Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NO COMMENT – “Diaconu a fost foarte slab, tu eşti INEXISTENT împreunǎ cu VICEPRIMARUL şi tot CONSILIUL LOCAL”

Avatar

Publicat

in

Nemulţumirile argeşenilor privind conducerea oraşului regal continuǎ şi sunt tot mai multe. Oamenii vor condiţii civilizate, vor investiţii şi vor ca cei care îi conduc sǎ se implice pentru dezvoltarea municipiului.

Fǎrǎ alte comentarii vǎ prezentǎm reclamaţia fǎcutǎ de un locuitor al oraşului chiar primarului Panţurescu. Nu a rǎspuns însǎ nimeni….

« Nu iti voi zice domnule ca de “domn primar “nu prea ai nimic ar fi bine sa iesi la o plimbare prin oras si sa vezi defapt cum a ajuns orasul . E rusinos din partea voastra sa aduceti orasul la ruina si sa nu incercati sa faceti nimic .Mai putine baruri si mai multa curatenie. » spune un argeşean iar comentariul sǎu este completat de altul : « Doi cai mergeau agale pe bulevard in zona semaforului de la Vidraru. In blocurile din Confectii au aparut gandaci de bucatarie, tantarii au invadat orasul, pe marginea canalului intalnesti tot mai des serpii. Halal sa va fie!!! Diaconu a fost foarte slab, tu esti INEXISTENT impreuna cu VICEPRIMARUL si tot CONSILIUL LOCAL ».

Comentariile vǎ aparţin.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Europa revine la viata

Avatar

Publicat

in

Toate tarile europene renunta, treptat, la restrictii, pe fondul scaderii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. In Franta, are loc marea redeschidere, dupa luni de zile de carantina, in care restaurantele, cafenelele si magazinele ne-esentiale au fost inchise. In Austria, se reiau activitatile sportive in interior, dar in anumite conditii: toate persoanele care vin trebuie sa aiba test negativ sau dovada vaccinarii. Si Italia renunta la unele restrictii si, in plus, pentru a stimula turismul, a eliminat obligativitatea carantinei pentru cetatenii veniti din tarile Uniunii Europene. Detalii despre ce masuri se iau la nivel european pentru revenirea la normalitate gasiti aici https://newsin.ro/europa-noi-pasi-spre-normalitate/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, atrage atenția: ‘Măsurile de relaxare trebuie luate treptat’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a precizat că susține ca măsurile de relaxare să fie luate treptat ”pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluției pandemiei”.

„Eu susţin că pentru cazurile şi situaţiile în care există risc redus, risc care este documentat de către medicul de medicina a muncii, se pot lua astfel de măsuri, precum limitarea purtării măştii în interior. Dar, de asemenea, susţin că măsurile de relaxare trebuie luate treptat, aşa încât fiecare dintre măsurile de relaxare să poată fi evaluată ca impact avut asupra incidenţei”, a spus Mihăilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă recomandă ca angajaţii dintr-un birou în care sunt toţi vaccinaţi să îşi dea jos masca.

Ea a adăugat că în acest moment, conform datelor privitoare la incidenţa cazurilor noi de COVID, „suntem într-o perioadă în care evoluţia pandemiei ne permite să avem măsuri de relaxare”.

„Nu s-a întâmplat să luăm măsuri de relaxare totală. Aşa cum prevede şi hotărârea de Guvern şi hotărârea CNSU, aceste măsuri sunt treptate, tocmai pentru a putea evalua impactul fiecărei măsuri din acest pachet asupra evoluţiei pandemiei”, a afirmat Mihăilă, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend