Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Noroc cu preotii – Singurele puncte de hidratare la Curtea de Arges sunt la biserici

Avatar

Publicat

in

Temperaturile se anunta extreme astazi si la Curtea de Arges iar punctele de hidratare si prim ajutor lipsesc cu desavarsire. Autoritatile locale asteapta coduri si zile consecutive de canicula pentru a lua masuri in timp ce oamenii lesina pe strazi.

Singurii constienti de problemele cauzate de caldura si care au luat si masuri sunt cei din cadrul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului. La Biserica Sf. Gheorghe spre exemplu s-a montat si un banner care ii anunta pe trecatori ca pot beneficia de apa rece si chiar prim ajutor in incinta lacasului de cult.

Apa gasesc oamenii la mai toate bisericile din Curtea de Arges dar si din intreaga Arhiepiscopie, preotii fiind singurii, cel putin deocamdata care au luat astfel de masuri.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO! GRAV ACCIDENT LA BARIERA DE LA MERISANI

Avatar

Publicat

in

Un grav accident rutier a avut loc în această seară, în comuna Merișani. Un autoturism în care se aflau doi tineri din Curtea de Argeș a părăsit partea carosabila la bariera de la Merișani și s-a făcut zob.
La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD.

În urma accidentului au rezultat două victime, șoferul care prezenta leziuni la cap, a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital, și pasagerul acestuia, care a fost găsit inconștient și încarcerat în autoturism suspendat cu plafonul pe gard.
Echipajul de descarcerare a extras băiatul prins între fiarele contorsionate și l-a predat echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care a început deplasarea de urgență la spital.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DJ703I, spre DN7C, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi traversat drumul național, răsturnându-se peste gardul cantonului din localitatea Merișani.
În urma accidentului, un tânăr de 17 ani, pasager în autoturism, a rămas încarcerat. Acesta a fost extras, inconștient, și predat unui echipaj medical, care l-a transportat la spital.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Aurelian Pavelescu îl spulberă pe CTP: ‘Nici vorbă jurnalist, cum se pretinde. Un ratat, inginer și scriitor’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a postat pe profilul său de Facebook un atac extrem de dur la adresa gazetarului Cristian Tudor Popescu.

”C.T. POPESCU – PROFETUL MINCINOS AL NOII GENERAȚII – ÎN FAȚĂ CU PNȚCD ȘI VORBELE APOSTOLULUI PAVEL, AL NEAMURILOR

Cine este acest CTP, care i-a insultat zilele trecute pe Patriarhul Daniel, Biserica Ortodoxă și credincioșii ortodocși într-un limbaj abject, cu obscenitățile celor mai grețoși infractori? Nici vorbă jurnalist, cum se pretinde. Omul a făcut o facultate tehnică, dar ambițiile lui erau de scriitor: a și scris ceva SF, nebăgat în seamă, și n-a mers mai departe. Un ratat, inginer și scriitor.

A migrat apoi spre jurnalism, fără să cunoască profesia, fiind folosit de sistem probabil în orb, cu mare cinism.

Nu putea să fie șef la Adevărul, fosta Scânteia – oficialul Partidului Comunist Român -, chiar la începutul lui 1990, dacă NU ERA OMUL SISTEMULUI BOLȘEVIC, AZI, SOROSIST. La Adevărul scrie și azi, ca urmaș al lui Silviu Brucan, măcelarul poporului român. DIGI 24 este corespondentul în zona televiziunii al aceleiași linii bolșevice criminale, antinaționale și anticreștine, vopsita in culorile lui Soros.

De ce folosit în orb? Pentru că este evident că omul are probleme psihice, o spun în cor foarte mulți medici, mare parte dintre cetățeni acuzându-l, de asemenea, că este bolnav psihic. A fost scula perfectă pentru sistemul de represiune bolșevico-sorosist: un psihopat căruia i s-a mărit egoul și nebunia, fiind încurajat și proiectat în ”profetul” generației spălate pe creier de propaganda urii. Ce-ar fi fost acest ratat și psihopat, dacă nu i s-ar fi pus la dispoziție mari trusturi de presă și o haită de falși jurnaliști, căzuți în adorație la picioarele lui pentru a-i crea un scolu de credibilitate? NIMIC! Ar fi eșuat, probabil, pe la colțul bulevardelor bucureștene, cerșind de mâncare.

A stârnit un val de scârbă după atacul de acum trei zile la adresa ortodoxiei și Patriarului Daniel, deși aceste atacuri grețoase durează de ani și decenii. Nicio noutate. Nimeni nu face, însă, vreo referire la atacurile la fel de pestilențiale ale acestui nenorocit la adresa PNȚCD după 1990 în aceeași cheie de psihopat folosit de sistem. Este, de fapt, una dintre marile victorii ale sistemului bolșevico-sorosist: transformarea unui psihopat în autoritate morală, model de urmat pentru noile generații și România de mâine. El, săracul, n-are nicio vină, o victimă, nenorocirea nebuniei lui fiind alimentată grotesc: a fost încurajat în ură dincolo de limitele unei simple psihoze.

L-am admonestat de câteva ori în trecut, până am înțeles că este inutil, ba, mai mult, băgându-l în seamă îi cresc nocivitatea, fără a-l putea potoli: el și sistemul sorosist se hrănesc din rostogolirea urii.

Nu voi repeta replicile multora după atacul la Patriarh, BOR și ortodoxie. Un lucru în plus. L-am văzut astăzi la același DIGI 24 acuzându-l pe Patriarh că ar fi afirmat că ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”, ceea ce, în opinia lui CTP, ar fi un neadevăr, pentru că Iisus a fost batjocorit la judecată și răstignire. Argumentul că el știe mai bine teologie și decât Patriarh, recunoscut ca un mare teolog.

CTP nu știa că afirmația ”Dumnezeu nu Se lasă batjocorit” nu-i aparține Preafericitului Daniel, ci Sf. Apostol Pavel, din Scrisoarea către Galateni, 6-7: ”Nu vă lăsați amăgiți: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul va și secera.” Așadar, Patriarhul a citat din Pavel, cu adâncă semnificație când a făcut referire la interzicerea pelerinajului la moaștele Sf. Dimitrie cel Nou de către comuniști, urmată de căderea comunismului. Cei care-l batjocoresc pe Dumnezeu își dau singuri osânda, căci Dumnezeul creștin este Dumnezeul demnității și adevărului, iar răul nu rămâne nepedepsit. Dumnezeul dreptății nu este Dumnezeul bunului plac al omului căzut în păcat. De aceea Hristos este și Judecător!

Dar CTP, în nebunia lui, crede că și Biblia, teologia, credința sunt la îndemâna lui, le poate bolborosi pe limba lui de îndrăcit. Ar fi putut s-o facă în singurătate. Dar el este pus pe SOCLU, să vorbească poporului ca un profet. Nu CTP e vinovat, ci sistemul din spatele DIGI 24, Adevărul, toate site-urile care-l multiplică la infinit în creierele plăpânde ale une generații alienate, rupte de rădăcini și injectate cu lăcomie, ură și sex. CTP A FOST CREAT CA PROFETUL MINCINOS AL DISTRUGERII ROMÂNIEI!

Să fim puternici în credința noastră!”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend