Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Noi “bijuterii” în colecțiile lui Cristiano Ronaldo: Un hotel la New York și cel mai scump Rolex văzut vreodată

Publicat

in

Pe lista hotelurilor de la Madeira, Lisabona și Madrid, aflate în proprietatea celebrului fotbalist s-a adăugat zilele trecute și Pestana CR7 din nu mai puțin faimoasa Times Square din New York, scrie Marca.

„Ce dată magică, 07.07, ca să vă prezint noul meu hotel, PestanaCR7 Times Square, New York. Rezervați acum și bucurați-vă cel mai tare hotel nou, în cel mai bun amplasament din New York!”, a scris Ronaldo pe Twitter, anunțând inaugurarea primului său hotel din afara Europei.

Conform paginii de internet a hotelului, o noapte la Pestana CR7 Times Square poate fi rezervată pornind de la 77 până la 140 de euro. Ca la New York, la nota de plată se vor adăuga taxe care vor mări prețul cu până la 20%.

În ianuarie, atacantul de la Juventus apăruse la Dubai Globe Soccer Awards ca „jucător al secolului”, purtând un Rolex GMT Master Ice, a informat SportBible.

Ceasul este în valoare de 371.000 de lire sterline și nu este de mirare, deoarece este făcut din aur de 18k și ornat cu alte 30 de carate de diamante albe, inclusiv pe brățară.

Un număr limitat de clienți selecționați poartă astfel de ceasuri, descrise drept „îmbinări perfecte între lux extravagant și inovație tehnologică”.

Este normal ca Ronaldo să se afle printre ei, deoarece în 2020 a depășit pragul unui miliard de dolari câștigați în carieră, fiind unul din cei mai bine plătiți sportivi din istorie.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO John Malkovich va juca rolul legendarului dirijor Sergiu Celibidache în producația “The yellow tie” / Filmările vor avea loc în România, anul viitor

Publicat

in

De

Actorul John Malkovich va interpreta rolul legendarului dirijor Sergiu Celibidache în noua producție cinematografică “The Yellow Tie” (Cravata galbenă), a dezvăluit publicația Variety.

Scenariul filmului a fost scris de fiul dirijorului, Serge Ioan Celebidachi, în colaborare cu James Olivier care va fi și regizor. Filmul spune povestea de viață a unuia dintre cei mai controversați dirijori, dar și un geniu sclipitor prin accesele sale de nebunie raportat la convențiile lumii muzicii clasice.

“Sunt extrem de încântat și onorat să am ocazia de a juca rolul lui Sergiu Celibidache. Un talent unic și singular, este considerat unul dintre cei mai mari vizionari ai muzicii clasice ai secolului trecut. Să joc rolul lui Celibidache în ultimii ani de viață va fi o călătorie provocatoare și fascinantă”, a declarat Malkovich.

Născut în România, adolescentul Celibidache a fost dat afară din casă după ce a mărturisit că vrea să se dedice unei cariere în lumea muzicii clasice. După o perioadă în care a dus o viață de om al străzii, a câștigat o competiție și a devenit cel mai tânăr dirijor din istoria orchestrei filarmonice din Berlin, devenind și unul dintre cei mai cunoscuți ai secolului XX. Era cunoscut pentru refuzul constant de a accepta înregistrări în studio, argumentând că efectul artistic nu poate fi comparat cu un concert în sala de spectacole.

Producția cinematografică va fi filmată în România, în primăvara-vara anului viitor, Malkovich urmând să interpreteze rolul lui Celibidache la maturitate. Încă nu s-a stabilit cine va fi Celibidache cel tânăr.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Pandemia de COVID-19, în atenția Adunării Generale a ONU – Joe Biden anunță un summit virtual

Publicat

in

De

Preşedintele american Joe Biden va organiza miercuri un summit virtual dedicat pandemiei de COVID-19 în marja sesiunii Adunării Generale a ONU, conform unui anunţ făcut vineri de Casa Albă, informează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.

“Scopul acestei întâlniri este de a extinde şi a întări eforturile noastre comune”, precum şi de a “ne alinia la o viziune comună pentru a învinge COVID-19”, a precizat într-un comunicat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.
Reuniunea virtuală se “va baza pe reuniunile anterioare ale liderilor şi miniştrilor din întreaga lume” la nivel G7 sau G20.

Summitul va avea loc la o zi după intervenţia preşedintelui Biden în cadrul sesiunii Adunării Generale a ONU de la New York.

Joe Biden a prezentat Statele Unite ca lider mondial în lupta pentru vaccinare, deşi această afirmaţie este privită cu scepticism de unele ONG-uri din domeniul sănătăţii.

SUA sunt cel mai mare donator de vaccinuri, o iniţiativă pe care preşedintele Biden o compară cu intrarea armatei americane în cel de-al doilea război mondial.

Casa Albă a declarat că se aşteaptă ca participanţii să reconsidere o creştere a ambiţiilor lor privind vaccinarea, disponibilitatea testelor şi a medicamentelor, dezvoltarea unui “mecanism de finanţare durabilă pentru securitatea sănătăţii şi a unui leadership global privind ameninţările emergente”, precum şi stabilirea unor obiective comune.

Lista invitaţilor la acest summit nu a fost comunicată de Casa Albă, care a precizat că va furniza mai multe informaţii despre acest eveniment “în următoarele zile”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend