Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Noi percheziții la Primăria Iași! Mascații au înconjurat clădirea, angajații sunt revoltați: ‘Au venit să facă un show mediatic’

Publicat

in

Se pare că nu există zi în care descinderile să lipsească de la Primăria Municipiului Iași! În urmă cu puţin timp, peste 50 de angajaţi de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate au înconjurat clădirea Primăriei Municipiului Iaşi, scrie presa locală.

NATIONAL

Moscova a fost atacată cu drone: panica domnește în capitala Rusiei – VIDEO

Publicat

in

Moscova a fost vizată marţi dimineaţa într-un atac cu drone, care a provocat pagube „minore” unor clădiri, fără să facă victime, anunţă primarul Moscovei, Sergjei Sobianin, al doilea atac la Moscova de la începutul războiului rus din Ucraina, relatează AFP, informează News.ro.

”În această (marţi) dimineaţa, în zori, un atac cu dronă a cauzat pagube minore mai multor clădiri. Toate serviciile de urgenţă din oraş sunt la faţa locului (…). Nimeni nu a fost rănit grav până în prezent”, scrie Sibianin pe Telegram.

Citeste mai mult

NATIONAL

Demisia lui Heiuș: Politicienii se pregăteau să dea vina pe ANAF pentru faptul că nu pot fi crescute salariile profesorilor – surse

Publicat

in

Politicienii se pregăteau, zilele astea, să dea vina pe ANAF pentru faptul că nu vor să mărească salariile profesorilor și a altor bugetari care se pregătesc de grevă.

Liderii Coalitiei – Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si Kelemen HunorFoto: AGERPRES

Ar fi urmat să spună că Fiscul nu a colectat suficient. Mai exact ar fi vorba despre cei din PSD, potrivit unor surse politice.

Decizia demisiei lui Heiuș a fost una politică, pentru a nu da “gloanțe” PSD și a „închide un capitol”.

“Viitorul președinte al ANAF nu va mai avea presiunea politică a colectării și se va putea ocupa de Agenție”, ne-au spus sursele citate.

De asemenea, ne-au precizat că greșeala a fost la elaborarea bugetului, că au fost incluse venituri care nu aveau cum să se mai repete în acest an.

Vezi și:

Unde se va duce Lucian Heiuș din 6 iunie, după demisia de la șefia ANAF

Verdict: Bugetul a fost scris prost. Profesorii și economiștii îl contrazic pe ministrul Finanțelor

Șeful ANAF explică de ce a fost scris greșit bugetul pe 2023. Ce nu a luat în calcul ministrul Finanțelor. Nici nu au întrebat la ANAF dacă se poate colecta atât

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend