Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NO COMMENT – “Diaconu a fost foarte slab, tu eşti INEXISTENT împreunǎ cu VICEPRIMARUL şi tot CONSILIUL LOCAL”

Avatar

Publicat

in

Nemulţumirile argeşenilor privind conducerea oraşului regal continuǎ şi sunt tot mai multe. Oamenii vor condiţii civilizate, vor investiţii şi vor ca cei care îi conduc sǎ se implice pentru dezvoltarea municipiului.

Fǎrǎ alte comentarii vǎ prezentǎm reclamaţia fǎcutǎ de un locuitor al oraşului chiar primarului Panţurescu. Nu a rǎspuns însǎ nimeni….

« Nu iti voi zice domnule ca de “domn primar “nu prea ai nimic ar fi bine sa iesi la o plimbare prin oras si sa vezi defapt cum a ajuns orasul . E rusinos din partea voastra sa aduceti orasul la ruina si sa nu incercati sa faceti nimic .Mai putine baruri si mai multa curatenie. » spune un argeşean iar comentariul sǎu este completat de altul : « Doi cai mergeau agale pe bulevard in zona semaforului de la Vidraru. In blocurile din Confectii au aparut gandaci de bucatarie, tantarii au invadat orasul, pe marginea canalului intalnesti tot mai des serpii. Halal sa va fie!!! Diaconu a fost foarte slab, tu esti INEXISTENT impreuna cu VICEPRIMARUL si tot CONSILIUL LOCAL ».

Comentariile vǎ aparţin.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan a mărturisit zilele trecute faptul că a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus,ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook.Liderul filialei județene a PRO România spune că,cel mai probabil a intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum situația despre care vorbeam aici.Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă,ȋncă din Martie,se pare că nu am reușit să evit Coronavirusul.Cel mai probabil,la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea,am intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome.

       Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi,dar și pentru economia națională.Este singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării,pentru a deschide școlile,pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer” – afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda Pro România, filiala Argeș,MFC 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend