Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Noul adjunct al IPJ Arges are cu ce se lauda – VEZI CE AVERE ARE ACESTA

Avatar

Publicat

in

gabi gheorghe GHERGHE_GABRIEL_9000_1Gabriel Cosmin Gherghe are o casă şi un apartament în Piteşti dar şi credite la bancă
Vezi mai jos declaraţia de avere a poliţistului Gherghe
O dată cu sfârşitul săptămânii trecute, prin dispoziţia comandantului Inspectoratului General al Poliţiei Române, Poliţia Argeş are un nou adjunct. Este vorba despre comisarul şef Gabriel Cosmin Gherghe, şeful Serviciului Investigarea Fraudelor, împuternicit pe o perioadă de şase luni. Ofiţerul de poliţie va coordona structurile de poliţie judiciară (Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul Investigarea Fraudelor, Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, Serviciul Criminalistic). Demn de menţionat este faptul că, funcţia de adjunct a rămas liberă după plecarea comisarului şef Dumitru Nicolae la Direcţia Naţională Anticorupţie, structura centrală.
Casă, apartament dar şi un credit la bancă
Conform declaraţiei sale de avere, Gabriel Cosmin Gherghe stă destul de bine la capitolul bunuri. Acesta deţine o casă de locuit în comuna Bascov, dar şi un teren în aceeaşi comună precum şi un apartament în municipiul reşedinţă de judeţ. La capitolul autoturisme, adjunctul IPJ Argeş deţine o singură maşină, o Toyota fabricată în anul 2007. Poliţistul are, ca majoritatea argeşenilor şi un credit la bancă, pentru care plăteşte rate până în anul 2031, după ce a luat împrumut 43.000 de euro.
Conform declaraţiei de avere, veniturile pe anul trecut ale lui Gabriel Cosmin Gherghe sunt de 50.553 lei, din salariul de poliţist, în timp ce soţia sa a încasat 12.000 de lei de la societatea la care este angajată.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Eugen Teodorovici: Cum ne-a furat Ludogrinch, Crăciunul! A reușit un gest de „clemență”, dar numai pentru 6 decembrie

Avatar

Publicat

in

De

Eugen Teodorovici a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care explică oamenilor cum li s-a furat Crăciunul de către guvernanți, însă alegerile parlamentare au loc.

„Cum ne-a furat Ludogrinch, CRĂCIUNUL! Slujitor la curtea cinicului și mizantropului Iohannis și supărat pe toată lumea de la medici, profesori, elevi, părinți și bunici, pâna la artiști, angajați și antreprenori, pentru că îndrăznesc să-i critice măsurile luate sau, mai degrabă, lipsa unor măsuri eficiente pentru prevenirea și combaterea pandemiei și a efectelor sale negative, Ludogrinch alege să se răzbune.”, a declarat Eugen Teodorovici.

„Da, se răzbună în cel mai detestabil mod cu putință: ANULAREA sărbătorii de CRĂCIUN! Totuși, cu mâna tremurândă de atâta izolare la guvernare, Ludogrinch a reușit un gest de „clemență”, dar NUMAI pentru 6 decembrie: ziua celei mai importante sărbători a guwerner-ului PNL – ALEGERILE PARLAMENTARE.”, a adăugat fostul ministru

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cătălin Rădulescu: ‘Guvernul acesta PNL, împreună cu blatul făcut de PSD, și-a bătut joc de bătrânii noștri. Adică i-au ținut ca la Auschwitz’

Avatar

Publicat

in

De

Cătălin Rădulescu, care deschide lista PER în Argeș la Camera Deputaților, a precizat în cadrul unei conferințe de presă că ” în această perioadă de pandemie Guvernul acesta PNL, împreună cu blatul făcut de PSD, și-a bătut joc de bătrânii noștri. Adică i-au ținut ca la Auschwitz”.

„Am ales să facem echipă cu toţi aici pentru că vrem să dăm speranţă românilor. Noi suntem oamenii care ne-am opus restrângerii drepturilor şi libertăţilor umane. Noi suntem cei care considerăm că purtarea măştii nu trebuie să fie obligatorie niciodată în această ţară şi cei care ştiu că vor să se protejeze sau care au nişte boli grave, pot să se protejeze purtând această mască, dar nu susţinem obligativitatea purtării măştii.

Eu, ca medic, sunt împotriva obligativităţii de orice gen, inclusiv obligativitatea vaccinării. Aceste lucruri trebuie să fie opţionale. Nu putem să obligăm românii împotriva voinţei lor. Noi suntem cei care ne-am bătut şi ne vom bate pentru libertatea religioasă. Nu vom admite niciodată, aşa cum nu am acceptat în timpul pandemiei, ca să se închidă bisericile, ca omul să nu meargă să se roage, ca omul să nu poată să îşi exprime libertatea religioasă, mergând într-o biserică care nu e a Guvernului României sau a PSD, ci este a poporului român.

Nu admitem ca oamenii să nu poată să meargă să dacă pelerinaj. Bisericile, teatrele, ca sportivii să nu facă sport, ca teatrele să nu fie deschise, atâta timp cât mall-urile şi toate hypermarketurile străine sunt deschise”, a declarat Cătălin Rădulescu într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la sediul Partidului Ecologist Român din Capitală.

El a mai spus că persoanele care candidează pe listele PER la parlamentare nu vor fi de acord cu încălcarea drepturilor românilor, inclusiv a bătrânilor pe care Guvernul PNL i-a ţinut „ca la Auschwitz”.

„Nu o să fim niciodată de acord că noi trebuie să facem că vrem noi ceva, dacă suntem parlamentari sau în Guvern, ci cei care trebuie să ne spună ce să facem este poporul român. Pe noi ne trimite poporul român acolo unde suntem şi ei sunt suverani. Nu avem noi dreptul să facem ceva împotriva poporului român. Noi trebuie să consultăm întotdeauna poporul român şi să hotărâm să facem ceea ce este bine pentru poporul nostru, pentru oameni şi pentru toţi pe care îi reprezentăm.

Nu am acceptat, şi o spun ca medic de data aceasta, că în această perioadă de pandemie Guvernul acesta PNL, împreună cu blatul făcut de PSD, şi-a bătut joc de bătrânii noştri. Adică i-au ţinut ca la Auschwitz. La un moment dat, bătrânii trebuiau să iasă între ora 11.00 şi 12.00 sau 19.00 şi 20.00. Adică dreptul lor fundamental, libertatea lor de a ieşi afară când vor ei a fost restrâns pentru că cineva le-a spus că trebuie să stea în case. Dar nimeni nu s-a gândit că bătrânii aceia sau oamenii sau copiii noştri nu au bani să îşi cumpere măşti. Nu a interesat pe nimeni”, a completat Rădulescu.

Acesta i-a criticat pe Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel, candidaţi la parlamentare pe listele PSD, pentru declaraţiile contradictorii făcute în perioada pandemiei.

„Sunt ca medic, şi am spus tot timpul când am fost întrebat – există această viroză, este această viroză ca orice alt fel de viroză. Nu accept poziţiile celor care au venit la PSD, mă refer la Rafila şi la Streinu Cercel, Cercel care spunea că această viroză este o viroză simplă şi că nu trebuie oamenii să se teamă. Vă amintiţi declaraţia lui în februarie-martie? Iată că am ajuns la 6.000 de morţi.

Sau domnul Rafila care ne spunea că după 20 de grade nu mai există această pandemie, că după 20 de grade viroza şi pandemia încetează. Păi când au fost serioşi? Când au minţit poporul sau când au înfricoşat poporul? Porţi mască sau nu porţi mască? Se termină cu pandemia când e căldură sau nu se termină? Trebuie să stea sau nu lumea în casă? Mergem pe modelul suedez sau nu? Nu a existat nicio coerenţă din februarie şi până acum”, a conchis Rădulescu.

Cătălin Rădulescu, Sorin Bota şi Cătălin Ivan deschid listele PER în Argeş, Maramureş şi Iaşi pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie. De asemenea, senatorul Şerban Nicolae a anunţat marţi că va deschide lista candidaţilor PER în Capitală pentru Senat, iar Liviu Pleşoianu va fi primul pentru o candidatură la Camera Deputaţilor, conform news.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend