Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NOAPTEA MINȚII! AU CUMPĂRAT UN PREMIU – Cum a ajuns Spitalul din Curtea de Arges sa fie primul din România premiat la Oxford

Avatar

Publicat

in

Tupeul PSD de a epata atinge cote inimaginabile ! Daca unii isi platesc din banul public presupuse premii sau chiar doctorate si omologari pe plan intern, inginerul consilier PSD care conduce Spitalul Din Curtea de Arges a cheltuit ceva banuti – din banul public – pentru a cumpara un premiu din strainatate. Si nu unul oricare, ci unul care ar atesta, vezi Doamne, ca Spitalul din Curtea de Arges este cel mai bun, performant si inovativ spital din toata Romania, facand de ras Spitalul Universitar Bucuresti, pe cel din Targu Mures, Cluj sau Iasi… Sugeram noului Ministru al Sanatatii sa verifice cum a ajuns un spital de stat cu probleme sa-si plateasca premierea pentru excelenta si inovatie desi realitatea arata contrariul. Mai mult, alaturi de premiul care costa ceva banuti, caci belgienii nu vand premiile asa ieftin, conducerea Spitalului a fost invitata sa cheltuiasca si vreo cateva mii de euro pentru a participa la o reuniune la Oxford. Motiv tocmai bun pentru a te lauda si in presa locala cu un premiu obtinut pe bani. Cum s-a ajuns aici, sa prostesti medicii care au lucrat la Curtea de Arges sau simpli cetateni care cunosc realitatile din spital? Va prezentam mai jos modul detaliat in care, daca dai bani si devii cotizant la ONG-ului belgian, oricine poate obtine acest premiu cu care se lauda inginerul – consilier PSD si manager de spital.

Așadar, primul pas este sa ai pregatiti banii iar apoi sa ceri inscrierea ca membru in cadrul ONG-ului belgian. Ai trei variante care pornesc de la 150 Euro, 1000 Euro sau 5000 Euro, in formular vi se explica ce primesti de bani astia, inclusiv posibilitatea de a primi premiul Rose of Paracelsus. Odata completata, trebuie sa platesti

Publicitate

************* CONTINUT PREMIUM **********

Pentru a citi continuarea articolului trebuie sa ai cont de abonat

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Ciolacu rupe tăcerea: ‘USR, mai nou PLUS, au câștigat pe greșelile făcute de PSD și PNL’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că victoriile obținute de Alianța USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datorează ”greșelilor” făcute de PNL și PSD.

”USR, mai nou PLUS, au câştigat pe greşelile făcute de cele două partide mari. Noi nu vorbim de un vot politic aici, nu vorbim de un vot contra PSD-ului sau contra PNL-ului”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a explicat că la Timişoara candidatul USR a câştigat ”pe fondul unor greşeli ale fostului primar” şi a invocat ”o saturaţie la Brăila, o saturaţie la Vrancea”.

Publicitate

”Aici au fost câştigurile. Nu a apărut USR-ul – noi, prin doctrina noastră extraordinară şi prin cât de curaţi suntem noi, am câştigat aceste primării. Să mă ierte Dumnezeu! Dar vom, vedea la alegerile generale”. a mai opinat Ciolacu.

Preşedintele PSD a declarat, răspunzând unei întrebări, că PNL a transferat 148 de primari de la PSD catalogând ”o mizerie” tentativa de a ”cumpăra primari” a premierului Orban.

„Să-i ţină sănătos”, a adăugat el.

Alianţa USR PLUS a cîştigat funcţia de primar al municipiului Timişoara.

De asemenea, social-democratul Marian Oprişan, care era preşedinte al CJ Vrancea din 2000, a pierdut alegerile în favoarea unui liberal, conform news.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta își recunoaște greșeala: ‘La București am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianță necunoscută votanților’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că își va asuma candidatura la Camera Deputaților pe lista de București.

„La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor, cu o siglă şi printr-un mesaj politic convenţional într-o bătălie în care principalii contracandidaţi au radicalizat la extrem discursul / lecţia usturătoare este învăţată: la alegerile parlamentare Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România – eu voi lupta în mod direct alături de echipa Pro România din Bucureşti şi îmi voi asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti. La nivel naţional, îi felicit pe colegii care au fost aleşi primari, consilieri locali şi pe consilierii Pro România din 23 de consilii judeţene / în alte judeţe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% – însă în toată ţara eforturile noastre de organizare vor continua şi, sunt convins, rezultatul de la alegerile parlamentare va arăta o creştere semnificativă a ponderii Pro România”, a scris Ponta pe Facebook.

El admite că a „făcut greşeli importante”, însă „prezenţa în 23 de consilii judeţene (plus miile de consilieri locali Pro România), ca şi votul politic de 7,6% reprezintă un punct de plecare relevant”.

Publicitate

„Însă cea mai importantă bătălie este întotdeauna bătălia următoare: alegerile parlamentare din decembrie 2020”, a mai scris Victor Ponta, conform agerpres.ro.

Citește și:

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend