Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Noua lovitură marca Gigi Becali, după ce Alex Chipciu a semnat cu CFR Cluj: ‘Jucătorii au culoarea banilor’

Publicat

in

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit, miercuri, despre transferul lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj. Finanțatorul spune că nu îi ține supărare fostului jucător al FCSB-ului, scrie Agerpres.

”Pe mine m-a întrebat Mihai Stoica despre Chipciu. Eu i-am transmis: <>. Culorile sunt doar la suporteri. Jucătorii au culoarea banului, nu trebuie să-şi lege inima de un club. Îşi ratează viitorul lor şi al familiei. Nu am considerat, pentru că acolo, în dreapta… E mai bun decât Creţu? Am zis da. E mai bun, dar nu e mai bun la ora asta. Mai are nevoie de şase luni pentru a reveni la forma lui fizică. Îl mai avem fundaş dreapta şi pe Ovidiu Popescu. Asta a fost gândirea. Acum, să-i dea Dumnezeu sănătate şi să-i ia banii CFR-ului”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Citește și: Protest de amploare în Justiție: Magistraţii Curţii de Apel Craiova îşi suspendă activitatea începând cu 27 ianuarie

Alexandru Chipciu este de trei ori campion al României alături de FCSB.

Alexandru Chipciu este cotat, conform transfermarkt.com, la aproximativ 800.000 de euro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

ȘOCANT O tânără reclamă că un poliţist i-ar fi cerut favoruri sexuale pentru că a ieșit fără declarație

Publicat

in

De

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a dispus, luni, efectuarea unor verificări interne, după ce o tânără a afirmat că un poliţist i-a cerut favoruri sexuale pentru că a ieșit din casă fără declarația pe proria răspundere.

″În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la afirmaţiile unei persoane cu privire la un poliţist din municipiul Curtea de Argeş, care ar fi pretins favoruri de natură sexuală, aducem la cunoştinţă că au fost dispuse verificări, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale care se impun”, a anunţat IPJ Argeş, conform Agerpres.

Citește și: CCR discută pe 6 mai sesizările PNL pe legile inițiate de PSD privind amânarea plății ratelor și suspendarea plății utilităților

Potrivit unor informaţii apărute în presa locală, o tânără a declarat că deţine înregistrări în care un poliţist îi face propuneri indecente, promiţându-i că în schimb nu o va sancţiona pentru că ieşise în oraş fără a avea asupra sa o declaraţie pe propria răspundere.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Presa din tara vecină scrie despre Țăndărei…

Publicat

in

De

Mai multe publicatii din Ungaria au scris despre recentele decizii cu privire la orasul Tandarei, acestea nu au omis insa un episod anterior care este legat de retelele de trafic de persoane din aceasta localitate, mass-media scrie despre: „anterior amenințarea pentru România, o municipalitate in care operează și cea mai activă rețea de trafic de persoane de romi din Europa. Majoritatea localnicilor lucrează implicit în Italia, Spania, Franța și Germania, iar toți au venit acasă din cauza epidemiei. Acest număr poate însemna 4.500 de oameni și se raportează că distanța comunității nu a fost observată după ce s-au întors acasă. Până în prezent, 120 de persoane din Tandarei au fost arestate în Marea Britanie pentru contrabandă umană sau spălare de bani. Organizația criminală de acolo trimite de obicei romi, adesea minori, în Marea Britanie pentru a cerși pe străzi.” scrie index.hu

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend