, astazi, pe pagina de FB a Partidului #REZIST, a aparut o noua tema de dezbatere, care pe multi i-ar putea soca: Iesirea Romaniei din UE !

Iata mai jos postarea de pe pagina de FB a #REZIST :

Advertisements

” DEZBATEREA DE ASTAZI – OPINIA TA CONTEAZA ! RAMANEM, SAU NU, IN UE ?
Dragi prieteni, am ajuns cu programul #REZIST la capitolul politica externa si am dori sa stim parerea voastra cu privire la un punct extrem de sensibil: RELATIA ROMANIEI CU Uniunea Europeana. Colegii nostri care se ocupa de acest capitol spun ca o solutie ar fi iesirea Romaniei din UE. Iata ce cum ar trebuie sa apara aceasta chestiune delicata in programul Partidului # REZIST, cu precizarea ca forma finala va fi adaptata dupa exprimarea opiniilor voastre de care , asa cum v-am obisnuit, vom tine cont.

IX. Romania trebuie sa decida pana in vara anului 2018 daca va continua sa fie membra a Uniunii Europene iar, in conditiile actuale, se impune o consultare nationala, pentru ca datele si rolul tot mai infim al tarii noastre in cadrul Uniunii arata necesitatea unui ROEXIT, iesirea Romaniei din UE. O eventuala iesire Romaniei din UE, nu ar minimiza rolul si importanta tarii noastre nici in Europa, ba chiar ar maximiza, geopolitic, statutul tarii noastre, avand in vedere relatiile cu NATO si conexiunile cu USA. Masinaria UE, s-a gripat in ultimii ani si sunt semnale serioase ca s-ar putea bloca la un moment dat datorita ambitiilor Germaniei si Frantei. De precizat ca „ramanerea de caruta” a Romaniei in cadrul UE, este o vina exclusiva a Guvernelor care s-au perindat in ultimii 8 ani la conducerea tarii si a europarlamentarilor romani dar si a birurilor impuse de UE si neonorate de Romania la timp, inclusiv a diverselor mecanisme, gen MCV, ignorate de autoritatile noastre. Vreti sa ramanem saracii Europei si sa aniversam 100 ani de la Marea Unire in genunchi in fata puterilor din UE sau sarbatorim ca o natiune total independenta si care se poate indrepta spre statutul de lider in regiune ? In cazul in care se opteaza pentru ramanerea in UE, primul si cel mai important pas spre a depasi situatia dificila a Romaniei in UE este regionalizarea tarii, cerinta mai veche dar nepusa in practica, conditie absolut necesara pentru a salta inca o treapta in ierarhia europeana. De asemenea trebuiesc revizuite de urgenta angajamentele fata de UE si renegocierea acestora de catre un nou Guvern, cu mult mai credibil pe plan extern, decat cel actual.
Asadar, asteptam opiniile voastre pentru a definitiva si acest capitol din programul Partidului #REZIST : RAMANEM, SAU NU, IN UE ? „

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend