Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Nepotul lui Silviu Prigoanǎ s-a nǎscut la Piteşti

Publicat

in

Anda, cea care a avut o relatie de durata cu fiul afaceristului Silviu Prigoana, Silvius, a adus pe lume, un baietel, marti, la Maternitatea din Pitesti.Si lasa se se inteleaga ca micutul este primul nepot al lui Silviu Prigoana.

Bruneta e fericita din cale-afara ca a devenit mamica, iar astazi a facut publica o fotografie cu bebelusul ce va purta numele de Nicolas Alexandru. “Daca vrei sa te simti bogat, numara toate lucrurile pe care le ai si pe care banii nu le pot cumpara!!!”, a scris Anda in dreptul fotografiei. In aprilie acum un an, s-a pus prima oara problema unei despartiri intre Anda si Silvius, apoi s-au mai impacat, iar s-au despartit, si toto asa.

In acel aprilie, Anda declara: Nu m-am hranit o perioada mai lunga. Practic, de cand s-a pus problema despartirii dintre mine si Silvius simteam ca nu mai pot pue mancare in gura. Vreme de 17 zile nu am mancat nimic, sau aproape nimic. Luam o felie de portocala, o gura dintr-o banana si in rest beam ceai calmant. Plecasem de la Silvius si efectiv asa a reactionat organismul meu, nu puteam sa inghit mancare. El era acasa, la Bucuresti, eu acasa la mine, la Pitesti”.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Cât de periculos este să mergi la terasă, la un eveniment sau în parc? Ia să vedem care sunt cele mai riscante activități pe vreme de pandemie.

Publicat

in

14 experți americani în sănătate publică, epidemiologie sau boli infecțioase, au făcut un clasament cu activități, în funcție de cât de riscante sunt în timpul pandemiei.

Se pare că să mergi într-un bar sau să participi la un concert cu public larg sunt printre cele mai periculoase alegeri pe care le poți face în pandemie.

Potrivit specialiștilor, cea mai puțin riscantă activitate este deschiderea scrisorilor și a coletelor.

Activitățile au fost clasificate în funcție de riscul pe care îl are fiecare, 1 reprezentând cel mai mic risc, iar 9 fiind reprezentat de cel mai ridicat risc.

De asemenea, aceștia prezintă activități normale pe care oamenii le fac în viața de zi cu zi.

Printre cele mai puțin riscante activități găsim și alimentarea mașinii, dar și mersul cu cortul care înseamnă recreere.

Cumpărăturile, alergarea și plimbările în aer liber reprezintă tot un risc mai scăzut decât ridicat. Recomandarea noastră este să purtați masca ori de câte ori intrați într-un spațiu închis.

Mai apoi trecem la ieșirile la o terasă, mersul la bibliotecă sau muzeu și cazarea la un hotel pentru două nopți, care reprezintă un risc scăzut spre moderat de infecție.

Urmează activitățile cu un risc moderat de infectare precum luarea mesei la altcineva acasă și mersul pe plajă. Să nu uităm de cumpărăturile la mall sau locurile de muncă de la birou.

Îmfrumusețarea poate costa. Mersul la coafor reprezintă o activitate destul de riscantă urmată de participarea la o nuntă, înmormântare sau călătoria cu avionul.

Trecem la sporturi. Mersul la sală, cinema sau într-un parc de distracții deja e un risc pe care fiecare trebuie să și-l asume.

Dr. Virgil Musta a declarat pentru PRO TV: „Fiecare își poate calcula riscul, aici este foarte important orice activitate se poate desfășură dacă iți calculezi corect riscurile . Vezi unde există potențial de a te contamina și să introduci acolo niște reguli esențiale. De exemplu, ești într-o încăpere, ai grijă să distanțezi oamenii, să nu fie aglomerat, să obligi oamenii să poarte mască. Eu cred că fiecare situație dacă etse analizată corect scade la minim riscul de transmitere”.

Acest clasament al activităților în funcție de riscuri a fost realizat de 14 experți americani de la Texas Medical Association iar activitățile au fost alese în funcție de obiceiurile zilnice ale oamenilor.

Sursa: Pro TV

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Coronavirus e o glumă? Președintele Braziliei confirmat pozitiv cu virusul Coronavirus.

Publicat

in

Potrivit BBC, Jair Bolsonaro, președintele Braziliei a fost confirmat pozitiv cu noul tip de Coronavirus după ce a început să dezvolte simptome.

Bolsonaro, unul dintre parlamentarii care susținea că virusul Coronavirus este doar o mică gripă, a prezentat simptome printre care febră, iar în urma unui test făcut luni, acesta a fost diagnosticat pozitiv cu Coronavirus.

Acesta a participat la diferite evenimente publice nepurtând masca, cu toate că regulile îi impuneau să o poarte. Se pare că se împotrivea regulilor impuse.

Brazilia se află printre cele mai afectate țări de pe mapamond, aici fiind înregistrate peste 1,5 milioane de cazuri și peste 65.000 de decedați.

Foto: Biz Brasov

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend