Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Noi dezvăluiri: Vladimir Putin face baie în sânge de coarne de cerb (New York Post)

Publicat

in

Vladimir Putin a avut 35 de întâlniri secrete cu un medic oncolog – și a făcut baie în sângele unor coarne de cerb, potrivit unui raport publicat recent, relatează publicația americană New York Post. Informația nu a putut fi verificată de surse independente, însă este publicată de presa mondială.

Raportul de investigație realizat de publicația rusă The Project (portal din Rusia neafiliat Kremlinului) a urmărit îngrijirea medicală pe care Putin, în vârstă de 69 de ani, a primit-o de când a devenit președinte al Rusiei, în urmă cu un deceniu – și ridică serioase semne de întrebare cu privire la sănătatea sa.

„Pe măsură ce a îmbătrânit, preocupările legate de sănătate și longevitate l-au consumat atât de mult pe președinte încât acesta a manifestat chiar un interes pentru medicina neconvențională, în ciuda faptului că mulți membri ai familiei sale, inclusiv cei necunoscuți până acum, sunt medici”, se arată în raport.

De exemplu, Putin ar fi început să se îmbăieze în sângele coarnelor de cerb tăiate cu fierăstrăul de la animale primăvara, când coarnele sunt „moi și pline de sânge”, se arată în raport. Aceste așa-numite „băi cu coarne de cerb” sunt o practică de medicină naturală în regiunea Altai din Rusia, care se învecinează cu Khazakstan și Mongolia. Se pare că Putin a călătorit acolo de mai multe ori pentru o baie de coarne. Se pare că a inițiat chiar o tendință, scriu jurnaliștii americani. „Elitele … au observat rapid noul hobby al lui Putin”, a precizat The Project. „Coarnele și alte modalități de a-și prelungi tinerețea au devenit rapid populare printre oficiali”.

Potrivit raportului, se spune că Putin se îmbăiază în sânge extras din coarnele de cerb, care sunt tăiate în timp ce sunt în creștere și încă pline de sânge proaspăt. Bolnăvicioasele „băi cu coarne de cerb” sunt o terapie alternativă în regiunea Altai din Rusia, care se învecinează cu Kazahstan și Mongolia.

Credincioșii spun că băile îmbunătățesc sistemul cardiovascular și întineresc pielea, explică The Project. Printre beneficii – cred cei care o practică – ar fi inversarea vârstei, creşterea potenţei, întărirea oaselor, muşchilor, vederii, auzului şi altele.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

WRC: Kalle Rovanpera, victorie în Raliul Kenyiei

Publicat

in

De

Kalle Rovanpera, pilotul finlandez al echipei Toyota), s-a impus duminică în Raliul Kenyei, a şasea etapă a Campionatului Mondial de Raliuri.

Kalle RovanperaFoto: Twitter – WRC – FIA World Rally Championship

Pentru Rovanpera este al patrulea succes din acest sezon.

Pe locul doi s-a clasat britanicul Elfyn Evans, iar pe trei a terminat japonezul Takamoto Katsuta.

Rovanpera este lider în clasamentul general, cu 145 de puncte, în timp ce al doilea clasat, belgianul Thierry Neuville (Hyundai), are 80 de puncte.

A şaptea etapă, Raliul Estoniei, va avea loc la 17 iulie, scrie News.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Dan Puric se revoltă împotriva ‘forurilor globaliste’ pentru ‘haosul aproape satanic’: ‘Mâine-poimâine vom avea și drapel alternativ!’

Publicat

in

De

Actorul Dan Puric se arată revoltat de modul în care a fost sărbătorit centenarul României sau Trianonul.

„Gândiți-vă cum s-a sărbătorit (n. r.: românii) centenarul sau trianonul, cu batista pe țambal. E o politică non-identitară trasată de sus de formele globaliste, de diluare a sentimentului de apartenența”, a spus Dan Puric, la Realitatea PLUS.

„E o politică bine trasată de forurile globaliste, de diluare a națiunii, a sentimentului național. E peste tot, nu numai în România. Pentru mine drapelul acela are o semnificație extraordinară. E importantă educația care duce la ceva organic. Lucrurile mai vin impuse și de sus, dar nu ai pretenții de la clasa politică de la noi.

Mâine-poimâine vom avea și drapel alternativ dacă avem și mama alternativă. Haosul asta aproape satanic e aproape un epi-fenomen. Au vorbit de globalism dar când a fost vorba de reacția poporului ucrainean toată lumea vorbește de patriotism, de identitate”, a conchis Puric.

Vezi și: Vasile Dîncu s-a dezlănțuit în apărarea drapelului românesc: Mesaj dur transmis în Harghita .

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend