Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Nemții care se vindecă de COVID-19 vor primi, la sfîșrșitul epidemiei, ‘Certificatul de imunitate’

Publicat

in

„Certificatul de imunitate” este pregătit pentru sfârşitul epidemiei de Covid-19 în Germania, țară care va elibera certificate de imunitate pentru cei care s-au vindecat de Covid-19, anunță MEDIAFAX.

Germania se pregăteşte să relanseze ţara după epidemie, dar vrea să se asigure că oamenii care reintră în câmpul muncii sunt sănătoşi.

Citește și: Sindicaliștii din Poliție îl atacă pe Streinu-Cercel: Dacă un ‘specialist’ gândea așa

Aşa că un institut de cercetare le va emite „certificate de imunitate” pentru ca cei care au fost infectaţi şi s-au vindecat să îl aibă.

Un număr de 100.000 de oameni vor fi testaţi, iar guvernul va folosi datele pentru stabili cum să ridice restricţiile pe care le-a impus pentru a ţine în frâu epidemia de Covid-19.

Peste 63.000 din cei 80 de milioane de germani au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus până acum.

Citește și: Document făcut public de Dumitru Coarnă! Și fără măști de protecție, polițiștii sunt obligați să intre în misiuni cu persoane infectate cu coronavirus

Germania are cele mai puţine decese raportae la numărul de infectaţi, doar 560 de oameni au murit din cauza coronaviriusului.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

OFICIAL – Guvernul britanic a DECIS: data la care se va relua Premier League

Publicat

in

De

Guvernul britanic a autorizat, sâmbătă, revenirea competiţiilor sportive, fără public, începând din data de 1 iunie, relatează AFP.

Citește și: Premierul, AMENDAT după poza devenită virală: Cât a scos Ludovic Orban din buzunar

“Aşteptarea s-a încheiat. Sportul britanic va reveni curând în condiţii de siguranţă şi sub control strict”, a declarat ministrul Sporturilor, Oliver Dowden.

Competiţiile din Marea Britanie sunt suspendate de mai mult de două luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

Premier League se va relua la 17 iunie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Protestatarii ar fi fost ‘întâmpinaţi cu câini feroci şi arme ameninţătoare’ dacă ar fi sărit gardul Casei Albe, avertizează Donald Trump

Publicat

in

De

Preşedintele american Donald Trump a scris sâmbătă, pe Twitter, că demonstranţii care protestau faţă de moartea unui afro-american în cursul unei arestări violente ar fi fost ‘întâmpinaţi cu cei mai feroci câini şi cu cele mai ameninţătoare arme pe care le-am văzut’ dacă ar fi sărit gardul Casei Albe, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Într-o serie de tweet-uri, preşedintele a părut de asemenea să-şi cheme susţinătorii să se strângă sâmbătă seara în faţa Casei Albe. ‘Diseară înţeleg că este seara MAGA la Casa Albă ???’, a scris el cu majuscule, MAGA fiind iniţialele sloganului său ‘MakeAmerica Great Again’.

Sute de persoane au demonstrat vineri seara în faţa Casei Albe, după proteste pe alocuri violente în alte oraşe, pentru a-şi exprima furia după ce George Floyd, un afro-american de 46 de ani, a murit luni, în Minneapolis, în timpul unei arestări violente.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

  • Protestatarii ar fi fost ‘întâmpinaţi cu câini feroci şi arme ameninţătoare’ dacă ar fi sărit gardul Casei Albe

Casa Albă a fost blocată temporar când sute de persoane s-au adunat de cealaltă parte a străzii, în Lafayette Square.

După ce s-au îndepărtat, manifestanţii s-au reunit mai târziu, iar imagini video au arătat busculade între forţe de ordine şi protestatari, care s-au dispersat sâmbătă dimineaţa.

Trump i-a lăudat ca fiind ‘foarte cool’ pe agenţii Secret Service care păzesc Casa Albă. ‘Eram înăuntru, am urmărit fiecare mişcare şi n-aş fi putut să mă simt mai în siguranţă’, a notat el.

‘Mare mulţime, profesionist organizată, dar nimeni nu s-a apropiat de a sări gardul. Dacă ar fi făcut-o, ar fi fost întâmpinaţi cu cei mai feroci câini şi cu cele mai ameninţătoare arme pe care le-am văzut’, a comentat el. ‘Mulţi agenţi ai Secret Service abia aşteptau acţiune”, a adăugat el.

Trump a acuzat-o pe primăriţa din Washington D.C., Muriel Bowser, că a refuzat să trimită poliţia în sprijinul Secret Service, deşi Washington Post a relatat că poliţişti au ajutat ulterior la ţinerea sub control a mulţimii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend