Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Muscelean dispărut de opt luni

Publicat

in

De mai bine de opt luni de zile, Mihai Feraru, de 58 de ani, din cătunul de rudari Valea Bădencii, din comuna Stoeneşti, este căutat de familie, prieteni şi poliţişti.
Potrivit celor spuse de rude, bărbatul a plecat în data de 12 septembrie 2014 de acasă şi de atunci nu a mai fost văzut de nimeni, ba mai mult nu a mai dat nici un semn de viaţă.
În căutarea bărbatului au plecat poliţişti, salvamontişti şi jandarmi, însă acesta nu este de găsit. Astfel că, familia face un apel disperat în încercarea de a da de urma lui Mihai Feraru.
„A spus că se duce la muncă. Mai pleca de acasă câte două – trei luni, dar mereu se întorcea. Avea la el cam 650 de lei şi în ziua în care a dispărut a oprit pe la magazin şi a băut o bere spunându-i vânzătoarei că aşteaptă autobuzul să meargă la Piteşti. De atunci nu mai ştim nimic de el.”, a precizat nevasta bărbatului, care a lăsat acasă doi copii, o fată de 21 de ani şi un băiat de 15 ani.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ce trebuie sa faca fiecare zodie pe 8.08, momentul in care se deschide Portalul Leului

Publicat

in

Ziua de 8/8 e printre cele mai importante din an, e ziua in care se deschide Portalul Leului: vibratiile si energiile inalte ajung pe pamant, datorita faptului ca Soarele, aflat in zodia Leului, se aliniaza cu Sirius, cea mai stralucitoare stea de pe cer. Astrologii spun ca 8/8, cand se deschide Portalul Leului, e cea mai norocoasa zi din an. E ziua in care ne putem pune dorinte si ne putem face planuri de viitor. De asemenea, e ziua in care ne putem da seama ce schimbari trebuie sa facem in viata noastra. Toate zodiile sunt intr-un fel afectate de deschiderea Portalului Leului, insa totul depinde de noi ca sa profitam din plin de acest moment unic in an. Despre ce se recomanda fiecarei zodii, citeste aici https://www.ucoz.ro/8-08-ziua-in-care-se-deschide-portalul-leului-cea-mai-norocoasa-zi-din-an/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ’Liderii occidentali trăiesc de azi pe mâine. Două luni de zile occidentalii au stat închiși în case’

Publicat

in

De

Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Scriitorul comentează cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi. 

„Liderii occidentali trăiesc de azi pe mâine. Eu nu cred că se va întâmpla ceva deosebit, pentru că Occidentul a trecut print-o experiență unică în istoria lumii. Două luni de zile occidentalii au stat închiși în case. Vor sta și acum și nu vor face nimic. La ora actuală, în tot Occidentul, sistemul este foarte puternic.

Sistemul se concentrează pe președinți și pe premier. Istoria este făcută de oameni. Sigur că din când în când, istoria naște, pentru că este de genul feminin, câte o personalitate care poate să schimbe cât de cât unele lucruri. De exemplu, Macron este un om, dar este înconjurat de 100 de consilieri. Este o dezordine serioasă”, a spus Ion Cristoiu, conform Gandul.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend