Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Motivul HALUCINANT pentru care o femeie a păstrat secretul privind moartea mamei sale timp de mai multe luni

Publicat

in

Donna Sue Hudgins a ascuns pentru luni bune trupul mamei sale după ce aceasta a decedat, ulterior declarând în faţă poliţiei că era „curioasă în legătură cu diferitele stagii ale morţii”, raportează poliţia din Carolina de Nord.

Într-o postare pe facebook, Tyree Davis, şeful poliţiei locale din Enfield, a declarat că Donna Sue Hudgins, în vârstă de 69 de ani, a fost pusă sub acuzare pentru ascunderea cadavrului.

Poliţistul spune că totul a început atunci când Hudgins a vrut să organizeze funeraliile, dar a afirmat că „nu ştie unde a ajuns trupul mamei sale după ce a fost preluat de către medici”.

Potrivit poliţistului, Donna Sue Hudgins a contactat o casă funerară pentru înmormântare, dar personalul casei a anunţat poliţia atunci când nu a găsit numele femeii în baza de date. Poliţia a descins în casa Donnei Sue Hudgins, găsind corpul mamei acesteia într-o stare avansată de putrefacţie.

Donna Sue Hudgins a fost încarcerată în penitenciarul Halifax County, iar cauţiunea a fost fixată la 5000 de dolari.

Înainte de macabra descoperire, rudele femeii decedate au încercat să o viziteze, dar fiica acesteia a căutat scuze de fiecare dată.

O vecină, Edna Burgess, a declarat că erau semne ciudate din partea Donnei Sue Hudgins, aceasta emanând un miros neplăcut timp de mai multe săptămâni.

„Încă nu îmi vine să cred”, a declarat Burgess. „Am crezut că poate era vorba de o scurgere sau ceva asemănător”, a adăugat ea.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

Dezvaluiri

Reorganizarea ANPC intră la vot în Parlament! Comisariatele regionale vor fi desființate! Surse Bugetul.ro: ‘Am rămas singurii care chiar facem ceva și vor să ne termine’

Publicat

in

De

O modificare legislativă inițiată de PSD, PNL, UDMR, ALDE și PMP, în anul 2019, a primit raport favorabil în Comisia pentru industrii şi servicii face parte din categoria legilor ordinar și este programată pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților – for decizional – pentru ședința de azi. Proiectul de lege vizează reorganizarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și desființarea celor 8 comisariate regionale. În locul acestora vor apărea 41 de comisariate județene și cel al municipiului București.

Mai multe surse ale Bugetul.ro ne-au dezvăluit că această „răsplată” pentru ANPC ar veni după controalele de efect pe care instituția le-a avut în ultimele luni.

„Am rămas singurii care chiar facem ceva și vor să ne termine”, au declarat sursele Bugetul.ro.

Vezi și SURSE Discuții ‘aruncate la cafea’, între PSD și PNL, intrate în posesia Bugetul.ro: ‘Vor acord de guvernare pe 7 ani: 3 ani premier de la noi, 4 de la ei’

Amintim că ANPC a intervenit, în toamna acestui an, inclusiv pe piața de energie electrică și gaze naturale, descoperind practici incorecte folosite de anumiți operatori.

Totodată, la începutul lunii septembrie, ANPC a câștigat în instanță cu gigantul bancar Raiffeisen Bank.

Ca urmare a procesului câștigat, ANPC-ul a dispus oprirea creditării la Raiffeisen, după cum a anunțat instituția la vremea respectivă. Aceasta este o măsură aplicată în premieră în România. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a luat atitudine față de modul în care Raiffeisen Bank a înțeles să aplice o sentință definitivă a instanței, conform căreia aproximativ 14.000 de clienți ai băncii, beneficiari de credite, au fost afectați financiar de o practică incorectă a acesteia. Astfel, până la returnarea sumelor luate în plus românilor, ANPC-ul a dispus oprirea creditării la Raiffeisen, susținea instituția prezidată de Claudiu Dolot. Continuarea AICI!

Vezi și Zi istorică pentru mii de români! Lovitură pentru Raiffeisen Bank: Trebuie să returneze milioane de euro, după ce ANPC a luat atitudine/Update. Poziția Raiffeisen Bank

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

Dezvaluiri

SURSE Discuții ‘aruncate la cafea’, între PSD și PNL, intrate în posesia Bugetul.ro: ‘Vor acord de guvernare pe 7 ani: 3 ani premier de la noi, 4 de la ei’

Publicat

in

De

Bugetul.ro a intrat în posesia unor discuții „aruncate la cafea” între mai-marii Partidului Național Liberal și cei ai Partidului Social Democrat, privitoare la o posibilă susținere a Guvernului Nicolae Ciucă.

Conform surselor Bugetul.ro, social-democrații ar dori un acord cu liberalii după model german. Acordul pe care l-ar vrea social-democrații s-ar întinde pe o perioadă de 7 ani: 3 ani să fie un premier PNL, iar 4 ani, unul din partea PSD.

Sursele noastre mai spun că, până la această oră, PNL-ul  nu a închis discuțiile nici cu PSD, dar nici cu USR-ul condus de Dacian Cioloș.

„Vor acord de guvernare pe 7 ani, după modelul german”

Nu au fost discuții oficiale, ci propuneri aruncate la cafea. Nu e nimic închis nici cu PSD și nici cu USR. Azi și mâine vom definitiva.

PSD ar vrea să intre în Guvern cu minimum 3 miniștri sau chiar paritar – ceea ce e inacceptabil, însă, pentru electoratul nostru și chiar pentru o parte din partid.

Vor acord de guvernare pe 7 ani, după modelul german: 3 ani premier de la noi, 4 de la ei”, au dezvăluit surse ale Bugetul.ro.

Vezi și

SURSE Unii primari PSD se împotrivesc susținerii Guvernului Ciucă

EXCLUSIV S-a vrut director în Poliția Română, dar s-a făcut de râs! Rămas singur în concurs, un comisar-șef a luat doar 4,85

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend