Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Nebunia jocurilor de noroc în Las Vegas: parcare în formă de slot machine

Publicat

in

Compania Carvana, din Atlanta (Statele Unite ale Americii), specializată în vânzarea de mașini second hand pe Internet, a lansează noul centru din Las Vegas. Un spațiu futurist, de 11 etaje, în care se folosește un fel de slot machine pentru a colecta mașina.

În orașul renumit în întreaga lume pentru sălile de jocuri de noroc și viața de noapte, Las Vegas, Carvana a inaugurat un depozit futurist pentru livrarea mașinilor achiziționate online. Un turn de sticlă cu 11 etaje, capabil să găzduiască 39 de mașini, destinat ca un showroom automat automat.

Aici, șoferii, odată ce au finalizat toate procedurile de cumpărare prin web primesc un token (asemănător cu cele folosite în cazinouri) de la personalul Carvana, pentru a fi introdus într-un aparat special de slot. Acest aparat de joc activează mecanismul automat de livrare al mașinii, în timp ce clientul așteaptă confortabil așezat într-un fotoliu.

Pentru șoferii americani care cumpără o mașină second hand online de pe site-ul Carvana – dintre cele 20.000 de automobile pe care compania americană le pune la dispoziție în catalogul său -, intrarea în posesia mașinii înseamnă a se prezenta în impunătorul automat din Las Vegas care se remarcă în orizontul capitalei Nevada, la numărul 3720 Morgan Cashmans Way.

Aici trebuie să așteptați să intre în funcțiune depozitul centralizat, să observați mașina care sosește la parter, să vă urcați și să vă îndreptați spre casă. În Las Vegas, metoda de livrare a mașinii a fost așadar spectaculoasă: clientul, de fapt, după ce a activat aparatul de joc, poate sta într-un fotoliu la parterul centrului Carvana observând sosirea automată a mașinii.

Modelul de afaceri al Carvana își propune să optimizeze timpul și costurile în achiziționarea și vânzarea de mașini. Căutarea modelului dorit, solicitarea de finanțare și achiziția sunt pași care pot fi efectuati prin web, selectând în final ora și locația pentru ridicarea mașinii, într-unul dintre cele 28 de centre Carvana din SUA.

Compania garantează 7 zile de utilizare a mașinii cu retur, în caz de nemulțumire a clienților; fiecare mașină, înainte de a fi vândută, este supusă la 150 de verificări și unui control care atestă lipsa avariilor și accidentelor survenite anterior.

Așadar, un nou magazin pentru Carvana, companie fondată în 2012 în Phoenix, Arizona, cu scopul de a revoluționa vânzările de mașini prin mutarea online a majorității operațiunilor sale și oferirea de servicii precum livrarea la domiciliu a vehiculului ales. Centrul orașului Las Vegas este deschis de luni până sâmbătă de la 9:00 la 19:00, fiind primul din statul Nevada și al 28-lea din SUA.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Moscova spune că un armistiţiu e în vigoare la Azovstal, pentru evacuarea ucrainenilor răniți

Publicat

in

De

​Ministerul rus al Apărării a anunțat luni că un armistiţiu a fost instituit la oțelăria Azovstal, ultimul bastion de rezistență ucraineană din orașul Mariupol, în vederea evacuării ucrainenilor răniți, transmite AFP.

soldati aflați in catacombele AzovstalFoto: Serviciul de graniceri al Ucrainei

Autoritățile ucrainene nu au transmis deocamdată nicio informație în acest sens, precizează AFP.

„Un regim de tăcere (a armelor) este în vigoare la acest moment și un coridor umanitar este deschis prin care soldații ucraineni răniți sunt transferați către unitățile medicale din Novoazovsk”, în teritoriu controlat de forțele ruse și pro-ruse, a informat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat.

Conform acestui comunicat, armistiţiul este rezultatul negocierilor purtate chiar cu luptătorii ucraineni, care sunt baricadați într-un labirint de pasaje subterane din acest imens sit industrial.

Ministerul rus nu precizează însă câte persoane ar urma să fie evacuate.

Potrivit autorităților ucrainene, aproximativ 1.000 de soldați, circa 600 dintre ei răniți, se află încă acolo.

Novoazovsk se află la circa 40 de kilometri de Mariupol.

_____

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Kremlinul îi acuză pe agenții americani că nu mai au niciun pic de rușine

Publicat

in

De

Kremlinul a afirmat luni că presupusele tentative ale Biroului Federal de Investigaţii (FBI) şi ale Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) din Statele Unite de a recruta agenţi din rândul personalului ambasadei Rusiei la Washington sunt inacceptabile, transmite Reuters.

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a declarat pentru presa de stat rusă că angajaţi ai ambasadei pe care o conduce au fost ameninţaţi cu violenţa fizică şi au fost abordaţi frecvent în apropierea sediului misiunii diplomatice ruse pentru a lucra pentru FBI sau CIA.

”Împărtăşim temerile şefului misiunii noastre diplomatice în Statele Unite în legătură cu comportamentul cu adevărat lipsit de ruşine al agenţiilor de intelligence americane în legătură cu cetăţenii noştri şi cu angajaţi ai misiunii noastre”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

”Considerăm inacceptabil acest lucru”, a adăugat Peskov.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend