Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Noul Gattuso, identificat la CM 2022 chiar de fostul mare internațional italian

Publicat

in

În prezent antrenorul Valenciei, Gennaro Gattuso a dezvăluit numele „urmașului” său în fotbal după ce a văzut CM din Qatar.

Sofyan Amrabat în tricoul Marocului – CM 2022Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sofyan Amrabat, noul Gattuso

Actualul antrenor al Valenciei a oferit un amplu interviu pentru cei de la AS, iar italianul a vorbit despre mai multe aspecte legate de viața de fotbalist și antrenor.

Mai mult decât atât, Gennaro Gattuso a precizat că a urmărit Campionatul Mondial din Qatar și că a văzut în Sofyan Amrabat un urmaș de-al său în fotbal.

Mijlocașul marocan este urmărit deja de mai multe cluburi importante din Europa, iar Gattuso l-a remarcat la acest turneu final, la care naționala africană a ajuns în faza semifinalelor.

„A trecut mult timp de când nu am mai văzut un jucător ca mine, dar l-am văzut la Cupa Mondială: Sofyan Amrabat. M-a impresionat foarte mult, seamănă cu mine la 27 de ani.” – a spus antrenorul Valenciei.

Sofyan Amrabat a bifat toate minutele pentru „Leii din Atlas” la acest Campionat Mondial, iar jucătorul Fiorentinei a fost principala conexiune dintre apărare și atac.

Marocanul se află pe lista mai multor cluburi din fotbalul european, iar echipa care are cel mai mare interes pentru serviciile sale este Liverpool.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Sprayul nazal cu ketamină ar putea ajuta la tratarea migrenelor cronice (studiu)

Publicat

in

Sprayul nazal cu ketamină ar putea fi eficient în tratarea migrenelor cronice, potrivit unui nou studiu, publicat în revista „Regional Anesthesia & Pain Medicine”, oamenii de ştiinţă avertizând în acelaşi timp împotriva utilizării în exces a acestui tratament, relatează UPI, potrivit Agerpres.

Citeste mai mult

NATIONAL

Lula da Silva îi face o invitaţie specială papei Francisc pentru a vizita Brazilia

Publicat

in

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a invitat miercuri pe papa Francisc să efectueze o vizită în ţara sa, în cursul unei conversaţii telefonice care s-a concentrat şi pe conflictul din Ucraina, relatează AFP, citat de Agerpres.

„Tocmai am vorbit la telefon cu papa Francisc. L-am felicitat pentru eforturile depuse în apărarea păcii în Ucraina şi în lupta împotriva sărăciei”, a scris Lula da Silva pe Twitter.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend