Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NE MOBILIZĂM? MARCEL ARE NEVOIE DE NOI – Să-l ajutăm să învingă cumplita boală!

Publicat

in

Mulți dintre argeșeni îl cunosc ! Îl cheamă Marcel Rada si e acel tânăr ambițios, bun prieten și mare pasionat de astronomie… Cu telescopul sau a cercetat permanent cerul si a descoperit, din păcate, și că e scris in stele… să treacă peste cel mai mare obstacol al vieții sale. Marcel Rada a fost diagnosticat cu o boala grea. După nenumarate rânduri de investigații și de mers la urgențe, a reieșit cruntul adevăr și anume, o tumoră malignă, în stare destul de avansată, la unul dintre rinichi. „De la Spitalul de Urgență Floreasca a fost trimis la Institutul Oncologic Fundeni, iar acolo a dat peste niște oameni despre care cel puțin pot să scriu că sunt fără sentimente, deoarece nu i-au mai acordat nicio șansă și l-au externat fără măcar un tratament de calmare a durerilor. N-aș vrea sa mai intru acum în detalii despre cum s-au adresat părinților lui și chiar și lui, dar nu le face cinste absolut deloc asemenea atitudine. Cu ajutorul Lui Dumnezeu și datorită unor oameni deosebiți, am ajuns la unul dintre cei mai buni doctori urologi din țară și poate chiar și din lume. A fost de acord să preia cazul și să-l opereze, iar acum ni s-au deschis noi orizonturi! Marcel are o șansă la viață!”, spun prietenii lui. Da, Marcel are o șansă pentru a putea invinge cumplita boală si va urma o operație foarte grea dar și costisitoare.

Da, Marcel are nevoie de ajutorul nostru și oricine are posibilitatea poate să doneze o sumă cât de mică ar fi. Cum suntem in perioada sarbătorilor de iarnă, alături de o rugăciune pentru binele lui Marcel, orice ajutor financiar, oricat de mic ar fi el, va fi binevenit pentru a-l ajuta să invingă cumplita boală.

Cei care vor sa doneze o pot face în contul RO91INGB0000999904980320 – Anghelescu Andreea Maria cu mențiunea „Donație – Rada Marcel”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea reacționează după ce Marcel Ciolacu a anunțat-o candidatul PSD pentru prezidențiale: ‘Nu a existat nicio discuție în partid’

Publicat

in

De

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, despre caracatița din sănătate: ncercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele

Publicat

in

De

sursa foto:  realitatea.net

    Alexandra Pătrașcu, redactor

  • 03.06.2020

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre caracatița din sănătate și despre planurile pe care le are.

„Ca să poți gestiona un minister, trebuie să știi ce se întâmplă. Încercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele.

Când vrei să reglezi ceva, să pui pe picioare un minister, atunci încep denigrările și atacurile.

Am încercat să schimb consiliul de administrații sau adunări generale ale acționarilor. Când începi să umbli, descoperi multe. Sunt probleme, dar le voi rezolva. Voi încerca să desfac caracatița. Sunt lucruri pe care mi le asum”, a declarat Nelu Tătaru.

Citește și:Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend