Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

NE MOBILIZĂM? MARCEL ARE NEVOIE DE NOI – Să-l ajutăm să învingă cumplita boală!

Publicat

in

Mulți dintre argeșeni îl cunosc ! Îl cheamă Marcel Rada si e acel tânăr ambițios, bun prieten și mare pasionat de astronomie… Cu telescopul sau a cercetat permanent cerul si a descoperit, din păcate, și că e scris in stele… să treacă peste cel mai mare obstacol al vieții sale. Marcel Rada a fost diagnosticat cu o boala grea. După nenumarate rânduri de investigații și de mers la urgențe, a reieșit cruntul adevăr și anume, o tumoră malignă, în stare destul de avansată, la unul dintre rinichi. „De la Spitalul de Urgență Floreasca a fost trimis la Institutul Oncologic Fundeni, iar acolo a dat peste niște oameni despre care cel puțin pot să scriu că sunt fără sentimente, deoarece nu i-au mai acordat nicio șansă și l-au externat fără măcar un tratament de calmare a durerilor. N-aș vrea sa mai intru acum în detalii despre cum s-au adresat părinților lui și chiar și lui, dar nu le face cinste absolut deloc asemenea atitudine. Cu ajutorul Lui Dumnezeu și datorită unor oameni deosebiți, am ajuns la unul dintre cei mai buni doctori urologi din țară și poate chiar și din lume. A fost de acord să preia cazul și să-l opereze, iar acum ni s-au deschis noi orizonturi! Marcel are o șansă la viață!”, spun prietenii lui. Da, Marcel are o șansă pentru a putea invinge cumplita boală si va urma o operație foarte grea dar și costisitoare.

Da, Marcel are nevoie de ajutorul nostru și oricine are posibilitatea poate să doneze o sumă cât de mică ar fi. Cum suntem in perioada sarbătorilor de iarnă, alături de o rugăciune pentru binele lui Marcel, orice ajutor financiar, oricat de mic ar fi el, va fi binevenit pentru a-l ajuta să invingă cumplita boală.

Cei care vor sa doneze o pot face în contul RO91INGB0000999904980320 – Anghelescu Andreea Maria cu mențiunea „Donație – Rada Marcel”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Oreste lansează un avertisment serios pentru PNL, PMP și USR: ‘Dacă nu vor începe cu adevărat’

Publicat

in

De

Jurnalistul Oreste Teodorescu lansează un avertisment la adresa tuturor partidelor care se vor alternative la PSD.

Oreste trage un semnal de alarmă și precizând că „dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil”.

Partidele care susțin parcursul european, Civilizația occidentala și progresul spiritual și material al României trebuie sa înțeleagă ca cei dispuși sa le voteze așteaptă in primul rând ca ele sa nu semene cu PSD… credeți ca liberalii, useristii sau pemepistii au atins maturitatea necesară încât sa facă cu adevărat o altfel de politica decât cea a populismului, manipulării și a jefuirii banului public?

Pentru a afla, trebuie sa ii vedem in exercițiul functiunii… însă îmi permit sa ii avertizez pe toți, ca dacă nu vor începe cu adevărat reforma și reconstrucția sistemului, vor dispărea violent și ireversibil! Și ca sa reusesasca, noi toți ar trebui sa fim vigilenți și reactivi! Suntem mulți, ne-am trezit din capcanele ideologiei gaunoase și avem așteptări mari! Nu mai toleram incompetenta și minciuna! Iar dacă vom deveni iar nepăsători și dezabuzați, atunci ne meritam soarta!”, atenționează Oreste.

Vezi și

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Simona Halep face spectacol! Victorie formidabilă la Dubai

Publicat

in

De

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României, a făcut spectacol la Dubai.

La capătul unei partide epuizante, jucătoarea noastră s-a impus, în trei seturi, în fața kazahei Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6.

Știre în curs de actualizare

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend