Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nicolae Robu îl ia la ture pe Dominic Fritz: ‘Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni!’

Avatar

Publicat

in

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, îi cere actualului primar al Timişoarei, Dominic Fritz, să facă dovada că are domiciliul în Timişoara, pentru că ‘nu poate fi mai presus de lege în ţara aceasta, numai pentru că nu-i este cetăţean’.

”SĂ VĂ FIE RUȘINE, DOMNULE FRITZ! FACEȚI DE RÂS POPORUL GERMAN, PE CARE NOI, ROMÂNII ȘI MAI ALES BĂNĂȚENII ÎL ADMIRĂM PENTRU TOT CE A DAT EL UMANITĂȚII ÎN ȘTIINȚĂ, ÎN ARTĂ, ÎN TEHNOLOGIE ETC!

În 31 de ani de politică postrevoluționară, NIMENI n-a mințit ca dv în Timișoara! Toți actorii politici -și nu mă refer numai la Primari- au avut o minimă decență! Dv nu aveți!

Domnule, eu am dovedit că știu să manageriez proiecte -am manageriat sute!-, fără a mă încurca la niciunul, timp de 8 ani, ca Rector al UPT și alți 8 ani, ca Primar al Timișoarei! Am făcut DE LA ZERO două pasaje deodată pe bani de la bugetul local, ca să vin cu doar două exemple de realizări din mulțimea imensă pe care le-am reușit în cei 8 ani de mandat de Primar! Și am cu ce să mă mândresc și ca Rector al UPT: bibliotecă de top internațional, institut de cercetări de top internațional, bază sportivă conținând bazin de înot acoperit, bazin în aer liber, 2 terenuri de tenis, 5 terenuri de fotbal, hală pt sporturi de interior, etc, etc!

EU AM DEMONSTRAT PRIN FAPTE, DOMNULE, CAPACITATEA DE A FACE!

N-am început niciun proiect pe care să nu-l duc la bun sfârșit pe motiv că nu am asigurați banii! În România, ca de altfel și în Germania și oriunde, nici nu te lasă legea, chiar dacă ai fi inconștient și ai vrea să faci așa ceva!

Dv n-ați fost în stare de nimic, vârful carierei dv reale, nu romanțate, fiind poziția de secretară a unui pensionar, care cu 10 ani înainte de a vă oferi dv acest post de secretară a fost Președinte! Cu 10 ani înainte! Și aveți tupeul să mințiți că eu am pornit proiecte fără acoperire și că dv încercați să le salvați?!

Ați blocat tot ce am lăsat eu în lucru, ați stopat licitații, ați reziliat contracte! Asta este tot ce ați făcut în 4 luni! Totul sub minciuna ordinară că ați primit o grea moștenire! Eu am postat tabelul cu toate facturile lăsate de mine la plată -la plată, nu în restanță, dv n-aveți nici măcar înțelegerea termenilor!- la 30.10.2020, cu data și suma! Transparență 100%! La 30 octombrie, tot ce era de plătit data din octombrie și septembrie, cu excepția a 6 facturi care erau din ultima zi a lui august! O SITUAȚIE DE INVIDIAT! Postați și dv sumele încasate de Primărie în noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie, din cotele defalcate din impozitul pe venit și din taxele și impozitele locale! Dacă tot vorbiți de transparență! Să vadă timișorenii cât s-a încasat -sunt sute de milioane, doar în aceste luni!- și ce mincinos au în frunte!

CE VREȚI SĂ FACEȚI CU BANII TIMIȘORENILOR, DOMNULE?! Eu știu din surse interne USR+PLUS, mai bine zis PLUS, pt că s-au săturat de dv și oameni care au crezut că sunteți altceva! Iată ce vreți: vreți să-i prăduiți prin ong-urile care v-au sprijinit și alte structuri clientelare! Un prim exemplu concret, dat în vileag acum o zi de Renașterea Bănățeană, este contractul “bine ticluit” de la COLTERM, de peste 1.100.000 lei (!!!), bine ticluit și scos la licitație total incorect în scurtul mandat, dar iată, suficient de lung pt porcării, al directorului pus acolo de dv, pus în pofida faptului că avea la activ o înfruptare din banii unei firme private -sau poate tocmai pt asta?!-.

Ați mințit în dosarul de alegeri, ați mințit în dosarul de la jurământ, mințiți continuu din prima zi de mandat!

IA PREZENTAȚI DV, ÎN PLUS FAȚĂ DE CE V-AM CERUT LEGAT DE BANI, DOVADA CĂ AVEȚI DOMICILIUL ÎN TIMIȘOARA! E simplu: fotocopii după paginile din cartea de identitate și din pașaport, ambele eliberate de autoritățile germane, în care este înscris domiciliul! PENTRU CĂ NU PUTEȚI FI DV MAI PRESUS DE LEGE ÎN ȚARA ASTA, numai pt că nu-i sunteți cetățean! Așa cum dacă, de exemplu, dl Toma, Primarul Girocului, și-ar pierde de drept mandatul -atenție: unul corect obținut în cazul său!- în clipa în care n-ar avea domiciliul în Giroc, ci, de exemplu, la 100 m de Giroc, în Timișoara, tot așa și mandatul dv este pierdut de imediat de după jurământ, pt că aveți domiciliul în Germania!

Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas Primar fără portofoliu -unic în România 😂😂😂-. Dar dv ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dv nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pt că mandatul dv este nul de drept din start! Domnule Fritz, “cazul Fritz” va fi cel mai “gras”caz al DNA de mulți ani încoace!
Stimați timișoreni, eu vă respect indiferent dacă m-ați votat sau nu! Știu că prin anumite greșeli pe care le-am făcut -le-am conștientizat, cu întârziere și le regret!- v-am supărat pe unii și v-am făcut să nu mă votați. Dar că am muncit pt Timișoara, că am luptat pt Timișoara, că am asumat impopularitate -prin demolare garaje, prin tăiere cabluri, prin supraimpozitare 2.000 (co)proprietari clădiri, etc-, că am lăsat în urmă realizări mari, fiind trup și suflet dedicat orașului, nu cred că mi se contestă! NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI DE ACEȘTI SPECIALIȘTI ÎN AȘA CEVA CU CARE NE-AM PROCOPSIT! UITAȚI-VĂ ÎN JUR CU OBIECTIVITATE, FACEȚI COMPARAȚII ȘI E SUFICIENT!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu anunță deschiderea ușilor instituțiilor statului pentru noi angajări: ‘Asta nu înseamnă neapărat că vor fi cheltuieli mai mari de personal’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul Florin Cîțu a precizat în cadrul unei conferințe de presă că instituțiile și autoritățile publice vor putea organiza concursuri pentru ocuparea posturilor vacante, dacă se încadrează în anvelopa salarială prevăzută în buget.

Întrebat dacă aprobarea în Parlament a unei legi care oferă posibilitatea desfăşurării concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante în instituţiile şi autorităţile publice va duce la creşterea cheltuielilor cu salariile în buget, Cîţu a spus: „Nu. Se vor angaja în anvelopa salarială pe care am angajat-o în buget. Asta nu înseamnă neapărat că vor fi cheltuieli mai mari de personal, doar că pot să angajeze şi, dacă se păstrează în anvelopa salarială, foarte bine”.

El a adăugat că nu ştie câţi angajaţi noi ar putea să apară ca urmare a acestei legi şi nici care este deficitul de personal în instituţiile publice.

Camera Deputaţilor a modificat, miercuri, Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 183/2020, incluzând posibilitatea desfăşurării, pe o perioadă de 6 luni, a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante în instituţiile şi autorităţile publice.

Ordonanţa de urgenţă 183/2020 are ca obiect de reglementare instituirea, prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin.(3) din Legea nr. 55/2020, a posibilităţii desfăşurării, pe durata stării de alertă, a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, al celorlalte instanţe judecătoreşti, al parchetelor şi din sistemul de probaţiune, precum şi pentru ocuparea posturilor vacante de specialitate din cadrul Curţii de Conturi a României. Deputaţii au decis ca să poată fi scoase la concurs posturile vacante din instituţii şi autorităţi publice, pe o perioadă de 6 luni de la intrarea în vigoare a legii de aprobare a OUG.

„Prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin.(3) din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID19, cu modificările şi completările ulterioare, pe o perioadă de 6 luni de la data intrării în vigoare a legii de aprobare a prezentei ordonanţe de urgenţă, se pot desfăşura concursurile pentru ocuparea posturilor şi funcţiilor vacante şi temporar vacante din cadrul instituţiilor şi autorităţilor publice, cu încadrare în sumele aprobate în buget pentru anul 2021”, prevede textul adoptat de deputaţi, conform agerpres.ro.
Camera Deputaţilor este for decizional.

Citește și:

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Cutremur între ANPC și ANSVSA! Omul pe care Dacian Cioloș a fost forțat să-l destituie, la o zi după ce tot el l-a făcut șef, revine în prim-plan!

Guvernul vine cu noi reglementări pentru mii de români: Acest tip de acte pot fi folosite în continuare chiar dacă au expirat

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, răspuns cu jumătate de gură în privința măsurilor luate împotriva deputatului Mugur Cozmanciuc, trimis în judecată de DNA: ‘N-am avut nicio discuție’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că partidul pe care îl conduce va lua o decizie în privința deputatului Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, trimis în judecată de DNA.

Întrebat dacă deputatul Cozmanciuc se va autosuspenda din partid sau va fi luată o decizie de conducerea formaţiunii, Orban a spus: „N-am avut nicio discuţie. Cu siguranţă, va lua o decizie sau, dacă nu, vom lua noi o decizie legată de acest subiect”.

Deputatul liberal Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi promis numirea unei anumite persoane la conducerea Administraţiei Naţionale „Apele Române”, pentru care a cerut 500.000 de lei.

Parlamentarul liberal susţine, într-o postare pe Facebook, că nu a săvârşit nicio infracţiune şi este nevinovat.

„Am luat la cunoştinţă cu surprindere, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Nu am săvârşit nicio infracţiune. Sunt nevinovat. Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că ‘această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie’. Mai înţeleg că abia de acum primesc şansa reală de a mă apăra”, a scris Mugur Cozmanciuc, conform agerpres.ro.

Citește și:

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Cutremur între ANPC și ANSVSA! Omul pe care Dacian Cioloș a fost forțat să-l destituie, la o zi după ce tot el l-a făcut șef, revine în prim-plan!

Guvernul vine cu noi reglementări pentru mii de români: Acest tip de acte pot fi folosite în continuare chiar dacă au expirat

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend