Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nu au vrut să facă jocul PSD! Doi candidați independenți la Primăria Pitești susțin Echipa PNL și pe Sorin Apostoliceanu (P.E.)

Avatar

Publicat

in

PSD vs. PNL – acesta este marele meci care va fi disputat duminică, 27 septembrie. Piteștenii au de ales între alți patru ani de PSD sau… SCHIMBAREA pe care mulți o așteaptă. La cum arată toate sondajele realizate de case de sondaj independente, PSD și PNL luptă umăr la umăr, despărțindu-le câteva procente, în timp ce restul contracandidaților se află la o distanță apreciabilă.

►Dragoș Alexandru – un aliat împotriva intereselor imobiliare și a haosului urbanistic
Dragoș Alexandru, candidat independent la Primăria Pitești și pe listele pentru Consiliul Local, a făcut apel la toți cei care îl cunosc să îl voteze pe Sorin Apostoliceanu pentru funcția de primar. Cu o expertiză apreciabilă în zona de urbanism și arhitectură, acolo unde Piteștiul este un dezastru pe toată linia, acesta a declarat că va ține aproape de Echipa PNL pentru a stopa toate dezastrele care deja se întrevăd la orizont: un PUG (Plan Urbanistic General) care va însemna distrugerea Pădurii Trivale în favoarea intereselor imobiliare imense și alte proiecte care se află pe masa Consiliului Local și care vor contribui la haosul urbanistic actual.
„Ne aflăm la final de campanie. Este evident între cine și cine se va da lupta. Sunt un tip responsabil, îmi iubesc orașul și nu vreau să fiu catalogat drept iepure al PSD. Sunt conștient că orice vot dat altor candidați înseamnă un vot care ne îndepărtează de schimbarea pe care ne-o dorim cu toții.” a declarat Dragoș Alexandru.
Acesta a argumentat și de ce a fost dat afară din USR, devoalând faptul că ,,democrația” în acel partid există doar în sloganuri, iar pentru a vorbi despre dictatura din organizația județeană ar avea nevoie de cel puțin o conferință separată.

►Marius Călin va sprijini Echipa PNL în proiectele destinate tinerilor
Marius Călin, reprezentant foarte activ al societății civile, cel care a pledat mereu pentru proiecte adresate tinerilor din Pitești, în special pentru realizarea de piste pentru bicicliști, a decis să renunțe la candidatura în calitate de independent și să susțină Echipa PNL și implicit pe Sorin Apostoliceanu. Marius Călin a declarat că nu a dorit ca un vot pentru el să însemne, în fapt, o șansă ca administrația PSD să rămână în continuare la butoane. Acesta a adăugat că va rămâne independent în continuare, iar candidatul Sorin Apostoliceanu i-a garantat faptul că atunci când vor fi stabilite noi rute pentru bicicliști, va fi primul consultat și cooptat în echipa de lucru.
,,Avem o șansă foarte mare de a moderniza Piteștiul în următorii patru ani. Vrem piste pentru biciclete și trotinete, vrem trotuare pentru pietoni, pentru că viața de pieton în Pitești este cruntă, vrem transport în comun civilizat, pentru că și acum, în trafic, sunt 16 autobuze care nu pot fi catalogate decât… rable. Îmi pun la dispoziție toată expertiza mea pentru că îmi pasă de orașul în care trăiesc.” a declarat Marius Călin.

►Răzvan Șerbănoiu – cel care a adus societatea civilă în PNL și Consiliul Local Pitești
Răzvan Șerbănoiu este primul reprezentant al societății civile care s-a alăturat Echipei PNL la Primăria Pitești și lui Sorin Apostoliceanu. Acesta candidează pe lista PNL pentru Consiliul Local și își propune să fie interfața dintre cetățean și administrația locală, dar și să facă din oraș un loc viu, cu evenimente care să pună Piteștiul pe harta orașelor care contează. Șerbănoiu a făcut un apel către cei care își doresc schimbarea să îl voteze pe Sorin Apostoliceanu pentru că, în caz contrar, încă patru ani cu PSD vor fi o certitudine.
,,Am văzut că ni se spune din partea dreaptă că aproape 20.000 de piteșteni au votat USR la europarlamentare. Așa e, și eu am votat cu USR la europarlamentare, dar când este vorba despre Pitești lucrurile sunt mult mai complexe, ai nevoie și de o echipă. Mulți dintre noi candidăm astăzi în altă parte și asta nu este deloc întâmplător. Nu mai vorbim de o singură baricadă a politicii, pentru că suntem mai mulți pe aceeași baricadă, dar uniți de aceleași interese. Sunt convins că vom face echipă cu USR la Consiliu Local, dar piteștenii trebuie înțeleagă că dacă PSD va avea funcția de primar, atunci vom ajunge sigur la un blocaj, iar Piteștiul nu va reuși să dea înainte. De aceea e nevoie să ne unim în jurul singurului candidat cu șanse să bată PSD, iar acela este Sorin Apostoliceanu.” a declarat Răzvan Șerbănoiu.

Departamentul de Comunicare al PNL Pitești

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Preşedintele Consiliului European a făcut anunțul! Când ar putea fi introdus un ‘paşaport de vaccinare’

Avatar

Publicat

in

De

Într-un interviu acordat duminică programului olandez de televiziune Buitenhof, Michel a declarat că dezbaterea este „foarte pertinentă”, dar decizia va fi luată de liderii Uniunii Europene

Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a cerut marţi crearea unui paşaport special care să ateste vaccinarea purtătorului. El a trimis o scrisoare în acest sens Comisiei Europene.

Potrivit lui Michel, există un acord de principiu privind un astfel de document, dar încă nu este momentul: mai întâi „trebuie vaccinaţi mai mulţi oameni”. El a explicat pentru Buitenhof că dacă va fi introdus prea devreme, paşaportul ar putea „produce o frustrare uriaşă în Europa” şi în alte părţi ale lumii.

Preşedintele Consiliului European a apreciat însă, ca răspuns la o întrebare, că „nu exclude” ca pe viitor deplasările în interiorul UE să fie permise numai celor vaccinaţi. „Subiectul ste sensibil în multe ţări europene”, a recunoscut Michel.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan: Ludovic Orban nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid

Avatar

Publicat

in

De

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL  este de părere că Orban nu trebuia să demisioneze din funcția de premier, ci din cea de președinte de partid.

„Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem deimisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor. El nu avea de ce să demisioneze din poziția de prim-ministru, trebuia să-și dea demisia din poziția de președinte de partid. E primul președinte de partid din ultimii 30 de ani, care a pierdut alegerile și care a rămas în funcție, ceea ce este anormal. Și puteam să ne dăm noi ca exemplu demisia ca să-l obligăm și pe el. Nu am făcut asta, tot așa, ca să nu destabilizăm partidul înaintea negocierilor de formare a coaliției. Dar în momentul în care un premier și un președinte de partid îți obține în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la București, e o problemă și ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”, a spus Rareș Bogdan la Aleph News

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend