Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Noul prefect, Ciprian Berevoianu şi-a prezentat obiectivele

Publicat

in

Ciprian Berevoianu, noul prefect, a susţinut azi, 19 aprilie, prima sa conferinţă de presă în noua calitate de şef al Prefecturii Argeş. Berevoianu a fost numit în funcţie ieri, 18 aprilie, de către primul ministru al României, Mihai Răzvan Ungureanu înlocuindu-l pe un alt pedelist argeşean, Gheorghe Davidescu. La prima întâlnire cu presa Cirprian Berevoianu şi-a anunţat şi priorităţile noii activităţi: Pădurea Trivale să devină parc naţional; ridicarea permiselor de conducere celor care le-au luat fraudulos şi reorganizarea biroului de relaţii cu publicul al Prefecturii. “Important este să ne aplecăm şi să rezolvăm problemele cetăţenilor. În scurt timp se va deschide Cutia Pandorei cu privire la Pădurea Trivale şi vor fi făcute publice şi numele celor implicaţi”, a declarat Ciprian Berevoianu.

Despre motivele schimbărilor de la vârful Prefecturii Argeş, Ciprian Berevoianu a declarat: “Domnul Davidescu a ocupat o funcţie temporar vacantă. A venit prin hotărâre de  Guvern şi a plecat tot printr-o hotărâre de Guvern. Numirea mea a venit de la prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu şi de la ministrul de interne pe un post temporar vacant. Mi-am dat demisia din Partidul Democrat Liberal Argeş, iar în locul meu la conducerea ITM Argeş a rămas fostul adjunct Constantin Baţagoi”, a declarat noul prefect de Argeş.

Carmen Iliescu

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
1 Comentariu

1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

ARGEȘ | Fetiță de 2 ani căzută de la etajul doi al unui bloc – S-A DESCHIS DOSAR PENAL

Publicat

in

De

Incident teribil în aceasta dimineață, pe strada 1 Mai din Mioveni, anunțat printr-un apel la 112. O fetiță de 2 ani a cazut în gol de la etajul II al unui bloc din Mioveni. Aceasta a suferit multiple traumatisme și este semiconștientă. Paramedicii SMURD au preluat o și o transportă de urgență la spital.

Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața zilei de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o fetiță de 2 ani, ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc din Mioveni. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, politraumatizată și a transportat-o la Spitalul de Pediatrie. Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, fiind întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Se rupe PNL? O parte din liberali sunt pregătiți să-l urmeze pe Orban. Ionel Dancă: ‘Nu putem să lăsăm țara unui guvern PNL care să stea la mila PSD’

Publicat

in

De

sursa foto:  Inquam Photos/Octav Ganea

Ionel Dancă spune că sunt mulți alți liberali care vor părăsi PNL alături de Ludovic Orban. Ei ar urma să înființeze o nouă formațiune politică. Orban a anunțat că va demisiona săptămâna viitoare din grupul parlamentar al PNL.

„PNL nu mai există dacă ne uităm la deciziile care se iau și la apropierea de PSD. Cea mai gravă este colaborarea cu PSD care se prefigurează, cu susținerea președintelui Iohannis”, a spus Ionel Dancă.

„Ludovic Orban, așa cum a anunțat și atunci când și-a depus demisia din poziția de președinte al Camerei Deputaților, spune ceea ce gândește și face ceea ce spune. Este o decizie argumentată foarte temeinic pentru că Partidul Național Liberal în momentul de față nu mai există din punctul de vedere al deciziilor statutare pe care ar trebui să le ia. Partidul Național liberală are o decizie a Biroului politic Național prin care practic se interzice orice colaborare cu PSD. Vedem în aceste zile o desfășurare de negocieri cu PSD, care încalcă decizia PNL, decizie statutară a partidului. Dar cel mai grav, trădează încrederea și votul românilor care ne-au învestit cu încrederea lor la alegerile parlamentare din 2020”, spune Ionel Dancă.

„Nu putem să lăsăm țara unui guvern PNL care să stea la mila PSD. Acești parlamentari care și-au exprimat susținerea pentru aceste obiective, cu siguranță o parte dintre ei își vor anunța susținerea pentru decizia lui Ludovic Orban. Vor susține această decizie și alți colegi parlamentari care înțeleg să respecte votul românilor din 2020”, consideră Dancă, informează realitatea.net

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend