Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Nebunie la Serviciul Înmatriculări Argeș: Programări abia la început de septembrie – Ți-au expirat numerele rosii, stai pe dreapta 2 luni

Avatar

Publicat

in

E nebunie la Serviciul Înmatriculări Argeș. Cei care doresc să-și inmatriculeze definitiv mașina primesc programari abia la inceputul lunii septembrie. Situatia e si mai complicată pentru cei cărora le expiră numerele provizorii in această lună, ei fiind nevoiti sa stea cu masina in garaj pana in septembrie, când sunt diponibile primele programari online. Toată luna iulie si august sunt ocupate si nu mai exista posibilitatea de a face programari online. Nici in varianta programarilor la ghiseu nu sunt mai multe sperante, iar asta din cauza lipsei tipizatelor pentru înmatriculare. Afectate sunt și firmele care nu-și pot continua activitatea pentru că nu isi pot inmatricula masinile.

Pentru argeșenii care și-au achiziționat mașini cu numere roșii care expira curand, situația este mult mai gravă, oamenii sunt respinși pe bandă rulantă. Rămâne varianta audienței la comandant, dar aici au prioritate firmele. Așa că argeșenii se plâng că bat zilnic drumil la Serviciul de Înmatriculări în speranța că vor reusi programarea pentru inmatricularea masinii.

Funcționarii de la ghișee se scuză spunând că de vină este Imprimeria Națională care nu a onorat comanda de tipizate, iar vestea proasta este că nu există niciun termen pentru sosirea acestor imprimate în Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nicolae Robu, după ce a fost infectat cu Covid-19: ‘L-am încasat în ultimele zile de mandat. Asta așa, ca să nu plec cu mâna goală’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul primr al Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a trecut cu bine peste infecția cu virusul Sars Cov-2, el a urmat tratamentul la domiciliu şi a ţinut să mulţumească medicilor care l-au îngrijit.

”N-am ajuns bine liber de responsabilităţi publice, după mai bine de 30 de ani de continuitate pe astfel de poziţii -începând cu cea de Prorector, dobândită la începutul anului 1990-, că… am dat în COVID! N-am încasat afurisitul virus SarsCov2 în precampanie, în campanie, în exerciţiul de Primar de la începutul pandemiei până spre finalul mandatului, când intram zilnic în contact cu o mulţime de lume, la Primărie, pe stradă, la cumpărături etc, ei bine, l-am încasat, nu ştiu cum -am anumite presupuneri, doar- în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?! :))”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar declară că în data de 3 noiembrie a început să tuşească sec, iar în ziua următoare şi-a ţinut cursul online la Universitatea Politehnica, însă în cursul zilei starea i s-a înrăutăţit, iar din precauţie s-a izolat cu soţia la domiciliu.

”Ei, marţi, în 03.11, seara, am început să tuşesc sec. Miercuri dimineaţa, mi-am ţinut cursul la UPT -online- şi până la prânz am fost ok. Apoi, am tuşit tot mai rău, astfel că am plecat de la birou acasă şi, fără a bănui că am covid, dimpotrivă, convins că e o simplă răceală -deşi eu ff rar am răcit-, din precauţie, m-am autoizolat, atât eu, cât şi soţia, care n-a avut nici cea mai mică problemă.

Zilele următoare făcând şi febră şi tuşind rău, am luat legătura cu medicul de familie şi apoi m-am testat. Rezultatul, surprinzător şi… deloc confortabil, recunosc: POZITIV. Surprinzător pentru că, lăsând la o parte tusea seacă extrem de neplăcută şi febra care dădea înapoi imediat la algocalmin, starea mea generală era bună, tonusul îmi era bun”, a mai scris Robu.

Nicolae Robu a urmat tratamentul la domiciliu şi a ţinut să mulţumească medicilor care l-au îngrijit.

”Am preferat să rămân pentru tratament la domiciliu. Din fericire, soţia, care, evident, s-a contaminat şi ea, a fost permanent asimptomatică şi a putut să-mi poarte de grijă. Nu mi-a fost uşor, nu ne-a fost uşor, mai bine zis, dar… a trecut. Încă n-am ieşit din casă, am mai adăugat noi, peste ce ni s-a spus, din precauţie sigur exagerată, câteva zile de stat în izolare, dar, vom ieşi începând de astăzi.

Mulţumesc din suflet Managerului Spitalului Victor Babeş, Prof.univ.dr. Cristian Oancea, Prorector al UMFVB, Directorului Medical, Conf.univ.dr. Diana Manolescu şi, desigur, excepţionalului nostru medic, Doctor Virgil Musta, pentru tratamentul prescris şi grija purtată. Graţie lor şi Celui de Sus, am trecut cu bine şi peste această încercare deloc uşoară”, a transmis fostul primar.

Nicolae Robu transmite, în final că ”nu e de joacă” cu acest virus care nu este o simplă gripă.

”Concluzie: AVEŢI GRIJĂ DE DV! Chiar nu e de joacă! Nu luaţi în seamă aberaţiile cum că COVID19 ar fi o simplă gripă, o gripă ca oricare alta! Desigur, măsurile de stopare / limitare a răspândirii bolii trebuie luate cu cap, cu sânge rece, nicidecum de-a valma, în disperare! Dar, dincolo de măsurile impuse de autorităţi, cel mai important este ca fiecare dintre noi să ne purtăm de grijă, să ne purtăm de grijă gândindu-ne în egală măsură la noi înşine şi la semenii noştri! Să nu scăpăm din vedere că oricare dintre noi putem fi infectaţi asimptomatic şi că în egală măsură fiecare dintre cei cu care interacţionăm poate fi infectat asimptomatic, la rându-i! Mergem înainte!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook, informează news.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Situație ca în filme la spitalul din Târgu Cărbuneşti. Un călugăr infectat cu Covid-19 a spart geamurile salonului și a fugit

Avatar

Publicat

in

De

Un călugăr infectat cu Covid-19, de la Mănăstirea Lainici, s-a ales cu dosar penal pentru pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a fugit din spital.

Călugărul a fost depistat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, însă omul nu avea vreun simptom. Așa că s-a decis izolarea lui la Mănăstirea Lainici alături de alți călugări care fuseseră și ei confirmați pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Antena 3.

Călugărul a fugit din izolare și a fost găsit de polițiști într-o comună din județul Gorj. Pentru că reprezenta un pericol pentru sănătatea populației, polițiștii au decis internarea lui la spitalul suport-COVID din Târgu Cărbunești. Nici aici călugărul nu s-a liniștit. A spart geamurile de la salon și a fugit din nou.

Poliţiştii l-au găsit și au decis internarea acestuia în secția Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre. În același timp, i s-a întocmit și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în formă continuată.

Mănăstirea Lainici este  în carantină. Mai mulţi călugări şi stareţul aşezământului monahal s-au infectat cu noul coronavirus. De asemenea, un monah a decedat din cauza infecţiei cu SARS CoV 2.

„Decizia a fost luată din cauză că 7 persoane, din rândul personalului mănăstirii, au fost confirmate cu infecția SARS- CoV-2, una dintre acestea decedând”, anunță DSP, informează RomâniaTv.net

Citește și:

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Atenție! S-a schimbat legea! Poliția nu mai are dreptul să te amendeze dacă nu ai buletinul la tine!

Marea păcăleală a USR-PLUS! Adevărul despre ‘Fără penali în funcții publice’ – Opinie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend