Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NEBUNIE LA PSD ARGEŞ, O RECUNOAŞTE UN LIDER: ” Mă rușinez la cum arată PSD Argeș ” 

Publicat

in

În plină vacanţă de vară şi pe o caniculă greu de suportat, firesc, trebuia să apară şi o furtună în interiorul PSD Argeş. Caeasta a fost geberată, însă, nu de mofturile vremii ci de premierul vremurilor noastre, Viorica Dăncilă. Aşa se face că aceasta l-a demis joi pe șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, argeșeanul Marius Pîrvu. În urmă cu două săptămâni, Marius Pirvu și-a pierdut răbdarea în timpul unei conferințe de presă și a început sa se certe cu jurnaliștii care-i adresau întrebări. Marius Pîrvu este membru PSD Argeș, fost consilier județean și fost director la Arpechim și ABAAV Argeș (Apele Române). În locul lui a fost numit Horia-Miron Constantinescu, care a condus până acum Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța. Ambele decizii au fost publicate în Monitorul Oficial. Ce a urmat după această decizie ? Pesediştii argeşeni au luat foc şi au comentat fiecare de pe unde s-a aflat iar ideea generala ar fi că tot Valeca e vinovatul de serviciu. Supărarea lor a fost luată de vânt şi dusă până spre Bucuresti, încercand să se insinueze ideea mai marilor din Kisellef ca decizia va afecta în ochii populaţiei imaginea şi-aşa terfelita a PSD. ” Păi, da, aveam şi noi, pesediştii argeşeni, unul mai acătări prin structurile guvernamentale şi l-aţi demis ! ” Gentea, Ionică, deputaţii Bucura Oprescu şi Georgescu, fiecare au comentat în stilul lor decizia premierului de a-l mătrăşi pe argeşeanul pesedist Mariu Pârvu de la şefia ANPC. De departe, cel mai bun comentariu a apartinut lui Dorin Mărăşoiu, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. „Încep să mă rușinez la cum arată PSD Argeș astăzi. Un prieten este dat afară din structura guvernamentală și nu văd nicio reacție locală. Pe margine, unii se încălzesc sa fie șefi peste cenușa partidului. Nici măcar vinovat de serviciu nu mai găsim pentru ceea ce se întâmplă. Este un proverb vechi, cu drobul de sare… Cred că în povestea acestui proverb jucăm!”, a declarat pesedistul Mărăşoiu, cam în acelaşi timp în care săreau ca arşi şi ceilalţi lideri ai partidului de care pomeneam mai sus. Ideea e buna, domnule Mărăşoiu: „Încep să mă rușinez la cum arată PSD Argeș astăzi”, spuneti ? Păi, dacă dumneavoastră vă e ruşine, habar nu aveţi ce ruşine le e argeşenilor simpli de cum arată PSD, şi nu de astăzi ….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Profi a deschis 20 de magazine noi în iunie. Câte supermarketuri sunt pe teritoriul României în prezent?

Publicat

in

Retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, a deschis în luna iunie 20 de magazine noi. Compania este cel mai extins jucător din comerțul local, având deschise undeva la 1.300 de supermarketuri și magazine de proximitate.

În ciuda crizei de Coronavirus și a tuturor cazurilor noi depistate în ultimele zile, lanțul de magazine Profi, controlat de fondul de investiții Mid Europa Partners, continuă expansiunea în ritmul obișnuit, deschizând în luna iunie 20 de noi magazine. Rețeaua s-a apropiat de 1.300 de unități prezente în peste 500 de localități din România.

Anul trecut retailerul activ pe segmentul supermarketuri și proximitate modernă a deschis 260 de magazine noi, ajungând la finalul anului 2019 la un număr de 1.184 de magazine.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu la Curtea de Argeș – Un cap tractor a fost cuprins de flăcări

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp, toți pompierii de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit la un incendiu ce a izbucnit la un cap tractor, care avea legată de el o cisternă goală, folosită la transportul unei pulberi din compoziția asfaltului. Incidentul a avut loc chiar pe strada de lângă sediul unității de pompieri din Curtea de Argeș. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat rapid, eliminându-se, astfel, alte pericole

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend