Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nimeni nu ar fi crezut! Cum a câștigat bani fostul principe al României

Avatar

Publicat

in

Nimeni nu ar fi crezut! Fostul principe al României, Nicolae a mărturisit cum a câștigat bani.

Într-un interviu exclusiv acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, nepotul ultimului rege al României, Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, a povestit cum a muncit în perioada când a locuit în Anglia, pentru a .. câștiga bani.

DE INTERES

Nicolae de România a dezvăluit că a avut o copilărie normală și că nu a fost niciodată bogat, în ciuda faptului că se înrudește cu membrii familiei regale britanice.

Nicolae Medforth-Mills: „Eu nu am fost un copil diferit. Doar la facultate a fost mai ciudat pentru mine, iar colegii m-au văzut un pic altfel pentru că au înţeles de unde vin, cine a fost bunicul meu şi ce a făcut nu numai pentru România, ci şi pentru Europa. Unii au fost foarte impresionați, alţii au fost de părere că sunt foarte bogat şi că nu trebuie să fac nimic pentru că am oameni în jurul meu, staff, dar au realizat foarte repede că sunt un om normal, înainte de orice altceva.”

Vitalie Cojocari: Şi aşa era? Aveaţi staff în jurul dumneavoastră? Eraţi foarte bogat?

Nicolae Medforth-Mills: „Niciodată. Mi-aş dori să fiu. Am fost un copil normal. Părinţii mei au lucrat ca părinţii normali, dar de când m-am mutat la o şcoală în sudul Angliei am devenit mult mai independent, aveam 14 ani, și încet încet am realizat ce înseamnă oamenii, ce înseamnă să lucrezi și ce înseamnă fiecare liră”

Vitalie Cojocari: „Si ce inseamna fiecare liră?”

Nicolae Medforth-Mills„Am avut mai multe joburi si am castigat mai mult sau mai putin, depinde de orele sau de functie, dar inveti incet incet cum sa strangi banii, cum sa-i cheltuiesti, pe ce, daca este justificat sau nu.”

Mai mult, fostul principe a spus că, la vârsta de 17 ani, a muncit într-un supermarket, la firma unui prieten, unde … nu facea ”nimic interesant”.

Vitalie Cojocari: Ce joburi ați avut pentru a supraviețui în Anglia?

Nicolae Medforth-Mills: „Când am fost la liceu, am avut sprijin de la părinții mei. De la 17 ani am început să lucrez la un supermarket, la firma unui prieten”.

Vitalie Cojocari: „Ce făceați în supermarket?”

Nicolae Medforth-Mills„Nimic interesant.”

Vitalie Cojocari: Ați distribuit marfă?

Nicolae Medforth-Mills: „Nu, am stat la casă mai mult. Iar din când în când am pus marfa pe raft. Nu mi-a plăcut deloc, dar prin asta am putut să strâng bani pentru a călători mai mult.”

Vitalie Cojocari: Nu aveați bani?

Nicolae Medforth-Mills: Nu. De unde aș fi putut să am bani? Nu apar din aer, nu cresc în copac. Fiecare dintre noi trebuie să lucreze. Asta am făcut. Am vrut să fac ceva și am lucrat să strâg bani să fac ceea ce am vrut.”

Însă fostul principe al României nu a muncit doar în supermarket, ci a încercat și o muncă mai grea: a montat gresie și mochetă și ”nu numai”.

Nicolae Medforth-Mills: „Am lucrat la un prieten, la firma lui si cu el am pus mai multe lucruri pe jos, in case.”

Vitalie Cojocari: „Mochetă, gresie?”

Nicolae Medforth-Mills: „Da, și nu numai.

Vitalie Cojocari: Și vă pricepeți la montat mochetă și gresie?

Nicolae Medforth-Mills: „Așa și așa, nu am făcut asta mult, dar îmi place să fac lucruri mai practice, să lucrez cu mâinile mele.”

Vezi si:Lege cu dedicație pentru șefii din Poliție! Vârsta de pensionare sare la 62 de ani

Noi detalii bombă ies la iveală! Cine este procurorul DNA care a închis dosarul lui Dan Barna

EXCLUSIV Majorare de 75%. Guvernul Dăncilă a ‘umblat’ la indemnizațiile foștilor deținuți politic

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Mare atenție dacă veți călători în această țară! Au fost introduse noi restricții

Avatar

Publicat

in

De

În contextul în care anumite zone ale regiunii Madrid se află deja sub restricții stricte, guvernul spaniol a anunţat miercuri un acord privind extinderea măsurilor de combatere a COVID-19.

„Am ajuns  la acest acord aprobat cu o majoritate largă” de către regiuni, care sunt competente să decidă în materie de sănătate, a declarat presei ministrul sănătăţii Salvador Illa. Chiar dacă mai multe regiuni au votat împotrivă, inclusiv Madridul, aceste măsuri „trebuie să fie aplicate” după publicarea decretului în Jurnalul Oficial în zilele următoare, a adăugat ministrul. De asemenea, el a spus că nu întrevede ca regiunea Madrid să nu le aplice, conform agerpres.ro

DE INTERES

„Situaţia din Madrid este complexă şi îngrijorătoare”, a spus ministrul, menţionând că 43.7% din cazurile noi înregistrate în Spania sau fost identificate în capitală.

Acordul anunţat prevede în special interdicţia de a părăsi Madridul pentru cei peste trei milioane de locuitori ai săi, cu excepţia unor motive specifice, cum ar fi mersul la serviciu, la medic sau dusul copiilor la şcoală.

Trebuie menționat că nouă municipalităţi de la periferia capitalei vor fi, de asemenea, afectate de aceste restricţii.

Măsurile prevăd, de asemenea, o rată de ocupare plafonată la 50% în hoteluri şi restaurante şi închiderea acestora la ora 23:00.

Guvernul central al socialistului Pedro Sanchez presează de câteva zile această regiune, condusă de dreapta, să extindă la întreaga capitală restricţiile în vigoare de săptămâna trecută în cele mai afectate cartiere ale Madridului.

În aceste zone, locuitorii se pot deplasa liber în propriul cartier, spre deosebire de primăvară, când măsurile de carantină au fost extrem de stricte.

Spania a anunţat miercuri 177 decese şi 11.016 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, ducând bilanţul total la 769.188 de cazuri de coronavirus şi 31.791 de decese.

Problemele cu care se confruntă sistemul bancar din Spania ar putea să ducă la o cădere care să genereze un efect de domino cu consecință întoarcerea Europei în anii întunecați de la începutul ultimului deceniu.

Faptul că sectorul bancar ar putea deveni mai devreme sau mai târziu una dintre cele mai mari victime ale pandemiei de coronavirus a fost clar încă de la început, imediat ce au început să se resimtă efectele recesiunii economice.

Toamna bate la ușă și datele din ultimele luni, care în multe cazuri au fost chiar mai descurajante decât era de așteptat, par să anunțe „furtuna perfectă” care ar putea genera mai mult de un cutremur în lumea bancară.

Însă, oricare ar fi evenimentul esențial în jurul căruia s-ar putea genera criza din sectorul creditelor, nu este încă complet clar în acest moment, obligându-i astfel pe analiști să fie atenți la predicții.

Totuși, Banca Centrală Europeană pare să fi identificat – și în urma retrogradării din partea agenției de rating Moody’s – una dintre principalele preocupări pentru reziliența băncilor europene: riscul de faliment al Turciei.

Potrivit ziarului „Business Insider”, țara cu cel mai mare risc în zona euro ar fi Spania, al cărei sector bancar nu a trecut în ultimii ani prin perioade excelente. Și, mai presus de toate, odată cu căderea sa ar putea genera un efect de domino care amenință să readucă Europa în anii întunecați de la începutul ultimului deceniu.

De asemenea, după cum a relatat „Business Insider”, BCE a decis „excluderea temporară a instituțiilor sistemice din zona euro de a-și expune mecanismul de leverage către Banca Centrală”.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Biroul Electoral al Municipiului București a luat decizia! Voturile vor fi renumărate?!

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ELECTORAL

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend