Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

NOU la Mobexpert: Servicii de Design Interior

Publicat

in

Mobexpert își continuă misiunea de a îmbunătăți viața clienților și de a fi conectat în permanență la nevoile românilor pentru amenajare și mobilă de calitate. De curând, a fost lansat serviciul de Design Interior Mobexpert pentru amenajarea locuinței. Acest serviciu constă într-o întâlnire cu un designer de interior al Mobexpert, care va ajuta clienții să își transforme ideile în planuri concrete de amenajare și le va oferi cele mai bune soluții pentru mobilarea și decorarea casei.


Echipa de Design Interior va oferi consultanță pentru a găsi soluțiile potrivite, astfel încât amenajarea să reflecte stilul de viață al clienților, dar și proiectare, prin a poziționa în spațiul dorit obiectele de mobilier alese, respectând nevoile lor precum și distanțele necesare pentru o bună funcționare. În funcție de bugetul alocat, va fi recomandată o selecție de produse de mobilier și decorațiuni din colecția Mobexpert. De asemenea, clienții vor primi și o simulare 3D, în care vor putea vizualiza proiectul de amenajare agreat pentru locuința lor, putându-se asigura astfel că totul va arăta așa cum își doresc.

Un designer de interior are experiența necesară și competența să se ocupe de toate cele necesare: de la crearea conceptului de amenajare (moodboard), la planuri 2D, realizarea randărilor (simulari foto realistice în 3D) și a tuturor planșelor tehnice (inclusiv schițe pentru partea tehnică: iluminat/ partea electrică/ stereotomii pentru gresie și faianță/ mobilier etc), întocmirea listelor de buget și realizarea comenzilor, plus coordonarea echipelor care se ocupă de finisaje interioare și de mobilier.

Sunt trei tipuri de servicii unde clienții se pot programa pentru a beneficia de serviciile de design interior:

– Standard online – serviciu gratuit de consultanță și proiect 2D care constă într-un apel video de 60 minute cu un designer de interior Mobexpert, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, consultanță în asocierea noilor piese de mobilier cu cele deja existente la locație, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni și o simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan.

– Standard în magazin – serviciu gratuit de consultanță și proiect 2D care constă într-o întâlnire de 60 minute cu un designer de interior în magazinul Mobexpert Pipera, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, consultanță în asocierea noilor piese de mobilier cu cele deja existente la locație, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni și o simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan.

– Premium – serviciu de consultanță ce constă în ședințe multiple, fără limită de timp cu un designer de interior în magazinul Mobexpert Pipera sau online, consultanță finisaje interioare, stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, o propunere de amenajare completă: Mobilier și Decorațiuni, deplasare la locație pentru măsurători, confirmarea listei finale de produse și simulare 3D (randare fotorealistă).

Pentru achiziții de mobilier și decorațiuni de peste 50.000 lei, acest serviciu este gratuit. Pentru achiziții între 30.000 – 49.999 lei se percepe o taxă de 24 lei/mp, iar pentru achiziții între 0 – 29.999 lei, taxa este 49 lei/mp.

Cum funcționează serviciul de Design Interior?

1. Clientul intră pe www.mobexpert.ro, în secțiunea Servicii – Design Interior, unde poate programa o întâlnire cu un designer Mobexpert, online sau în magazinul Mobexpert Pipera

2. După programare, va primi un e-mail de confirmare și un chestionar în care trebuie să completeze detalii despre proiectul casei sale și despre stilurile preferate: modern, clasic elegance, romantic, contemporan sau Natural Spirit

3. Designerul Mobexpert îl va contacta pentru confirmare, telefonic sau prin intermediul e-mail-ului

4. În cadrul întâlnirii online sau în magazin, în funcție de ce a ales, timp de o oră, clientul va stabili împreună cu designerul produsele și se va pregati propunerea de mobilare 2D

5. Pentru serviciul Premium, proiectantul va veni pentru măsurători, unde se vor stabili produsele și propunerea 3D

6. Se va finaliza comanda.

Mobepert invită toți clienții să profite acum de consultanță gratuită pentru amenajarea locuinței și să își transforme casa în acasă!

Articol recomandat de Superbrands

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

România anului 2021: Un medicament esenţial pentru copiii cu epilepsie lipseşte de luni întregi

Publicat

in

De

Medicamentul antiepileptic Frisium (clobazam) lipseşte de pe piaţă de câteva luni. Adnana Cotolea, mama Rebecăi, fetiţă în vârstă de 8 ani care suferă de boala Batten spune că a reuşit să-şi facă stocuri de medicament din Germania, însă că sunt mulţi părinţi disperaţi care nu pot avea acces la medicament. În lipsa acestuia, copiii pot face crize epileptice care nu mai pot fi controlate, existând inclusiv pericolul de deces. Femeia spune că din cauza birocraţiei şi a procedurilor greoaie lipsesc medicamente esenţiale şi face apel public către autorităţi pentru rezolvarea urgenţă a acestei situaţii dificile. La solicitarea News.ro reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului au explicat că recent a fost emisă pentru acest medicament o nouă autorizaţie pentru nevoi speciale (ANS), cu valabilitate de 12 luni către un distribuitor, astfel încât în perioada imediat următoare acest medicament ar trebui să fie adus în ţară. Cei de la ANM au precizat că a mai existat o ANS anul trecut, în septembrie, către compania Unifarm, dar că a fost retrasă deoarece niciun distribuitor nu a adus acest medicament. Odată cu emiterea unei noi autorizaţii pentru nevoi speciale s-a făcut un nou apel către distribuitori, inclusiv pe site-ul Ministerului Sănătăţii, pentru aducerea acestui medicament, dar şi a altor medicamente lipsă destinate diverselor afecţiuni, conform news.ro.

Adnana Cotolea: Medicamentul face probleme de mulţi ani, totdeauna rămânem fără acest medicament pe piaţă

“Medicamentul este un medicament antiepileptic, folosit pentru stoparea crizelor de epilepsie, noi practic nu îl mai găsim pe piaţă de câteva luni, a început să lipsească din farmacii.

Medicamentul acesta face probleme de mulţi ani, totdeauna rămânem fără acest medicament pe piaţă, el este adus pe autorizaţie de nevoi speciale şi ori nu se depune documentaţia la timp, ori acum am înţeles că li s-a sistat această autorizaţie în septembrie şi urma să fie depusă o altă documentaţie.

Pe 5 octombrie, Ministerul Sănătăţii a publicat o listă cu medicamente care lipsesc din farmacii şi roagă furnizorii care vor să obţină autorizaţie de punere pe piaţă pentru aceste medicamente să depună documentaţia. Termenul limită era 12 octombrie. Noi sperăm că s-a găsit un furnizor care să vrea să depună şi să i se şi elibereze această autorizaţie şi am văzut că după ce se eliberează autorizaţia ar avea termen de 30 de zile să-l pună pe piaţă.

Adnana Cotolea: Eu am stocuri, dar încercăm să ne ajutăm cu alţi părinţi, am lăsat tratament pentru o fetiţă pentru două săptămâni, niciun părinte nu vrea să oprească acest tratament

Eu am stocuri pentru Rebeca pentru o lună de zile, doar că, cumva, încercăm să le împărţim şi cu alţi copii care au boala Batten, săptămâna trecută am lăsat tratamentul pentru o fetiţă pentru două săptămâni, i-am lăsat 28 de pastile, încercăm să ne ajutăm între noi pentru că niciun părinte nu vrea să oprească acest tratament, pentru cei cu epilepsie tratamentele anti epileptic nu se opresc aşa, de pe o zi pe alta, nu putem să oprim Frisium şi să dăm altceva, azi, mâine.

Lipsa medicamentului poate duce la crize epileptice care nu pot fi controlate

Primul simptom este apariţia crizelor epileptice, care pot să ajungă să nu mai fie controlate, stopate, copiii pot intra în status epileptic şi de aici este posibil chiar să survină decesul. Mai ales în condiţiile în care, ştim cu toţii, spitalele sunt pline de copii cu COVID, nu mai există paturi, locuri la ATI şi atunci ne este de două ori mai frică.

Adnana Cotolea: Pe toate grupurile de socializare sunt părinţi disperaţi, toţi întrebăm de unde cumpărăm

Sunt multe patologii care au ca şi simptom epilepsia, adică sunt copii care au doar epilepsie, sunt copii care au un anumit sindrom şi printre simptome există şi această epilepsie, dar sunt foarte, foarte mulţi, pe toate grupurile de socializare, toţi părinţii sunt disperaţi, toţi întrebăm de unde cumpărăm, de unde să luăm, cine să ne aducă, ne-au trimis din Germania, din Italia, dar vă daţi seama că nu putem să facem asta la nesfârşit.

Semnal de alarmă pentru un medicament esenţial care nu costă mai mult de 40 de lei. Părinţii, nevoiţi de multe ori să-l cumpere din străinătate, la preţuri mai mari

Este cu o coplată în România, medicamentul este în jur de 30, 40 de lei, cam aşa.

Nu este un medicament scump, într-adevăr în alte ţări este mai scump, în Germania o cutie ajunge la 28 de euro, plus transport, vă daţi seama că sunt alte costuri, dar nu toţi ne permitem să cumpărăm din alte ţări, este şi destul de complicat, pentru că nu toată lumea stă la oraş, nu toată lumea are posibilitate, şi atunci noi trebuie să tragem un semnal de alarmă că nu este normal, şi nu este normal ca mereu, mereu să dispară acest medicament în condiţiile în care au mai dispărut şi altele şi noi nu ştim ce facem, scoatem medicamentul din medicaţie, nu-l scoatem, mai aşteptăm, nu mai aşteptăm, medicii nu ştiu nici ei, nu există un sistem foarte bine pus la punct prin care să fie sesizaţi medicii: ”Nu mai prescrieţi acest medicament pentru că nu mai există stoc pe piaţă sau nu mai are autorizaţie de punere pe piaţă”, Există familii, părinţi ai căror copii sunt diagnosticaţi acum şi li se dă acest tratament, şi dau din colţ în colţ pentru că ei habar nu au de unde să găsească acest medicament, noi mai avem stocuri, eu când m-am întors din Germania ştiam ce mă aşteaptă în România şi mi-am făcut stoc, dar şi stocul se termină”, a explicat pentru News.ro Adnana Cotolea, vicepreşedinte al Asociaţiei Rebeca Faith Hope.

Reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Medicamentului au explicat pentru News.ro situaţia medicamentului Frisium

Aceştia spun că “pentru medicamentul Frisium 10 mg (clobazamum) comprimate Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România a emis, în data de 13.10.2021 o autorizaţie pentru nevoi speciale (ANS) cu valabilitate de 12 luni către un distribuitor angro, prin urmare acest medicament a fost inclus în Nomenclatorul medicamentelor pentru uz uman”.

În acest sens, reprezentanţii ANM spun că medicamentul va ajunge în ţară, dar că acest lucru nu mai ţine de ANM, ci de distribuitor. Aceştia spun că a mai existat o autorizaţie pentru nevoi speciale pentru acest medicament către compania Unifarm, dar care a fost retrasă la finalul lunii septembrie pentru că cei de acolo nu şi-au îndeplinit obligaţia de a aduce acest medicament.

Acum s-a făcut un nou apel către distribuitori, odată cu emiterea noii autorizaţii pentru nevoi speciale.

Statusul referitor la medicamentele lipsă poate fi consultat AICI.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Marcel Ciolacu, reacție virulentă: ‘Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!’

Publicat

in

De

Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! – este mesajul liderului PSD Marcel Ciolacu, după ce premierul interimar a susţinut într-o conferinţă de presă, astăzi, că „bunăstarea românilor se simte deja”

„Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic!

Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică ”

????Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!

Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!

????????Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială!
????????Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!

În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!

DEJA AI SCUFUNDAT BARCA!

????Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară!
Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend