Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Netflix lansează documentarul “Britney vs Spears”

Publicat

in

Netflix va lansa documentarul despre cariera cântăreţei Britney Spears, marţi 28 septembrie, cu o zi înainte de decizia Curţii Superioare din Los Angeles în procesul privind tutela care îi controlează viaţa, relatează EFE citată de Agerpres.

Acest film al gigantului de televiziune era un proiect mult aşteptat după apariţia reportajului “Framing Britney’, publicat de ziarul The New York Times, care a expus acest caz, la care s-a adăugat cel prezentat de BBC,”The Battle for Britney”, deşi artista s-a declarat “dezgustată” de cei care doresc să exploateze situaţia sa personală.

“Britney vs Spears” va analiza cotiturile luate de viaţa lui Britney, care din idol al adolescenţilor a devenită divă pop, pentru a se confrunta apoi cu probleme ce au dus la deteriorarea sănătăţii sale mintale.

Netflix a asigurat că documentarul va prezenta interviuri exclusive şi mărturii ale persoanelor din anturajul cântăreţei, alături de complicatul caz al tutelei legale care i-a controlat viaţa în ultimii 13 ani.

Data lansării documentarului nu este aleasă întâmplător, având în vedere că va avea loc cu o zi înainte de decizia judecătoarei care dezbate cazul Britney, Brenda Penny, şi care ar putea pune capăt acestei tutele.

“Evenimente recente legate de această tutelă au pus la îndoială faptul dacă circumstanţele s-au schimbat, astfel încât să nu mai existe motive pentru stabilirea unei tutele”, a declarat tatăl cântăreţei, Jamie Spears.

Lucrurile sunt însă mai complicate, având în vedere că în urmă cu o lună tatăl cântăreţei anunţa că renunţă la tutelă sub unele condiţii, precum desemnarea unui alt tutore legal. La rândul său, avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, a cerut miercuri să se pună capăt “imediat” şi efectiv în ziua procesului acestei tutele, având în vedere că artista trebuie să semneze un acord prenupţial cu logodnicul său.

Săptămâna trecută, Britney Spears a anunţat că se căsătoreşte cu Sam Asghari, cu care este logodită de cinci ani. Fanii artistei aşteaptă însă cu îngrijorare decizia judecătoarei cu privire la acest caz, care a făcut înconjurul lumii în urma dezvăluirilor tulburătoare făcute de Britney la 23 iunie.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Simona Halep face prăpăd la Moscova, la cupa lui Vladimir Putin: Rușii s-au supărat iar

Publicat

in

De

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale Kremlin Cup, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 7-6 (4) pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 32 WTA. Este a doua rusoaică pe care o elimină, după Anastasia Potapova, locul 68 WTA.

Puţine lucruri a avut de făcut Simona Halep în primul set al partidei de joi. Kudermetova a vrut să fie ofensivă şi a greşit din toate poziţiile. A atacat orbeşte şi rar a nimerit terenul. Mai des a nimerit fileul. La o minge trimisă “în bălării” de rusoaică, românca a trebuit să se ferească pentru a nu fi lovită. Au rezultat 16 greşeli neforţate în dreptul Kudermetovei şi un 6-1 pentru Halep, în 31 de minute. Scor care ar fi trebuit să fie 6-0, pentru că jucătoarea română a avut 40-0 şi încă o minge de break, la 4-0. Dar sportiva de 24 de ani şi-a făcut pentru prima dată serviciul şi a pus ghemul pe tabelă.

În setul al doilea, Halep a servit publicului obişnuita porţie de nervi, pentru câte o minge netrimisă unde ar fi vrut, Kudermetova a făcut ordine în haosul din jocul ei şi meciul s-a echilibrat.

Fostul lider WTA a avut 2-0 şi 3-1, însă sportiva rusă a egalat la 3, după ce a reuşit primele ei break-uri în ghemul al treilea şi al cincilea. La 4-3 şi 30-0 pe serviciul rivalei, sportiva din Constanţa a ratat câteva mingi uşoare şi o bună oportunitate de break.

De altfel, evoluţia ei a continuat pe o pantă descendentă, ceea ce i-a permis sportivei ruse câteva puncte aplaudate de publicul moscovit. Suţinută de un serviciu metamorfozat în bine faţă de primul set, Kudermetova a urcat pe val şi a dus jocul în tie-break.

Halep a avut 4-2, a greşit o minge uşoară la 4-3, dar tot a reuşit să se impună cu 7-4, după o oră şi 39 de minute de joc

Simona Halep va evolua, vineri după-amiază, cu Maria Sakkari din Grecia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, în sferturi.

Accederea în această fază este recompensată la Kremlin Cup, turneu pe care Halep l-a câştigat în 2013, cu un premiu de 15.500 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

De asemenea, ea şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Social-democraţii, Verzii şi liberalii germani îşi doresc ca Olaf Scholz să devină cancelar la începutul lui decembrie

Publicat

in

De

Cele trei partide – social-democraţii (SPD), Verzii şi liberalii germani (FDP) – care negociează în prezent formarea unei coaliţii au anunţat joi că vor să ajungă până la sfârşitul lui noiembrie la un acord privind alcătuirea unui nou guvern al cărui cancelar ar urma să devină Olaf Scholz “în săptămâna 6 decembrie”, relatează AFP.

“Suntem foarte ambiţioşi şi vrem să avem un contract (de coaliţie) pentru sfârşitul lui noiembrie care ne va permite să alegem un cancelar pentru Republica Federală Germania în săptămâna 6 decembrie (…)”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă secretarul general al partidului liberal FDP, Volker Wissing.

Cele trei formaţiuni, cu programe foarte diferite, poartă de la începutul lui octombrie discuţii pentru a încerca să formeze o coaliţie inedită, fără conservatorii Angelei Merkel, care au înregistrat cel mai slab scor din istorie la legislativele din 26 septembrie.

Vinerea trecută, ei au pus bazele viitoarei alianţe prezentând un preacord de guvernare de 12 pagini care menţionează punctele asupra cărora au convenit şi reformele pe care intenţionează să le efectueze în viitorii patru ani.

Printre compromisurile la care au ajuns se află respectarea limitelor îndatorării, un obiectiv de renunţare la utilizarea cărbunelui înainte de 2030, creşterea salariului minim orar la 12 euro şi angajamentul de a nu creşte impozitele.

Numeroase subiecte rămân totuşi de soluţionat pentru a defini foaia de parcurs a unui viitor guvern, în special privind modul de a finanţa investiţiile masive cerute de Verzi şi SPD, în timp ce liberalii se arată intransigenţi asupra respectării constrângerilor bugetare.

Ecologiştii şi FDP au început de altfel o dispută în media, fiecare revendicând portofoliul ministerial cheie al finanţelor.

Volker Wissing a detaliat vineri, împreună cu omologii săi din SPD, Lars Klingbeil, şi de la Verzi, Michael Kellner, calendarul viitoarelor reuniuni.

Experţii politici din cele trei partide vor fi repartizaţi în 22 de grupuri de lucru pentru a aprofunda acest program guvernamental, apoi se vor reuni aproape cotidian pentru a ajunge la o sinteză până pe 10 noiembrie.

“Vom cere multe grupuri de lucru, o muncă concentrată, mult angajament şi prezenţă, pentru că suntem foarte ambiţioşi”, a explicat Wissing, potrivit Agerpres.ro.

Principalii responsabili ai celor trei partide vor prelua apoi prim-planul pentru a finaliza documentul, în scopul de a ajunge la un acord final la sfârşitul lui noiembrie.

Fiecare partid va trebui apoi să valideze acordul, în cadrul unui congres special pentru FDP şi al unui vot online în rândul membrilor pentru Verzi.

Apoi social-democratul Olaf Scholz urmează să fie validat oficial de parlament pentru a-i succeda Angelei Merkel la cancelarie.

Această dată de la începutul lui decembrie pentru formarea primului guvern post-Merkel este ambiţioasă, au recunoscut cele trei partide, care până acum au promis să formeze viitorul executiv până la Crăciun.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend