Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

Noul playmate, Florentina Raiciu, este mândră de bustul ei. „Am nişte sâni frumoşi şi se pare că îi port cu naturaleţe”

Publicat

in

Tanara care tine coperta revistei Playboy in luna septembrie a acceptat sa vorbeasca deschis cu CANCAN.ro despre sedintele nud si mai ales cum au reactionat parintii cand a fost desemnata tanara cu „cei mai frumosi sani” din 2013.

CANCAN.ro: Cum ai primit titulatura de „Fata cu cei mai frumosi sani din 2013”, tinand cond ca nu ai sanii naturali?

 

 

Fotompdelul nu are nicio problema in a poza imbracata cat mai sumar 

Fotompdelul nu are nicio problema in a poza imbracata cat mai sumar 

Florentina Raiciu: In 2011 tabloidele spuneau ca am cel mai frumos posterior :))) ….si pana la urma nu exista ” cel ” sau ” cea mai frumoasa”… Sunt sute de fete frumoase in Romania, mai mult sau mai putin cunoscute… Eu le multumesc celor din presa. Am niste sani frumosi si se pare ca ii port cu naturalete!!! (n.r. rade). Tot timpul am fost complimentata pentru bustul meu, care era considerabil si inainte de operatia estetica. Si sa stiti ca si posteriorul este foarte frumos. Foarte natural, va asigur.

 

Desi are masuri de invidiat, tanara nu se considera perfecta 

Desi are masuri de invidiat, tanara nu se considera perfectaC: Ce reactie au avut parintii si rudele in momentul in care le-ai spus ca vei aparea in Playboy?

 

F.R: Parintii mei ma apreciaza si ma iubesc! Mi-au oferit increderea lor si m-au lasat sa aleg singura ceea ce vreau sa fac. Am absolvit facultatea de psihologie, dar mi-am urmat si pasiunea pentru modelling, in paralel. Iar ei au fost intotdeauna langa mine si m-au sustinut in orice decizie pe care am luat-o, fapt pentru care le multumesc.

Si eu ii iubesc pe ei foarte mult. Atat de mult incat mi-am tatuat initialele lor pe mana stanga. Este singurul meu tatuaj.

Florentina a visat de mica sa ajunga pe coperta revistei Playboy

Florentina a visat de mica sa ajunga pe coperta revistei Playboy

C: Faci eforturi pentru a arata asa sau esti o norocoasa?

F.R: Sunt multumita de cum arat, desi nu sunt atat de slaba cum as vrea sa fiu. Sunt in zodia Taur si se spune ca cei din zodia taurului sunt foarte pofticiosi. Confirm. Ador mancarea traditionala, in special sarmalutele cu mamaliguta:). Ca sa ma bucur insa de toate acestea merg in parc sa alerg , merg la sala si de doua ori pe saptamana la masaj. Oricat am fi de ocupati cred ca trebuie sa ne facem timp macar pentru o ora de sport pe zi.

C:  Ai o relatie stabila? Daca nu, crezi ca aceasta ultima aparitie iti va aduce si mai multi pretendenti?

 

F.R: Momentan nu sunt intr-o relatie. Anul acesta am iesit dintr -o relatie de lunga durata, iar acum ma bucur de libertatea mea. Nu caut, nu ma grabesc …pentru ca nu voi gasi. Cand stele se vor alinia, o sa apara si un el. Cred in destin si cred ca totul se intampla cu un scop. Nu am dus niciodata lipsa de pretendenti si nu voi spune nu daca apare cineva convingator. Pictorialul imi place foarte mult si sper sa fie apreciat. Nu este prima data cand am pozat nud, dar nu am avut niciodata un pictorial atat de frumos. Inca din liceu mi-am dorit sa apar pe coperta Playboy.

Raiciu a fost desemnata fata cu cei mai frumosi sani din 2013

 

Raiciu a fost desemnata fata cu cei mai frumosi sani din 2013 

C: Cu ce star international ti-ar placea sa ai o relatie? Dar din Romania?

 

F.R: Imi place foarte mult un actor italian cunoscut sub numele de Gabriel Garko (de fapt numele lui real este Dario Oliviero). Am vazut foarte multe filme cu el, dar nu mi-am pus niciodata problema asa. Poate cand eram mult mai mica. Nu iti poti dori sa ai o relatie cu un barbat doar pentru ca este un star international sau doar pentru ca arata bine

 

C:  Care a fost cel mai „nebunesc” lucru pe care l-ai facut pentru persoana iubita?

F.R: Sunt o persoana foarte loiala, pasionala si dragastoasa. Nu exista gest sau lucru suficient de „nebunesc”. Cand iubesc pe cineva o fac din tot sufletul. Se vede si se simte pentru ca radiez pur si simplu. As face orice mi-ar sta in putere sa- l fac fericit pe cel de langa mine si vreau sa cred ca am fost speciala pentru cei din viata mea.

Sursa: cancan.ro

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Mâine, ședința Consiliului Local Curtea de Argeș – VEZI CE SE VA VOTA

Publicat

in

De

Primarul Constantin Panțurescu a convocat pentru mâine, 28 iunie, ora 15:00, ședința ordinară a Consiliului Local pentru luna iunie.

Ordinea de zi

  • 1.Proiect de hotărâre pentru conferirea unor Diplome de recunoștință
  • 2. Aprobarea procesului verbal încheiat în ședința din 31.05.2022
  • 3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea poziției nr. 23 din anexa H.C.L. nr. 52/2013 pentru aprobarea Inventarului bunurilor imobile ce aparțin domeniului privat al municipiului Curtea de Argeș
  • 4. Proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită către Asociația Nevăzătorilor din România , Filiala Județeană Argeș a unui imobil construcție situat în strada Mircea cel Mare în suprafață de 39 m.p.
  • 5. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al municipiului Curtea de Argeș în domeniul privat al acestuia a imobilului teren având numărul cadastral 89247 în suprafață de 8440 m.p. și punerea la dispoziția Comisiei Locale pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole și celor forestiere Curtea de Argeș pentru punerea în aplicare a Sentinței civile nr. 663/2014, precum și modificarea poziției nr. 381 ”Teren aferent sediu S.P.G.C.” din anexa la Hotărârea Consiliului Local Curtea de Argeș nr. 71/1999 privind însușirea Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Curtea de Argeș
  • 6. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei la Hotărârea Consiliului Local Curtea de Argeș nr. 71/1999 privind însușirea Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Curtea de Argeș
  • 7. Proiect de hotărâre privind demararea procedurii de achiziționare a unui teren.

Proiectele de hotărâre au fost trimise spre avizare la Comisia economico-financiară, Comisia de urbanism, amenajare a teritoriului și protecția mediului, Comisia de comerț și servicii publice, Comisia juridică, de disciplină și ordine publică, Comisia de învățământ, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecția copilului, cultură, arte și sport. Se pot depune amendamente la proiectele de hotărâre.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

Valoarea tichetului de masă va crește la 30 lei și o să apară modificări la voucherele de vacanță pentru bugetari

Publicat

in

Tichetul de masă va avea, începând cu 1 iulie 2022, o valoare maximă de 30 lei, față de 20,17 lei, cât este acum. Totodată, potrivit aceluiași proiect de lege ce va majora cuantumul tichetului de masă, voucherele de vacanță acordate bugetarilor vor putea fi folosite și pentru acoperirea cheltuielilor taberelor școlare ale copiilor beneficiarilor. În prezent, legislația în vigoare prevede că voucherele de vacanță pot fi utilizate doar pentru cheltuielile serviciilor de călătorie și divertisment.

Proiectul de lege, care va modifica Legea 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare și care a fost adoptat astăzi de deputați, în calitate de cameră decizională, dă posibilitatea angajatorilor, începând cu 1 iulie, de a acorda salariaților tichete de masă pentru fiecare zi lucrată în valoare maximă de 30 lei pe zi. Această valoare va fi valabilă până în martie 2023.

Această va fi valoarea maximă, iar angajatorii nu vor fi obligați să o acorde, putând acorda tichete și de valori mai mici de 30 lei. Majorarea a fost anunțată de Guvern în programul „Sprijin pentru România”.

În prezent, valoarea maximă a tichetului de masă este de 20,17 lei/zi, stabilită prin ordinul comun al Ministerului Finanțelor și cel a Muncii și Solidarității Sociale nr. 366/209/2022. 

Angajatorii care vor acorda în iulie tichete de masă la cuantumul vechi vor putea, dacă doresc, să acorde suplimentar diferența dintre cei 20,17 lei pentru fiecare zi lucrată din luna iunie și cuantumul ce va fi introdus, de 30 lei/zi. Momentan, modificarea nu este oficială, proiectul de lege trebuie să fie semnat de președintele statului și publicat în Monitorul Oficial pentru ca noua valoare să poată fi acordată.

O altă modificare vizează voucherele de vacanță, care vor putea fi folosite și de copiii titularilor pentru plata cheltuielilor taberelor școlare, naționale sau tematice, care au loc pe teritoriul României. Actualmente, voucherele de vacanță pot fi folosite doar pentru plata cheltuielilor cu serviciile de călătorie și divertisment, dacă se regăsesc într-un pachet turistic.

Important! Modificarea ce va fi adusă de proiectul de lege adoptat face referire doar la voucherele de vacanță emise bugetarilor deoarece prevederile din Legea 165/2018 care fac referire la salariații din sectorul privat au fost amânate pentru 1 ianuarie 2027. Cadrul legislativ care stabilește condițiile acordării voucherele de vacanță în sectorul privat este OUG 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță.

Din acest an, voucherele de vacanță se acordă doar pe card, cuantumul anual pentru bugetari este, până la finalul lui 2026, de 1.450 lei.

Deși Legea 165/2018 nu mai permite angajatorilor să acorde tichete cadou altor persoane decât propriilor salariați, prezentul proiect de lege va introduce o serie de noi prevederi în acest sens. Mai exact, organizațiile sindicale legal constituite vor putea acorda tichete cadou membrilor proprii care nu au calitate de angajați ai organizației sindicale. Frecvența acordării lor și valoarea va fi stabilită de către conducerea organizației sindicale.

Deputații care au introdus acest amendament și-au motivat propunerea prin faptul că la baza fondurilor sindicatelor se află cotizațiile de la membrii săi, care sunt supuse deja impozitării și contribuțiilor obligatorii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend